25.02.2022 10:28

Super saturday tipspakke til superpris!

Ta fire, men betal KUN for en! Denne helgen betaler du KUN for lørdagstipsene i Bergen, men få i tillegg tips til Biri fredag, Axevalla lørdag og Momarken søndag. Tilbudet på tipspakken gjelder KUN fredag!

Ta fire, men betal KUN for Bergens tipsene lørdag! 

 

(Vinnerbongens Espen Edvardsen byr på tipspakke til superpris denne helgen! Foto: Terje Andersen NR) 

 

Denne helgen byr vi på supertilbud på vår Super Saturday tipspakke. Du betaler KUN for Bergens tipsene lørdag, men får i tillegg tips til Biri travbane sin jackpot fredag, Axevalla lørdag og Momarken søndag. Tilbudet på denne tipspakken gjelder KUN fredag!

 

Super Saturday tipspakken kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/142

 

Espen Edvardsen sitter i enorm form om dagen. Fem dager på rad har han plukket vinneren i 5 pluss løpet på Vincennes, og på onsdag serverte han banker på Digital Indy i sitt tipsbrev.

 

DD spillet på onsdag ble ranket på kun 1 rekke - og oddsen ble voldsomt fine 18,71! 

 

Dette var infoen vi serverte i DD-løpene på onsdag: 

 

V86-7:

Her kommer vårt holdepunkt i omgangen, og denne fikk vi solide rapporter på i forrige uke. 4 Digital Indy har vist enorm form i lengre tid uten å få særlig betalt. Han travet et godt løp som toer bak Cambria i stayerløpet på Åby nest sist, og fulgte opp med en sterk avslutning i kulissene på Åby sist. Vi hadde 12,4/siste 700 meter på klokka og det med full spenst inn i kassa. Hesten så strålende ut i målgangen og forminntrykket var som sagt av beste merke. Vi fikk meldinger etter løpet at denne var det bare å spille neste gang for han hadde et fint løp på Jägersro, og det er dette løpet. Her står han perfekt til på strek, og Stefan Persson setter seg opp igjen i sulkysetet og han viste at han hadde et godt tak på hesten sist på Åby. Vi tviler på at noen er interessert i å ta imot Digital Indy på startsiden, og med Stefan Persson tidlig i tet tror vi han får styre og stelle i front. Vi ser ofte at det ikke er enkelt å hente tillegg i disse løpene, og med den antatt beste hesten i front skal det være snakk om en solid vinnersjanse sånn som vi ser det. Vi trodde Digital Indy skulle bli langt større favoritt enn det han er i øyeblikket, så her må vi bare prøve å ta oss kraftig betalt. Vi spekulerer ikke imot Digital Indy i dette løpet. Banker-basta!

A: 4 B: 3-11-1 C: 5-7-9-6-8-12-10-2

 

V86-8:

Jackpotkronene skal fordeles i V86-spillet og det er et herlig løp som avslutter dagen på Solvalla. 4 Dream Creation gir vi oss ikke på. Hestene til Svante Eriksson er i voldsom form om dagene, og hestene på stallen hans presterer på et voldsomt høyt nivå. Dream Creation kom tilbake etter pause sist og innsatsen var klart godkjent etter pausen. Han klarte ikke stå imot Ozzy`s Melody til slutt, men han var nok noe tung i kroppen etter pausen. Claes Sjöström kusket for første gang sist, og han hadde et veldig godt tak på denne hesten. Han likte også hesten svært godt. Han skal normalt ha gått mye frem med det løpet i kroppen, og vi ser ikke bort fra at Orlando Vici-sønnen kan komme seg tidlig til tet i dette løpet, og fra den posisjonen kan han lede løpet hele veien. Dette er en traver, som er langt bedre enn de siste resultatene, og på 5,2 prosent av innsatsene må vi bare varsle for denne godbiten.

 

Gulljackpot i Bergen og Jackpot på Axevalla! 

 

Espen Edvardsen er allerede i full gang med analysene til lørdagens løp, og vi kan garanterte spenstige objekter til begge baner. På Axevalla drar vi frem flere godbiter, som i våre øyne er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. Vi har også innhentet PANSERINFO på et objekt, som går helt under radaren. Dette kan være hesten som sender de aller fleste "sjakk matt"! 

 

Vil du kjøpe Super Saturday tipspakken gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/142

 

Lykke til med helgens spill!