23.10.2021 11:50

Enorm V75 på Momarken

Momarken travbane byr opp til fest denne lørdagen. Norsk Oaks for de 3-årige kaldblods og varmblods hoppene. Det er også solide forutsetninger i spillet hvor du som spiller kan vinne hele 26 millioner kroner om du er alenevinner. 

Voldsomme forutsetninger i V75 på Momarken travbane lørdag

 

(Momarken travbane byr på en strålende V75 lørdag) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 240 meter

Baneforhold: Gode baneforhold

Nøkkelkusk: Kristian Malmin

 

(Kristian Malmin er omgangens nøkkelkusk på Momarken lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR.) 

 

Gulljackpot på Momarken 

Denne lørdagen er det enorme forutsetninger for du som ønsker å levere et V75-spill. Det er gulljackpot i spillet hvor sjuerpotten dobles ved spillestopp. Denne lørdagen dobles også jokerpotten, som innebærer 20 millioner ekstra til alenevinner. Det vil si at du kan vinne 26 millioner om du er alenevinner i V75-spillet på Momarken lørdag. 

 

Vinnerbongen har jobbet knallhardt i arkivet gjennom denne uken, og bare hør på dette. Vi drar opp en 2-prosenter i A-puljen. Denne hesten går helt under radaren, og vi mener den har gode muligheter om det klaffer litt med løpsopplegget. Dagens beste objekt har sett helt enorm ut i det siste, og hvordan denne hesten kan være spilt på under 10 prosent er for oss en stor gåte. Dette er noe av krydderet du kan hente i vårt tipsbrev denne lørdagen, og dette kan være gullinfo som kan være gull verdt før du skal levere din V75-bong på lørdag. 

 

Vil du kjøpe våre tips til V75-omgangen på Momarken gjør du det her - https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Dunungen vant hoppederby på Bjerke, blir det ny seier i dag? Foto: Stein Larsen Trav365)

 

Det kryr som sagt av interessante objekter i runden på Momarken denne lørdagen og vi skal virkelig jakte de store kronene lørdag. 

 

Her er våre overskrifter til V75 runden på Momarken. 

 

V75-1: Et av dagens beste spill dukker opp direkte, og setter den "store sal" sjakk matt. Hesten har sett helt rå ut i det siste, og her må vi ta oss betalt. Takk for maten!

 

V75-2: Blir det en duell mellom Monster Merete og April Faxa? Vi har jobbet intenst i løpsarkivet og byr på et snadderbud. Dette er ei hoppe, som går helt under radaren, som sender oss rett til himmels? Dette kan være omgangens millionobjekt! 

 

V75-3: Miracle Tile har vel et straffespark uten keeper? Eller kan det være duket for et supersjokk? Vi har analysen klar! 

 

V75-4: Dunungen hoppet i kvalifiseringen til Oaks, og mange av konkurrentene imponerte stort. Får storfavoritten kamp til døra, eller går seieren nok en gang til "søta bror"? Vi har svaret! 

 

V75-5: Wik Viktor har vært høstens seiersmaskin og hesten til Tommy Fløysand får fornyet tillit av spillerne. Er det en klink vinner, eller kan det være duket for en godbit av de sjeldne? 

 

V75-6: Readyforwine eller Thai Brooklyn? Blir det en duell disse to i mellom, eller kan det være duket for en tredjehest, som kan sette kjepper i hjulene? Vi har jobbet knallhardt med analysen i løpet, og byr på fersk info. Takk for maten! 

 

V75-7: Millionene skal fordeles i V75-spillet, og her kommer et av dagens best spill. Spenn sikkerhetsbeltet, og sett deg godt tilbake i godstolen. Her jakter vi millionene! 

 

Innleveringsfrister Momarken travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.15

Dagens Dobbel: 17.05