18.12.2021 11:00

Superobjekter på Bjerke mot Gulljackpot!

Vi har vært alenevinner i V75 på Bjerke tidligere, og om vi treffer på våre objekter i denne runden kan vi lukte på de virkelig store kronene på nytt på samme bane. Vi har funnet en banker, som det lukter svidd av, men objektene vi serverer denne lørdagen kommer garantert til å skape verdi i spillet! 

Bjerke travbane lørdag 18. desember - Gulljackpot ! 

 

(Bjerke travbane byr på en superspennende finaledag lørdag) 

 

Banelengde: 1000 Meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold lørdag

Nøkkelkusk: Frode Hamre

 

(Frode Hamre er lørdagens nøkkelkusk på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Frode Hamre (bildet) har hatt et strålende år og hestene på stallen presterer på et ekstremt høyt nivå. Frode Hamre er også svært sentral i lørdagens Gulljackpot-runde på Bjerke hvor han sender et arsenal til start innenfor V75-rammen. Hvor mange seire blir det med hjem til Larvik etter dagens løp? 

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg viser seg som regel alltid frem på lørdagene. Dette kan være tilfelle også lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Tom Erik Solberg har vunnet en rekke løp på ukens viktigste dag. Han vet bedre enn de fleste hvor målstreken er, og denne lørdagen kusker han en rekke spennende hester innenfor V75-rammen. Flere av hestene han sitter opp bak er ikke blant favorittene, men vær trygg. Mannen i rød Vinnerbongen drakt er sulten og vi blir ikke overrasket om han stikker av med en seier eller to også denne lørdagen! 

 

Dagens V75-vuerdeinger kan kjøpes her - https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vinnerbongens V75-overskrifter til løpene lørdag 18. desember. 

 

V75-1: Hoppeløp innleder denne lørdagen, og de fleste klør seg i hodet. Vi tror det kan være en frisk banker på direkte, og serverer en delikatesse av de sjeldne. Trykk kjøp og få tordentale direkte! 

 

V75-2: Vi fikk enorme rapporter på Nelson Bright Eagle sist på Sørlandet hvor hun kom ut skoløs for første gang. Hoppa var 40 meter forbedret og vant sprettlett. Kan Solberg/Tjomsland utfordre Hamre sine favoritter i løpet? Vi har analysen klar og byr på dunderinfo! 

 

V75-3: Kavaleren blir stor favoritt selv fra spor 12. Han hadde nok vunnet uten galopp sist på Forus, men han galopperte vekk sjansene i den siste svingen. Blir det revansje i dagens løp, eller kan det være duket for sjokk? 

 

V75-4: Dream Builder er på alles lepper fra perfekte forutsetninger. Hva tenker Vinnerbongen om dette løpet mon tro? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en deilig vinner. Trykk kjøp og få en herlig analyse rett i INNBOKSEN! 

 

V75-5: Run To You er en fantastisk hest, som bli klar favoritt i løpet. Er det dagens holdepunkt, eller hva tenker vi om dette løpet mon tro? Vi har en deilig analyse klar til deg. 

 

V75-6: Todin har vært et forvandlingsnummer hos Erik Killingmo. 7-åringen blir soleklar favoritt fra sitt bakspor. Er det en banker, som står, eller kan det være duket for sjokk. Vi har en spennende anlayse på hvordan dette løpet blir kjørt, og det kan skape problemer, eller? 

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og vi har millionhesten klar i finalen. Denne skaper verdi i alle spilleformer, og her skal vi stå først i utbetalingslukene. Takk for maten! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Husk å lever V75-spillet ditt før klokken 15.00 - lykke til med spillet!