10.12.2021 10:04

Tilbud på weekendpakke med tips !

Denne helgen byr Vinnerbongen nok en gang på tilbud på weekendpakke med tips. Du betaler 299 kroner og får tips til Jarlsberg fredag (V65 og V5), Forus lørdag (V75 og V5) og Biri travbane søndag (V65 og V5). Tilbudet gjelder KUN fredag! 

Tilbud på weekendpakke denne helgen! 

 

Vinnerbongen byr på weekendpakke med tips denne helgen! 

 

Tilbudet på weekendpakke gjelder kun fredag - tipspakken kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/134

 

Tipspakken byr på tips til følgende baner: 

 

Fredag - Jarlsberg travbane (V65 og V5 tips)

Lørdag - Forus travbane (V75 og V5 tips)

Søndag - Biri travbane (V65 og V5 tips)

 

Tipsene til lørdag koster 249 kroner, men her får du tipsene til fredag og søndag med på kjøpet ! 

 

(Troll Solen skal ta opp kampen med Ulsrud Tea i (V75-7) på Forus lørdag! Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

En herlig V75-omgang står foran oss på Forus lørdag. Troll Solen (bildet) jakter revansje på Ulsrud Tea, som vant V75 på Klosterskogen forrige helg. Ulsrud Tea fikk et skreddersydd løpsopplegg forrige helg hvor hun avgjorde enkelt via "siste indre" ned oppløpet. Troll Solen travet en råsterk sisterunde i sporene og sto på meget sterkt. Blir det nok en duell, eller kan Balder Odin og de øvrige hestene på strek gi duoen kamp til døra? Tips og analyser til (V75-7) og de øvrige løpene lørdag får du i weekendpakken! 

 

I tillegg til tips til Forus lørdag får du som sagt tips til både Jarlsberg fredag og Biri søndag. Begge banene byr på fine menyer og vi har allerede funnet flere spennende objekter i løpsarkivet, som vi drar frem i vårt tipsbrev. Vil du benytte deg av tilbudet vi har må du ha gjort kjøpet ditt i løpet av fredag!

 

God helg!