12.04.2022 16:35

Superspennende V75 på Bjerke i kveld

Voldsomt spennende V75-runde på Bjerke i kveld hvor det kryr av objekter. Vi har jobbet frem et solid spill innenfor Dagens Dobbel spillet i kveld, og denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på. 

V75 Bjerke travbane tirsdag 12 april

 

(Bjerke travbane byr på en supermeny tirsdag) 

 

Vinnerbongen har jobbet iherdig i løpsarkivet før kveldens løp på landets hovedbane. Vi har virkelig funnet snadder i løpsarkivet og disse godbitene skal vi prøve å ta oss betalt på i kveldens runde. 

Man ser ofte på tirsdagene at det er ikke store skrellen som skal til før det gir voldsomme kroner i V75-spillet, og det kan også være tilfelle i kveld. 

 

Glem ikke vår "PÅSKEBONANZA" tipspakke - her kan du kjøpe tips til hele (6)! baner til kun 399 kroner - du betaler til vanlig 249 kroner for tips til (V75). 

Tilbudet på "påskebonanza" tipspakken gjelder KUN i dag tirsdag 12.04 frem til klokken 23.45! 

 

Vil du kjøpe "påskebonanza" tipspakken gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/144

 

(Espen Edvardsen drar frem flere godbiter på Bjerke i kveld. Foto: Terje Andersen NR) 

 

Her er kveldens V75 overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V75-1: Satri Ø.K. blir klar favoritt i innledningsløpet. Vi setter varsellampene på full styrke og byr på en dynamitt vinner direkte. Denne vil du garantert like! 

V75-2: Cash D.E. kommer tilbake etter lang pause. Er det en vinner på direkten? Eller kan det være duket for skrell. Vi gir deg svaret! 

V75-3: Hoppeløp, og de fleste garderer bredt. Vi byr på et friskt objekt, som faktisk kan prøves som en frekk banker. Denne godbiten kan sette den store sal "SJAKK-MATT"! 

V75-4: Stas Bragd måtte kun se seg slått av Rams Bror i årsdebuten sist. Per M. Hvattum får tungt spill på seg i kveld. Er det duket for Lome Brage-sønnen, eller er det fare på fære? 

V75-5: Et herlig løp står foran oss, og vi serverer en godbit, som vi virkelig skal prøve å ta oss betalt på i kveld. Takk for maten! 

V75-6: Blir det en ny duell mellom Passion Tile og Ottens Idol, eller kan det være duket for en tredjehest i løpet. Vi har kjørt løpet i "lillebanen", og byr på en herlig vinner. 

V75-7: Pengene skal fordeles, og de fleste tror at Skate Trix allerede er i mål? Er det virkelig så enkelt, eller kan det være duket for Chuck Yeager, som gjør debut for Midtfjeld? Meget spennende finale, og vi har analysen klar! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag 12. april. 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!