08.11.2021 11:18

Voldsomme menyer denne uken

En helt fantastisk spill-uke står foran oss. Superjackpot i V86 onsdag hvor en alenevinner kan vinne hele 30 millioner kroner, og ikke minst Axel Jensen med Internasjonal V75 på Bjerke lørdag. Vinnerbongen har lagt ut ukespakke for salg hvor vi har tips til hele syv baner!

Vinnerbongens i superform!

 

Vinnerbongen sitter i superform om dagen. Ekstra gledelig var at flere av våre kunder som kjøper våre tips fikk syv rette i V75-omgangen på Klosterskogen. Dette etter å ha kjøpt våre tips hvor vi dro frem Balder Odin som er solid objekt i finalen. Vi synes han var meget bra etter pause sist på Jarlsberg, og han var ytterligere forbedret på lørdag hvor han avsluttet voldsomt til sikker seier. 

 

Utbetalingen i V75-spillet på Klosterskogen havnet på 138.474 kroner for syv rette og vi vet at hvertfall to som kjøpte vår tipspakke kom til mål noe som er ekstra gledelig. Vi jobber knallhardt med våre tips og vurderinger, som selges her på Vinnerbongen, så at folk som kjøper våre tips kommer til lukene på egne bonger er gøy. 

 

Vinnerbongen hadde også en fantastisk dag i spillet. Totalt omsatte vi V75-spill for 172.490 kroner, og tilsammen spilte vi inn hele 1.701.273 kroner i lørdagens omgang. Vi har fått en rekke tilbakemeldinger av fornøyde kunder noe som gjør jobben lettere denne uken. 

 

(Balder Odin sørget for fest for Vinnerbongen sine kunder lørdag. Foto: Trond Pedersen, Hestegalleriet.) 

 

Tipspakke uke ligger ute for salg - Tips til syv baner til redusert pris

 

En herlig spilluke står foran oss og det kryr av interessante menyer. Dobbel Jackpot i V86-spillet på onsdag fra Solvalla/Jægersro hvor det ligger 19 millioner ekstra i åtterpotten, og du kan vinne hele 30 millioner kroner om du er alenevinner i V86-spillet. 

På lørdag er det Internasjonal V75 fra Bjerke med herlige løp på programmet. Axel Jensens minneløp, Big Noon Pokalen og Jacob Meyers Pokalløp er noen av hovedoppslagene lørdag. Det er også solide penger å spille om i V75-spillet. Det ligger 70 millioner i premiepotten, og du kan vinne hele 40 millioner kroner om du er alenevinner. 

Vinnerbongen har utfyllende tips til begge omgangene, og disse får du i vår ukespakke. 

 

Vinnebongens ukespakke kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/129

 

Tipspakken byr på tips til følgende baner: 

Mandag - Sørlandets travpark (V65 og V5 tips) 

Tirsdag - Bjerke travbane (V75 og V5 tips) 

Onsdag - Solvalla/Jægersro (V86 tips - 30 millioner til en alenevinner, JACKPOT)

Torsdag - Bergen travpark (V65 og V5 tips) 

Fredag - Biri travbane (V65 og V5 tips) 

Lørdag - Bjerke travbane (Internasjonal V75 tips, JACKPOT - 40 millioner til en alenevinner) 

Søndag - Jarlsberg travbane (V65 og V5 tips) 

 

(Espen Edvardsen jobber med tips/analyser til løpene denne uken. Foto: Terje Andersen NR)

 

Fullspekket meny mandag

 

En fullspekket meny innleder denne uken. Det hele innledes med V4 og V5 spill til Mantorp, før Vincennes tar over med et voldsomt spennende 5+ løp. Vi har jobbet frem et solid objekt i dagens løp på Vincennes, og denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på. 

 

(Eric Raffin er alltid sentral på Vincennes. Han sitter opp bak Dreamer Boy i dagens 5 pluss løp på Vincennes. Foto. Eirik Stenhaug NR)

 

Vil du prøve et av våre andelslag på "eksperten" finner du våre andelslag her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/

 

I kveld er det V65/V5 spill til Espens hjemmebane Sørlandet hvor vi vil være på plass og følge alt av varminger ringside. Frode Hamre sitter opp bak flere spennende hester i menyen, som får hardt spill på seg. 

 

(Sørlandets travpark byr på kveldens løp.) 

 

P.S. - vil du kjøpe vår tipspakke (UKE) - så må du har kjøpt tipsene før mandag kveld. Tilbudet gjelder KUN mandag. 

 

Lykke til med ukens spill!