01.01.2022 12:35

V75 på Bollnäs innleder året

Bollnäs travbane byr på årets første V75-omgang. Vi spiller sammen med svenskene på årets første dag, og det er en fin meny som står foran oss. Vi har jobbet frem en solid banker i omgangen, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon! 

Bollnäs travbane lørdag 01. januar 

 

(Bollnäs travbane innleder travåret 2022)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 207 meter

Baneforhold: God vinterbane

Dagens nøkkelkusk: Ulf Ohlsson

 

(Ulf Ohlsson er omgangens nøkkelkusk på Bollnästravet. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Ulf Ohlsson sitter opp bak en rekke fine hester denne lørdagen. Han sitter opp bak Tjomsland-duoen Grisle Odin G.L. (V75-2) og Sjø Stjerna (V75-4) i tillegg sitter han opp bak favoritten Arch Lane i (V75-finalen). Hvor mange pinner blir det på Ohlsson etter lørdagens løp? 

 

Vinnerbongen har lagt ned mange timer i menyen og byr på en svært spennende banker i runden. Denne hesten har gitt et voldsomt inntrykk i det siste, og vi kan ikke spekulere imot denne hesten i dagens løp. Vi drar også opp et par objekter i runden, som i våre øyne er svært spillbare på prosenten dem står på i skrivende stund. 

 

Dagens tips til Bollnäs kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Øystein Tjomsland har lagt bak seg et fantastisk 2021 og sender til start Grisle Odin G.L. (Bildet) i dagens V75 på Bollnäs travet. Foto. Eirik Stenhaug NR) 

 

Her er dagens V75 overskrifter til løpene på Bollnästravet: 

 

V75-1: Et åpent løp innleder V75-omgangen i Bollnäs, og det er en spennende startside som står foran oss. Hvordan leser vi startsiden, og hvem har høyest vinnersjanse. Vi har en spennende analyse klar! 

V75-2: Grisle Odin G.L. er omgangens i særklasse største favoritt. Er det en favoritt som står, eller kan det være duket for skrell? Vi har svaret ! 

V75-3: Global Classified blir klar favoritt i dette løpet, men er det berettiget? Vi har jobbet frem et herlig objekt, som vi setter klart først på vår rangering. Dette kan faktisk dreie seg om en delikatessevinner. 

V75-4: Åpent kaldblodsløp mener mange, men vi drar frem et kruttsterkt objekt, som så helt rå ut forleden. Denne har vi god tro på skal løse oppgaven. Takk for maten! 

V75-5: Indy Lane blir favoritt til tross for bakspor på sprint. Løser Jorma Kontio oppgaven, eller er det fare på fære? Vi har analysen klar! 

V75-6: Åpent hoppeløp står foran oss, og her klør spillerne seg i hodet. Vi har kjørt løpet i "badekaret", og har en klar analyse på løpet. Trykk kjøp og få tordentale! 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og vi sparer den beste godbiten til slutt. Hesten har vist voldsom form, og her skal vi prøve å ta oss kraftig betalt. 

 

Innleveringsfrister lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16-20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens spill - og Godt Nytt År!