24.05.2022 16:17

Strålende V75 omgang på Bjerke

Herlige løp på Bjerke travbane denne tirsdagskvelden. Sigve H.R. kommer fra en sterk V75-seier på Forus, og blir klar favoritt i (V75-3) sammen med Eirik Høitomt. Björn Goop tar også turen til Bjerke denne tirsdagen med egentrente Iggy B.R. i (V75-6).

Topp travsport på Bjerke denne tirsdagen! 

 

(Eirik Høitomt kusker en rekke spennende hester i kveldens V75-omgang på Bjerke travbane. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Banelengde, Bjerke travbane: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold tirsdag: gode

Nøkkelkusk: Eirik Høitomt 

 

ELITLOPPSPAKKEN - (Tips til 7 baner) denne uken ligger for salg. Denne tipspakken kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/146

 

Tilbudet gjelder KUN tirsdag 24/05 frem til klokken 23.45! 

 

Topphester på startstreken i (V75-6) 

 

Flere gode hester stiller på startstreken i V75-6 denne tirsdagskvelden. Falcon Eye kommer fra en imponerende seier i Örebro International hvor han tok seg forbi gode Moni Viking ned oppløpet. 5-åringen kommer på ingen måte til noe dekket bord. Topphester som Iggy B.R., Ble Du Gers og Strong Pepper er noen av konkurrentene i løpet. Posisjoner og tempo vil nok avgjøre mye i dette løpet. Vi har jobbet frem en meget spennende analyse i dette løpet, og håper vårt objekt fikser solid DD-odds! 

 

Kveldens V75-overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V75-1: Hoppeløp innleder denne V75-omgangen på Bjerke, og vi ser ofte det skreller i nettopp disse løpene. Smedtulla kom som et supersjokk i et lignende løp på Biri i helgen. Blir det ny skrell i kveldens løp, eller er Lilje Bausa en klink vinner? Vi har analysen klar! 

V75-2: Longcat Hanover kommer ut fra vinnerstallen til Frode Hamre, og Helene Kolle gjør svært få feil i salen. Er det en favoritt som innfrir, eller kan det være duket for skrell. Vi byr på herlig info! 

V75-3: Sigve H.R. imponerte stort i V75-løpet på Forus sist hvor han vant sprettlett fra tet. Blir det ny seier i kveld, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg svaret! 

V75-4: Blir det en duell mellom Hauan Stjerna og Vik Rojal, som har vært god i to strake seiersløp. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og byr på følgende analyse.......

V75-5: Heimly Best klarte ikke stå imot Stas Bragd ned oppløpet sist, men innsatsen var uansett bra. Heidi Moen holder denne 4-åringen høyt, og her er det vil spill mot et mål? Eller kan det være duket for et supersjokk? 

V75-6: Falcon Eye, Iggy B.R. og Ble Du Gers. Gode hester i klassen. Hvem tar seg av dette løpet mon tro? Vi har en herlig analyse klar! 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og vi har jobbet frem en solid analyse av løpet. Takk for maten! 

 

Tipsene til kveldens løp på Bjerke kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

Elitloppspakken kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/146

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45