27.11.2021 11:49

Stålbanker på Leangen lørdag

Leangen travbane byr på en utfordrende V75 omgang denne lørdagen. Flere vriene spilleløp og det har ikke vært noen enkel oppgave å finne holdepunktet til denne runden. Etter flere timer i løpsarkivet har vi funnet en deilig banker, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. 

V75 Leangen travbane lørdag 27. november

 

(Superspennende V75 omgang på Leangen denne lørdagen)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 270 meter

Baneforhold: Gode baneforhold

Nøkkelkusk: Åsbjørn Tengsareid

 

(Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Åsbjørn Tengsareid tar turen til Trondheim og Leangen travbane denne lørdagen. Han sitter opp bak flere interessante hester innenfor dagens V75-omgang og blir knallhardt betrodd bak Fux Deluxe (V75-2), som i skrivende stund er markert på nærmere 80 prosent av innsatsene. Den røde hoppa jakter "stolpe" i programmet, og de fleste spillere mener hoppa er en klink vinner i sitt løp. Tengsareid er en stødig kusk og kjenner henne godt, men hun blir voldsomt hardt betrodd i sitt løp. 

 

Leangen travbane er kjent for å være en bane som gir voldsomme utbetalinger i V75-spillet. Denne omgangen har vi jobbet mange timer med, og vi har slitt med å finne et godt holdepunkt. Etter timevis med jobb i løpsarkivet har vi funnet et holdepunkt, som vi mener skal ha topp vinnersjanse. Vi trodde faktisk hesten skulle bli mye mer betrodd enn det den er i øyeblikket. Vi har blitt mektig imponert av denne hesten, og uten galopp skal det være en topp vinnersjanse. Inntrykket forleden var av beste merke, og denne godbiten skal vi virkelig ta oss betalt på i dagens løp. 

 

Tipsene er lagt ut til omgangen, og ligger klare for salg på hjemmesiden. 

 

Vil du kjøpe dagens V75-tips til Leangen kjøper du tipsene her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Espen Edvardsen har funnet et SOLID holdepunkt i omgangen på Leangen lørdag. Denne vil du garantert like. Foto: Terje Andersen NR)

 

Dagens V75 overskrifter til løpene på Leangen travbane. 

 

V75-1: Et herlig spilleløp innleder V75-omgangen på lørdag. Vi har kjørt løpet i badekaret, og gir deg et stort forsprang på den "store sal" direkte. Denne godbiten skal vi virkelig ta oss betalt på i dag. Trykk kjøp og få tordentalen direkte! 

 

V75-2: Fux Deluxe er på "alles" lepper etter fire strake seire. Blir det "stolpe" i programmet for den røde flotte hoppa? Eller kan det være duket for et sjokk av de sjeldne? Vi gir deg en herlig analyse! 

 

V75-3: 3-åringer som utvikler seg for hvert løp. Madam Royal har imponert i seiersløpene og blir hardt betrodd. Blir det Blekkan-show i dette løpet, eller kan det være duket for en godbit, som dukker opp først på foto? Vi gir deg svaret! 

 

V75-4: Alltid Ø.K. har voldsom kapasitet for grunnlaget, men han gjør det vanskelig for seg selv med mye galopp. Klarer Blekkan å kjøre i trav, så er det vel ikke snakk om saken? Eller? 

 

V75-5: De fleste spillerne klør seg i hodet, men her gir vi deg en KLAR ANALYSE! Trykk kjøp og si takk for maten. 

 

V75-6: Gomnes Faks er en herlig vinnermaskin, og hesten har vist solid form i det siste. Blir det tet og slutt nok en gang for hesten til Lars Raaum, eller kan det være duket for en deilig 10-oddser? Vi gir deg en deilig analyse. 

 

V75-7: Millionene skal fordeles, og her kommer et av omgangens beste spill. Takk for maten - vi steller oss klare for utbetalingsluken! 

 

Innleveringsfrister Leangen travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50