12.11.2021 09:21

Espen med nye milliondrag

Espen Edvardsen har jobbet knallhardt med V75-løpene til Bjerke lørdag. Forrige lørdag serverte vi herlig info på en rekke godbiter på Klosterskogen, og denne lørdagen byr vi på nye delikatesser i vårt tipsbrev til Bjerke. Vi drar blant annet opp en 2 prosenter, som vi setter alene i A-puljen! 

Bjerke travbane lørdag 13. desember 

 

(Ble Du Gers blir favoritt i Big Noon Pokalen, Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold lørdag

Nøkkelkusk: Magnus Teien Gundersen

 

(Magnus Teien Gundersen er nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Magnus Teien Gundersen er i våre øyne omgangens nøkkelkusk på Bjerke. Han sitter i øyeblikket ikke opp bak noen favoritter innenfor V75-spillet, men han kusker en rekke interessante hester i runden. Troll Solen (V75-1), Global Bred To Win (V75-4), All In Sox (V75-5) og Kræsj (V75-6) er alle hester som kan vinne sine løp. 

 

Vinnerbongen sin tipspakke til lørdagens løp ligger klar for salg. Vil du kjøpe denne tips-pakken gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Forrige lørdag på Klosterskogen ble en stor dag for Vinnerbongen sine kunder. Vi omsatte V75-spill via "Eksperten" for 172.490 kroner, og fikk tilbake 1.701.273 tilbake på våre V75-spill. Flere av objektene vi dro frem i vårt tipsbrev, som du kan kjøpe her på siden var veien til suksess. Vi bruker enormt med tid på våre tips/vurderinger, så det er svært gledelig at våre kunder som kjøpte disse tipsene kom til lukene på Klosterskogen. 

 

Denne uken har vi jobbet frem en rekke godbiter. Bare hør på dette! 

 

Vi drar blant annet frem to 2-prosentere, som vi drar opp i A-puljen i dagens omgang på Bjerke. Begge disse står også ALENE i A-puljen. I våre øyne er de helt bortglemt av spillerne, og skulle disse innfri våre forventninger lørdag kan det bli ny luketømming. Disse hestene kan du også ta deg godt betalt på i andre spillformer enn V75. Da tenker jeg på Vinner/plass, tvilling og trippel spillet. Denne lørdagen vil det jo være ekstremt høy omsetning i løpene i og med omgangen er Internasjonal. 

 

Tipspakke lørdag kjøper du her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Sponsorkusken vår Tom Erik Solberg kusker Mateo De Reve for Björn Goop i V75-2 lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

(70 millioner i premiepotten på lørdag. Du kan vinne hele 40 millioner om du er alenevinner i V75-spillet på Bjerke. Lever spillet ditt før klokken 16.20 lørdag, Foto: Skjermdump -Rikstoto) 

 

Her er våre V75 overskrifter til lørdagens løp på Bjerke: 

 

V75-1: Månlykke A.M. blir stort sett "alles" holdepunkt i lørdagens V75 omgang på Bjerke. Er det et sikkert holdepunkt, eller kan det være duket for skrell direkte? 

 

V75-2: Et herlig V75-løp står foran oss, hvor de fleste klør seg i hodet. Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en delikatesse. Dette kan være hesten som setter de fleste "sjakk-matt"!

 

V75-3: Ble Du Gers blir klar favoritt i Big Noon Pokalen. Hamre-traveren har imponert i to strake seiersløp, og trives sammen med Per Oleg Midtfjeld. Dog møter han på Stoletheshow fra samme stall. Hva tenker vi om dette løpet? 

 

V75-4: De fleste spår en duell mellom Global Brilliance og Global Bred To Win. Blir det et to hesters oppgjør, eller kan det være duket for en tredjehest? Vi gir deg svaret! 

 

V75-5: Run To You har vært en skikkelig plussvariant de siste månedene, og han klatrer i grunnlagene, men her setter vi varsellampene på full styrke, og byr på et supersjokk. Denne tror vi nemlig sterkt på, og vi tror på toppsjanse! 

 

V75-6: Axel Jensens Minneløp blir en pærle, og Peter Untersteiner kommer med et mål for øyet. Vi har dog kjørt løpet en rekke ganger i lillebanen, og byr på en SUPERFRISK vinner. Dette kan være hesten, som sørger for luketømming på Bjerkebanen!

 

V75-7: Jackpotmillionene skal fordeles, og vi har spart dynamitten til slutt. Her kommer nemlig omgangens beste spill, og objekt for oss. Best av alt er at denne godbiten også er inne i DD-spillet. Her skal vi hente cashen, og takker for maten. Ny DD-vinner, som Balder Odin forrige helg, som sørget for drøye 80 x flesket i DD-lukene! 

 

Innleveringsfrister Bjerke lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med lørdagens spill!