26.10.2021 16:38

Superspennende banker på Bjerke i kveld

Herlig V75 runde på Bjerke denne tirsdagskvelden og vår banker i omgangen er i skrivende stund ikke favoritt i spillet. Denne tror vi har solide muligheter uansett posisjon i sitt løp. Vi drar også opp et dønn "sjakkvalg", som er betydelig bedre enn raden. Dette er hesten som kan sende den store sal "sjakk-matt"! 

Bjerke travbane tirsdag 26. oktober

 

(Bjerke travbane byr på en herlig V75-runde denne tirsdagen)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold

Dagens nøkkelkusk: Tom Erik Solberg

 

(Vinnebongen kusken Tom Erik Solberg vinner løp som aldri før, og blir nok en gang sentral i V75-spillet. I kveld sitter han opp bak storfavoritten Cuando Bailando (V75-7) Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Herlig meny på Bjerke i kveld og det er flere av løpene som er av det åpne slaget. Vi har jobbet frem et spennende objekt i en sen avdeling, som omtrent ikke er rørt i totoen. Denne har varslet superform i lengre tid og vi blir ikke det dugg overrasket om han tar seg av kveldens løp. 

 

Vil du kjøpe kveldens tips til Bjerke travbane gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Her er kveldens V75 overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V75-1: Donato Frecel har vunnet sportrekningen og har utrolig fine forutsetninger i kveld. Tar Wolden-traveren årets fjerde seier i kveldens løp?

 

V75-2: Troll Svenn er en skikkelig seiersmaskin, som skal jakte fra 40 meter tillegg i kveld. Er det en favoritt som står, eller kan det være duket for skrell? 

 

V75-3: Kaldblodshester i lavt grunnlag og spillerne klør seg i hodet. Vi har jobbet frem et herlig objekt, som vi tror kan være en spennende løsning i kveld. 

 

V75-4: Her kommer omgangens beste objekt for oss. Hesten har sett utrolig formsterk ut i det siste, og her skal vi virkelig ta oss kraftig betalt. Du tar vel rygg? 

 

V75-5: Brenne Røn er en herlig traver, som alltid gjør sterke prestasjoner. Han måtte se seg slått av Malala sist, men hesten får sin revansje i kveld? Eller? 

 

V75-6: Vi har kjørt løpet i "badekaret" og funnet en herlig løsning på løpet. Du tar vel rygg? 

 

V75-7: Cuando Bailando blir manges holdepunkt i finalen. Kjører Tom Erik Solberg seg tidlig til tet i løpet og blir der til mål er passert? Eller kan det være duket for sjokk? Vi har analysen klar! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45