23.11.2021 13:54

Espen med superobjekter

Nok en herlig V75-omgang på Bjerke står foran oss denne tirsdagskvelden. Det er mange store favoritter i menyen, men Espen har virkelig funnet GULL i løpsarkivet. Denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på i kveldens omgang! 

V75 Bjerke travbane tirsdag 23. november

 

(Frode Hamre sitter opp bak flere favoritter på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold

Nøkkelkusk: Frode Hamre

 

Espen Edvardsen har jobbet knallhardt i løpsarkivet i forkant av kveldens V75-omgang på Bjerke travbane. Til denne løpsdagen har vi funnet et GULLOBJEKT innenfor DD-spillet, som vi virkelig skal prøve å ta oss betalt på. Denne godbiten går helt under radaren, og i øyeblikket er oddsen vi får i spillet enorm. Står denne oddsen seg til kveldens løp kan det bli luketømming. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Bjerke følger du denne linken - https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

(Åsbjørn Tengsareid kusker flere outsidere på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Åsbjørn Tengsareid (bildet) kusker flere spennende hester på Bjerke travbane i kveld. Vi hadde tømt lukene med Valseth Tulla (V75-5) på Bjerke nest sist, men da ble hun tatt ned av Smedrappa kort før mål noe som kostet våre kunder dyrt. Kan det være mulig å få betalt på hoppa i kveld? Vi har en herlig analyse av dette løpet. 

 

Her er kveldens V75 overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V75-1: Geir Vegard Gundersen har et ARSENAL av unghester, og 6 Kandice B.R. var et herlig skue i debuten på Jarlsberg sist. Legger Muscle Hill-datteren på to strake, eller kan det være duket for sjokk direkte? Vi har analysen klar! 

 

V75-2: Meget åpent løp mener mange. Er det så åpent som spillerne skal ha det til? Eller kan det være duket for en delikatesse? 

 

V75-3: I.D. Duke Of Lords har vært god i to starter for Frode Hamre. Kommer seieren i det tredje forsøket, eller er det duket for et sjokk? 

 

V75-4: Wessel Maia var positiv toer på Jarlsberg sist, og seiler opp som favoritt i dette løpet. Er det duket for seier i kveld, eller kan det være duket for en godbit av de sjeldne? 

 

V75-5: Valseth Tulla hadde sørget for luketømming for Vinnerbongen sine kunder nest sist på Bjerke. Blir det seier i kveld? Eller kan det være duket for en godbit til 20 x pengene? 

 

V75-6: Et av omgangens beste spill, og vi måtte se på klokka to ganger sist om tiden stemte. JA, det gjorde den, og her skal vi virkelig ta oss betalt. Dette kan være hesten, som setter de fleste "sjakk matt"! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og vi har spart en skikkelig godbit til slutt. Denne vil du garantert like. Trykk kjøp og få klar tale rett i din innboks! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag 23. november: 

 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45 

 

Lykke til med kveldens spill!