27.12.2021 16:23

Fantastisk V75 på Momarken mandag

Julebonanzaen fortsetter mandag, og endelig er det en norsk bane som er arrangør. Momarken travbane byr på en fantastisk meny denne mandagskvelden, og vi har jobbet frem en rekke godbiter. Bankeren tror vi står alle dager, og det beste objektet i runden er omtrent ikke rørt i totoen. Her jakter vi gull! 

V75 Momarken travbane mandag 27.12 / Internasjonal V75 

 

(Momarken travbane fortsetter julebonanzaen mandag)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 240 meter

Baneforhold: Gode baneforhold

Nøkkelkusk: Frode Hamre 

 

(Frode Hamre er nøkkelkusk på Momarken denne mandagskvelden, Foto Eirik Stenhaug NR)

 

Troll Solen (bildet) er en av hestene som skal prøve å gjøre livet surt for den klare favoritten Todin i (V75-5). Frode Hamre er selv favorittspilt bak Six O`clock News (V75-6) og Hulken Sisu (V75-7). Blir det nye V75-seiere til Hamre-stallen etter kveldens V75 på Momarken? 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Momarken gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/1 (P.S. velg V65 mandag)

Vil du kjøpe vår ukespakke gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/137

 

Vår tipspakke uke (som vi linket til ovenfor) tar for seg disse menyene denne uken: 

 

Mandag: Momarken travbane (V75 tips)

Tirsdag: Skive travbane (V75 tips)

Onsdag: Ørebro travbane (V75 tips)

Torsdag: Bjerke travbane (V75 tips)

Fredag: Axevalla travbane (V75 tips)

Lørdag: Bollnæs travbane (V75 tips)

Søndag: Jarlsberg travbane (V65 og V5 tips) 

 

Alt dette får du for kun 499,- kroner / tips til (1) V75 bane koster ordinært 249 kroner - tilbudet gjelder KUN mandag! 

 

Her er kveldens overskrifter til løpene på Momarken travbane: 

 

V75-1: Vi innleder med et solid objekt, som har sett helt rå ut i det siste. Klaffer det litt med løpsopplegget tror vi det er dønn i orden, og denne godbiten gir oss en flying start direkte. Takk for maten! 

V75-2: Mange klør seg i hodet i dette løpet, men vi serverer en herlig vinner. Dette kan faktisk dreie seg om en frisk banker i omgangen, og skulle denne innfri våre forventninger har du fått et stort forsprang på "salen". 

V75-3: Her kommer vårt beste objekt i hele omgangen. Inntrykket sist var bunnsolid, og vi tror det kan være en deilig vinner til 10 x pengene. Takk for maten. Her skal vi stå først i utbetalingslukene! 

V75-4: Avonaco blir klar favoritt og en banker for mange etter innsatsen sist på Klosterskogen. Er det så enkelt at det er snakk om en klink vinner? Eller kan det være duket for sjokk? Vi gir den en soleklar analyse av løpet! 

V75-5: Todin måtte se seg klart slått av Nårje i finalen på Bjerke sist. Han får fornyet tillit av spillerne og blir klar favoritt på nytt. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og byr på en brakvinner, som sender de fleste "sjakk-matt"!

V75-6: Greed er en av dagens store "skrik" hester, og hesten blir nok favoritt ved spillestopp. Er det så enkelt at det er en klink vinner? Nei, det er vi ikke sikre på. Her lanserer vi et drag, som går litt under "radaren". Denne må vi ta oss betalt på! 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og mange står en duell mellom Hulken Sisu og Super Winner? Er det så enkelt at det er kun disse to hestene i løpet, eller kan det være duket for sjokk? Vi har analysen klar og byr på en deilig vinner!

 

Innleveringsfrister Momarken travbane mandag: 

V4: 18.38

V75: 19.30

V5: 20.15

Dagens Dobbel: 21.20

 

Lykke til med kveldens spill!