17.12.2021 08:46

Ta tre, men betal for en denne helgen!

Denne helgen byr vi på superpris på weekendpakke med tips. Du betaler KUN for lørdagstipsene, men får fredag og søndag tips med på kjøpet. Det er herlige menyer gjennom hele helgen, og Bjerke løpene på lørdag ser utrolig spennende. Vi har funnet en solid banker i omgangen, som vi mener skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon! 

Superpris på weekend-pakke med tips! (Ta tre, men betal for en)

 

(Vinnerbongen byr på supertilbud på tipspakke denne helgen)

 

Vinnerbongen sine tips har gjort sitt til at flere av våre trofaste kunder har kommet til lukene på lørdagene. Vi håper at lørdagens tips til Bjerke skal føre til "harde pakker" under juletreet også denne julen. En fantastisk omgang hvor det kryr av fine løp. Vi har allerede jobbet frem et par godbiter i runden, som i skrivende stund er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

 

Bankeren i lørdagens omgang er i våre øyne soleklar. Hesten har vist flott form i sine siste starter og rapportene fra treneren er gode i forkant av løpene lørdag. Klaffer det litt med løpsopplegget og hesten leverer opp mot toppnivået sitt skal det ikke være snakk om saken. Denne hesten føler vi er planken mot V75-suksess lørdag! 

 

Vil du kjøpe vår weekend pakke til helgens løp gjør du det her - https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/135

 

PS. Tilbudet på tipspakken gjelder KUN fredag ! 

 

(Du kan vinne hele 26 millioner på Bjerke lørdag)

 

Det er dobbel gulljackpot i V75-runden på Bjerke lørdag. Det vil si at du som spiller kan vinne hele 26 millioner kroner om du er alenevinner i V75-spillet. Rett og slett enorme forutsetninger i spillet. Du må levere V75-spillet ditt før klokken 15.00 lørdag! 

 

(Frode Hamre har hatt en bunnsolid sesong. Blir det nye fremganger lørdag? Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Frode Hamre (bildet) har hatt en strålende sesong. Hestene på stallen presterer på et voldsomt høyt nivå, og det har de gjort gjennom hele året. Hamre har en rekke spennende hester i lørdagens V75 på Bjerke, og det er vel stor sannsynlighet for at stallen kammer hjem en god del av premiefatet også denne lørdagen? 

 

Kjøp tipspakken på tilbud her - https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/135

 

Husk å lever V75-spillet ditt før lørdag klokken 15.00 - lykke til med helgens spill!