16.11.2021 16:36

Voldsomme objekter på Bjerke tirsdag

Bjerke travbane byr på en herlig V75 meny denne tirsdagskvelden. Det kryr av fine spilleløp, og vi har jobbet frem en rekke gode objekter, som i våre øyne er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi håper disse innfrir våre forventninger! 

Bjerke travbane tirsdag 16 november

 

(Bjerke travbane byr på en herlig meny tirsdag.)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold tirsdag

Nøkkelkusk: Åsbjørn Tengsareid 

 

(Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Ble Du Gers var vår hovedbanker i tipsbrevet på Bjerke lørdag. Dessverre kom vi ikke helt til mål i og med vi var for dårlige på flere av hestene som vant i de øvrige løpene. Dog var flere av objektene gode, men ble kun toere og trere i sine respektive løp, og man får dårlig betalt da dem ikke vinner. 

 

Vi tar nye tak denne tirsdagskvelden på Bjerke, og vi har jobbet frem en rekke godbiter i løpsarkivet. Bankeren i omgangen mener vi skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon. Dette er en herlig traver, som vi liker svært godt. Har han dagen og leverer opp mot toppnivået sitt spør han ingen om seieren i sitt løp. 

 

Vil du kjøpe dagens tipsbrev til løpene på Bjerke gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

 

V75 overskrifter til løpene på Bjerke travbane tirsdag 16 november: 

 

V75-1: Et herlig spilleløp innleder kvelden på Bjerke. Mange gode hester i klassen med mange vinnerkandidater. Vi byr dog på dynamitt direkte, og mener vårt objekt har en topp vinnersjanse! 

 

V75-2: Åsa O.K. trives som hånd i hanske sammen med Åsbjørn Tengsareid. Blir det ny seier for hoppa, eller kan det være duket for et sjokk? Vi har jobbet frem en delikatesse i løpsarkivet. Trykk kjøp - og få klar tale! 

 

V75-3: Kun seks hester på startstreken, men det er gode hester. Brageson svek som stor favoritt sist, og i kveld blir det vel revansje, eller? 

 

V75-4: Mange klør seg i hodet i dette løpet, men her har vi gjort jobben for deg. Trykk kjøp, og få deilig melding direkte i INNBOKSEN din - her skal vi virkelig ta oss betalt! 

 

V75-5: Jerven Junior gir spillerne grå hår, men det er ingen tvil om at hesten duger i klassen. Er det grønt lys i kveld, eller er det fare på fære? Vi har analysen klar! 

 

V75-6: Thai Swagger mot The Baron? Eller kan det være duket for en tredjehest, som gjør vei i vellinga? Vi har kjørt løpet i badekaret. Sitt helt rolig i båten! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og vår beste objekt i omgangen dukker opp her. Dette er en traver vi liker svært godt, og denne hesten skal vi virkelig ta oss betalt på i ALLE SPILLEFORMER. Takk for maten! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!