01.02.2022 17:12

Vi drar frem et supersjokk på Bjerke i kveld !

En nydelig V75-runde står foran oss på Bjerke i kveld, og vi har jobbet frem en rekke godbiter i menyen. Vi drar frem en hest på under 1 prosent av innsatsene, som enslig A-hest i et av løpene i kveld. Skulle denne innfri våre forventninger setter vi den store sal "SJAKK-MATT"! 

V75 Bjerke travbane tirsdag 01. februar

 

(Superspennende V75 på Bjerke travbane i kveld.)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold

Kveldens nøkkelkusk: Kristian Malmin

 

(Kristian Malmin kusker en rekke spennende hester i kveldens omgang på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Kristian Malmin sender til start en rekke spennende hester på Bjerke i kveld, og han er hardt betrodd i flere av løpene. Oracle Tile blir en av omgangens største V75 favoritter, og han kusker flere outsidere som kan gjøre seg gjeldene senere i menyen. 

 

Det er noen klare favoritter i kveldens meny på Bjerke, men vi skal prøve å felle flere av disse. Vi drar blant annet opp en 0,6 prosenter som enslig A-hest i et av løpene. Denne hesten er milevis bedre enn det raden indikerer, og inntrykket forleden var helt rått. Denne hesten duger godt i klassen og vi blir ikke det dugg overrasket om denne blir ropt opp. Denne godbiten kan prøves i vinner/plass, tvilling og trippel. Skulle denne godbiten dukke opp på foto kommer du til å få spinnville odds i totoen. 

 

Vil du kjøpe kveldens tips til Bjerke gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Her er kveldens V75 overskrifter til løpene på Bjerke: 

 

V75-1: Oracle Tile blir en av omgangens største favoritter. Er det en klink vinner, eller kan HULKEN by opp til kamp? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en herlig analyse. Trykk kjøp og få gullinfo rett i innboksen. 

V75-2: Fyri blir nok en gang stor favoritt i V75-spillet. Han falt blytungt sist, og er på ingen måte noe sikkert kort. Motstanden passer vel som hånd i hanske, eller? Vi har en deilig vinner i løpet. Denne vil du garantert like. 

V75-3: Smedrappa og Finii kjempet side ved side ned oppløpet sist. Blir det ny duell, eller kan det være duket for supersjokk? Vi drar opp en spinnvill A-hest, som går helt under radaren. Denne kan virkelig skape vei i vellinga. Takk for maten! 

V75-4: U.S. Marines får mye spill på seg etter seiersløpet sist. Hesten har vist solid utvikling og kan absolutt vinne på nytt. Vi byr uansett på dynamitt i dette løpet. Trykk kjøp og få tordentale! 

V75-5: Hauk Viktor, Tor og Per B. er en sterk trio mener spillerne. Er det virkelig så lett at det står mellom disse tre hestene? Kan det ikke komme noe fra dypet her mon tro? 

V75-6: BOOOOOOOM! Her skal vi inn i alle spilleformer, og klinke til. Denne skal vi ta oss betalt på i kveld. Takk for maten! 

V75-7: Pengene skal fordeles og "ALLE" skal spille Take This Society, selv etter pause. Er det en klink vinner? Vi gir deg svaret! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!