30.11.2021 16:11

Toppomgang på Bjerke tirsdag

Det har gitt solide utbetalinger de siste dagene i Norge, og vi ser ikke bort fra at det blir høy utbetaling også i kveld på Bjerke. Vi drar opp to høyoddsere i vårt tipsbrev, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Den ene ga et voldsomt inntrykk i kulissene sist, og i kveld skal vi prøve å ta oss kraftig betalt på denne godbiten! 

V75 Bjerke travbane tirsdag 30. november

 

(Bjerke travbane byr på en spennende V75-omgang tirsdag)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: God vinterbane

Nøkkelkusk: Eirik Høitomt

 

(Eirik Høitomt er omgangens nøkkelkusk på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Eirik Høitomt er omgangens nøkkelkusk på Bjerke tirsdag. Han kusker en rekke interessante hester innenfor V75-rammen. Blant annet omgangens største V75-favoritt 8 Å.M. Luna (V75-4), som kommer fra to strake seiersløp. I tillegg til Å.M. Luna sitter han opp bak 1 Langlands Balder (V75-1), 6 Alm Viktoria (V75-3), 11 Torø Teddy (V75-5), 10 Bøgdis O.S. (V75-6) og 8 Madelen L.T.C. (V75-7). 

 

Tipsene til V75 løpene på Bjerke tirsdag kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Vi har jobbet godt og lenge med menyen på Bjerke denne tirsdagen. Vi har funnet et soleklart holdepunkt i runden, som vi mener skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon. I tillegg til et solid holdepunkt i omgangen har vi funnet et par dype drag, som omtrent ikke er rørt i totoen. Vi drar opp en 2-prosenter, som vi mener er på høyde med favoritten. Disse har vært ute i samløp tidligere og det skiller ikke mye på disse to. Klaffer det litt for vårt objekt ser vi ikke bort fra at sjokket kan være et faktum. Skulle vårt drag innfri våre forventninger vil det skape enorm verdi i spillet. 

 

 

Her er våre V75-overskrifter til løpene på Bjerke travbane tirsdag: 

 

V75-1: Bonus Diamant kommer fra to strake seiersløp og blir favoritt i V75-1. Blir det ny seier i kveld? Eller hva tenker vi om innledningsløpet? Vi gir deg en herlig analyse direkte! 

 

V75-2: The Baron har vært voldsomt god i sine to siste starter og blir klar favoritt i dette løpet. Vi byr dog på et HERLIG motbud, som vi virkelig skal prøve å ta oss betalt på i kveld. Trykk kjøp og få deilig melding i INNBOKSEN! 

 

V75-3: De fleste spillerne klør seg i hodet, men her byr vi på en deilig analyse. Dette løpet har vi kjørt ferdi i "badekaret" - takk for maten! 

 

V75-4: Å.M. Luna blir omgangens tyngste V75-favoritt, men er det så enkelt at hoppa legger på til tre strake? Nja, vi har gravd dypt i arkivet og funnet et DYNAMITT OBJEKT - denne kan virkelig sette "salen" SJAKK-MATT! 

 

V75-5: Vi måtte se på klokka to ganger sist om tiden faktisk stemte, og det gjorde den. Her jakter vi gull og drar frem omgangens beste objekt. Takk for maten! 

 

V75-6: Leroy Schermer rotet seg vekk med galopp direkte i Norgesdebuten. Skal man virkelig stole helt på hesten til Kim Pedersen? Er det en klink vinner, eller kan det være duket for sjokk? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-7: Riva O. er på alles lepper i finalen. Blir det tet og slutt for Hamre hoppa? Eller kan det være duket for skrell i finalen? Vi har analysen klar! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag 30 november: 

V75: 19.00

V5: 20.25

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!