29.01.2022 10:37

Supermeny på hjemmebanen Sørlandet lørdag

En helt enorm V75-meny står foran oss på Sørlandet denne lørdagen, og vi kan love solide objekter i vårt tipsbrev denne lørdagen. Bankeren tror vi er dønn overlegen uansett posisjon, men vi drar som sagt frem noen objekter i denne runden, som virkelig vil skape verdi i V75-spillet. Her er det bare å glede seg!

V75 på Sørlandets travpark lørdag 29. januar

 

(Sørlandets travpark byr på årets første V75 i sør.) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold, men voldsom vind.

Dagens nøkkelkusk: Frode Hamre

 

(Frode Hamre er omgangens nøkkelkusk i Sør. Foto. Eirik Stenhaug NR) 

 

Frode Hamre er som alltid aktuell i V75-spillene i Norge, og det er han også denne lørdagen hvor han har en rekke spennende hester innenfor V75-spillet. I.D. Duke Of Lords i (V75-1), King Di Jesolo (V75-3) og duoen Bill`s Man og Stoletheshow i (V75-6) alle ses med vinnersjanse i sine respektive løp. 

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg vant flest V75 løp i Norge i fjor, og jakter nye triumfer på Sørlandet i dag. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Sørlandets travpark byr på en solid meny denne lørdagen og vi gleder oss stort til det som komme skal. Vi har jobbet timevis med menyen og i vårt tipsbrev denne lørdagen byr vi på en rekke godbiter. Blant annet rangerer vi ned et par klare favoritter, og drar opp et par objekter, som går helt under radaren. Vi kan ikke skjønne hvordan disse to hestene blir så lite betrodd som dem er i skrivende stund. Skulle disse innfri våre forventninger er grunnlaget lagt for en solid utbetaling denne lørdagen!

 

Vil du kjøpe lørdagens tips gjør du det her - https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er dagens V75-overskrifter til Sørlandet. - (dette kan du ikke gå glipp av!) 

V75-1: Vi setter på varsellampene på full styrke og serverer et deilig objekt på direkten. Denne vil du garantert like, og her skal vi virkelig ta oss betalt. Her vil vi følge oppvarminger med argusøyne, og varmer denne godt spiller vi BANKER! 

V75-2: Alm Kevin har utviklet seg enormt og spillerne har stor tro på hesten Robert Kruse har et godt tak på. Blir det ny triumf på Sørlandet lørdag, eller kan det være klart for et sjokk? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en deilig analyse! 

V75-3: Coktail Gun M.E. og Present Tile får mye spill på seg, men er det virkelig så enkelt at det skal stå mellom disse to? Vi drar opp et SUPERSJOKK, som har vist superform i lengre tid. Er dette hesten som setter alle "SJAKK-MATT"! 

V75-4: Glazier`s Vici imponerte stort da han tok ned Legend Act fra dødens på Bjerke sist. Blir det ny seier i dag, eller kan det være duket for skrell? Vi har analysen klar! 

V75-5: Honannas Trolljeger og Fantomet hadde en herlig duell på Bjerke sist, og de fleste tror det står mellom disse to denne gangen også. Er det virelig så enkelt? Vi bet oss merke i en oppvarming sist, og denne kan vi ikke la gå fra oss. Takk for maten! 

V75-6: Stoletheshow til folket nok en gang. Hamre til tet og så er løpet over? Hmmmm.... Vi har jobbet frem godsakene! 

V75-7: Pengene skal fordeles og de fleste bonger står med 1-hest i finalen, og det er Stumne Fyr. Er det en banker, som står? Eller kan det bli problemer fra spor 8 bak bilen? Trykk kjøp og få klar tale! 

 

Kjøp tipsene lørdag her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Innlerveringsfrister Sørlandet lørdag: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!