24.11.2021 11:18

V86 Jackpot fra Bjerke og Solvalla

En eventyrlig omgang står foran oss fra Bjerke og Solvalla denne onsdagskvelden. V86 er i våre øyne verdens beste spill og kveldens meny er til å få vann i munnen av. Vi drar frem en rekke godbiter som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. 

V86 jackpot fra Solvalla og Bjerke - 7,2 millioner ekstra i potten ! 

 

(Du kan vinne 16 millioner i V86 i kveld fra Bjerke og Solvalla)

 

En helt eventyrlig omgang står foran oss denne onsdagskvelden. Vi har jobbet timevis i løpsarkivet for å gi deg de beste forutsetninger i spillet denne onsdagskvelden. Det ligger hele 7,2 millioner ekstra i åtterpotten og du kan vinne 16 millioner om du er alenevinner denne onsdagen. 

 

Dagens V86-tips til Jackpotomgangen kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

(Frode Hamre hadde en stor dag på Bjerke i går. Blir det ny fest for Hamre-stallen på Bjerke i kveld? Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Frode Hamre er som alltid aktuell når det er løp på landets hovedbane. Det er han også i kveld, og han har flere hester som er hardt betrodd innenfor V86-spillet. Skate Trix (V86-1), Broadway Don (V86-3), A Perfect Dutchess (V86-5) og Hulken Sisu, Brage Hindø og Pantani (V86-7) er alle hester som får mye spill på seg. Hvor mange seire blir det i kveld for Frode Hamre og sine stallhester? Vi gir deg fyldige analyser i vårt tipsbrev til kvelden. 

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg sitter opp bak en av omgangens største favoritter Only Be Kind To Me (V86-5) Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Kveldens V86 tips kjøpes her - https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Her er kveldens jackpot overskrifter til V86 omgangen onsdag 24 november: 

 

V86-1: Frode Hamre blir storfavoritt med Skate Trix som har vunnet 8 av 12 så langt denne sesongen. Fortsetter seiersmasrjen i kveld? Nei, vi er ikke sikre på det og drar frem et SJOKK direkte. Denne godbiten ga et RÅTT inntrykk forleden, og vi står først i utbetalingslukene når denne gir favoritten kamp! 

 

V86-2: Imhatra Am blir omganens største V86-favoritt. Er det en favoritt som innfrir eller er det fare på fære? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en klar analyse!

 

V86-3: Frode Hamre er nok en gang klar favoritt. Denne gangen med Broadway Don, som kommer fra to bunnsolide seire. Vi har jobbet i løpsarkivet og byr på et VOLDSOMT objekt, som vi virkelig skal ta oss betalt på. Takk for maten -her setter vi store deler av "salen" - SJAKK MATT!

 

V86-4: Oioioi for et inntrykk vårt objekt ga forleden. Dette er en traver vi liker svært godt. Vi tror på en solid prestasjon, og her må vi ta oss betalt. Trykk kjøp og få en deilig analyse rett i din innboks. 

 

V86-5: Only Be Kind To Me blir voldsom favoritt etter løpet sist på Jarlsberg. Hoppa blir en av omgangens største favoritter, men her drar vi frem esset ut av kortstokken og sier takk for maten. Løp og kjøp! 

 

V86-6: Kun seks hester på startsreken, men gode hester i løpet. Vi har jobbet i arkivet og byr på en SOLID utgangsghest. 

 

V86-7: Et herlig løp hvor vi har en deilig analyse. Denne godbiten må vi bare ta oss betalt på i alle spilleformer. DD, V86 og V4. Nu kjør vi! 

 

V86-8: Jackpotkronene skal fordeles i V86-spillet, og hva passer vel bedre enn å spare en av omgangens beste godbiter til slutt. Halelujah!

 

Innleveringsfrister onsdag 24 november: 

V86: 20.30

V4: 21.15

Dagens Dobbel: 21.40

 

Lykke til med kveldens spill!