08.01.2022 12:40

Stålbanker i herlig V75 på Jarlsberg

Årets første V75 står foran oss på Jarlsberg denne lørdagen, og Vinnerbongen er på plass. Vi har jobbet knallhard i arkivet mot denne løpsdagen og byr på en herlig banker i runden, som i skrivende stund ikke er favoritt. Denne skal vi virkelig ta oss betalt på i denne V75-omgangen! 

Jarlsberg travbane lørdag 08. januar

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold lørdag

Dagens nøkkelkusk: Åsbjørn Tengsareid 

 

(Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Åsbjørn Tengsareid går en spennende lørdag i møte. Han kusker en rekke interessante hester innenfor V75-rammen. Blant annet favoritten Maybe Maven (V75-5) og 7 Hulken Sisu (V75-6), som er en av hovedutfordrerne til favoritten Z. Boko. 

 

Vinnerbongen har jobbet intenst i løpsarkviet og funnet en rekke snadderobjekter i omgangen. Blant annet en høyoddser, som travet et helt rått løp etter innlagt galopp sist. Holder denne godbiten seg til trav hele veien i dag, skal vi virkelig ta oss betalt. Denne går helt under radaren i dagens omgang. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Jarlsberg travbane gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens overskrifter til dagens V75 på Jarlsberg: 

 

V75-1: Den klare favoritten Take This Society er størket fra løpet. Da åpner løpet seg opp, eller kan det være duket for dansk dynamitt direkte? Vi gir deg tordentale! 

V75-2: Mange spår en duell mellom Torpe Fanten og Ramstad Frekken. Er det virkelig så enkelt at det står med disse to på kupongen? Vi har kjørt løpet i badekaret. 

V75-3: Fighter Vang var strålende i seiersløpet forleden, og Westergaard tar turen med ambisjoner. Er det en vinner, eller kan det være duket for en annen godbit? Vi gir den en herlig vurdering av dette løpet, som du garantert vil like! 

V75-4: Gomnes Faks er en vinnermaskin av ragn, og mange tror på ny seier i dagens løp. Er det så enkelt at det er en klink vinner? Vi drar opp et herlig objekt, som har sett helt rå ut i det siste. Takk for maten! 

V75-5: Maybe Maven har vist solid form, og har et riktig løp på papiret. Blir det tet og slutt, hente ut, eller kan det være duket for sjokk? Vi har svaret! 

V75-6: BOOM til tet med Z. Boko, også er dette løpet kjørt? Hmmmm..... Vi har analysen klar! 

V75-7: Vi har spart den beste godbiten til slutt. Dette er millionhesten, som setter de fleste sjakk matt! 

 

Innleveringsfrister Jarlsberg travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!