30.05.2022 14:43

Ukespakken ligger ute for salg

Vinnerbongen byr nok en gang på ukespakke med tips. En utrolig spennende uke står foran oss med en rekke herlige menyer. Flott spillmeny på Jarlsberg tirsdag og jackpot omgangen i V86-spillet på Bjerke onsdag kan virkelig gi penger. Glem heller ikke V75-runden i Bergen lørdag hvor det også dukker opp flere spennende hester i programmet. 

Vinnerbongens ukespakke til redusert pris! 

 

(Vinnerbongens Espen Edvardsen ser frem imot en spennende uke.)

 

Herlige løp står foran oss denne uken!

Jarlsberg travbane byr på en herlig spillmeny på tirsdag hvor det dukker opp en rekke godbiter i programmet. Glem heller ikke jackpoten i V86-spillet på Bjerke travbane onsdag hvor det ligger drøye 7 millioner ekstra i potten. Vi har allerede jobbet frem et par solide objekter i omgangen, som garantert ikke blir blant de mest betrodde. 

 

Solide V86 vurderinger fra Romme/Åby forrige onsdag! 

 

Espen Edvardsen var i storform forrige onsdag. Dessverre klarte vi ikke å komme helt til mål i V86-spillet, men vi fikk en rekke andelslag med 7-rette denne onsdagen. Flere av våre kunder som kjøpte våre tipsbrev denne dagen har sendt oss tilbakemeldinger etter løpsdagen noe som er svært gledelig. 

 

Hovedbankeren vart Midnight Special (V86-1), som innfridde våre forventninger til fulle. Hesten til Helena Burman var KUN et fjerdevalg i V86-spillet og betalte ut 6,73 i vinnerspillet. I tillegg lanserte vi Gangnam Syle K. som en herlig tipsener. Hesten til Ole G. Nielsen var et 6 valg i spillet, og betalte ut hele 21,70 i totoen til stor glede for våre kunder!

 

Her er infoen vi serverte på Midnight Special (V86-1) og Gangnam Style K. (V86-5): 

 

V86-1:

Vi innleder med en sprek banker direkte. Denne er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse, og når prosenten er som den er i skrivende stund må vi prøve å ta oss betalt på denne godbiten i kveld. Helena Burman har hele tiden skrytt veldig av 5 Midnight Special, og hesten har virkelig funnet en god form om dagen. Thomas Uhrberg har et veldig godt tak på denne hesten, og innsatsene i de to siste startene har vært av beste merke. Nest sist på Jägersro kjørte Uhrberg seg til tet etter snaut 500 meter kjørt, og siden var det full kontroll. Han kom i mål på 14,5/2160 meter noe som var meget bra, og vi skal huske på at han holdt unna for Honor, som vant et løp på Halmstad tidligere denne uken. Han kom aldri inn i løpet på Jägersro sist hvor Hidalgo Heldia vant på en 09-tid, men hvis vi ser opp igjen løpet hadde ikke Midnight Special tur i det løpet. Uhrberg måtte bakke fra start, men avslutningen i kulissene var av beste merke til femteplassen på 1.11,6/1640 meter, og det med fin spenst i målgangen. Han møter overkommelig selskap i kveldens løp, og fra et fint startspor bak bilen tror vi Thomas Uhrberg finner en god posisjon direkte. Hesten trives utmerket på sprint distanse noe han viste i seiersløpet sist, og leverer han i nærheten av det han viste i det løpet i kveld er han mer enn god nok for seier. Vi synes oppgaven ser svært spennende, og når Midnight Special kun er spilt på 13 prosent av innsatsene må vi prøve å ta oss kraftig betalt på denne godbiten. Banker-basta!

A: 5 B: 2-7-3-6 C: 1-10-4-12-11-9-8

 

V86-5:

4 Gagnam Style K. er en tøffing, som trives utmerket godt på lengre distanser. Han har vist at han duger godt i stayerløpene, noe han viste under klasseløpshelgen i fjor hvor han slo selveste Ble Du Gers, som er en topphest i klassen. Han har travet anstendige løp i Danmark i det siste og formen er betydelig bedre enn det raden indikerer. Han kan være litt dum i volten, men kommer han seg feilfritt rundt er han mer enn god nok i et løp som dette. Hesten er i skrivende stund markert på 5,4 prosent av innsatsene noe som er alt for lite i forhold til vinnersjansen i løpet. 1 Immigrant Am er en herlig traver, som duger godt i klassen. Han står spennende til på strek og Robert Bergh har høye tanker om denne hesten. Han gjorde debut for Bergh sist og inntrykket var av beste merke direkte. Han la inn 11,1/siste 800 meter og innsatsen var fult godkjent. Han skal normalt ha gått mye frem med det løpet i kroppen, og til kveldens løp river de av alle fire skoene på hesten noe som skal være en klar fordel. Vi ser ikke bort fra at Immigrant Am kan trave ned på 14-tallet i dette løpet og da blir han ikke enkel å hente inn for tilleggshestene. Dobbelt A-valg. 13 Ferrari Sisu står på langt tillegg noe som aldri er enkelt på raske sommerbaner, men formen til Ferrari Sisu er uviss etter pause. Han la inn underkant av 10 siste runden i seiersløpet på Jägersro sist, og inntrykket i målgangen var av beste merke. Dette er en utrolig god hest, som kommer ut med gode rapporter i ryggen. Klaffer det litt med løpsopplegget og han leverer opp mot sitt beste direkte er han mer enn god nok for en plass i toppen. 11 Pacific Face er en tøffing, som alltid går til mål. Han hadde ikke sjanse i Paralympiatravet sist noe som ble for tøft. Han møter langt billigere selskap i dette løpet, og hesten har vist at han duger godt i klassen. Vi ser ikke bort fra at Lubrano sender framover tidlig i og med Pacific Face flyter på styrken. Skulle han komme frem uten at det koster alt for mye er han mer enn god nok mot kveldens motstand. 12 Guzz Mearas er utvilsomt av de beste hestene i feltet på kapasitet, men stallhestene til Johan Untersteiner har blandet og gitt veldig i prestasjonene i det siste. Guzz Mearas satt fast med krefter for to starter tilbake, og sist slo han på en umotivert galopp. Hesten har sett veldig fin ut i trening siden det siste løpet, og presterer han i nærheten av toppnivået sitt i kveldens løp er han med på målfoto.

A: 4-1 B: 13-11-12 C: 2-10-7-3-6-5-8-9

 

Vil du kjøpe ukespakke med tips kan du kjøpe tipspakken her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/148

 

Ukespakken inkluderer tips til følgende baner: 

Mandag - V65 og V5 tips til Forus travbane

Tirsdag - V75 og V5 tips til Jarlsberg travbane

Onsdag - V86 tips til Bjerke travbane (Jackpot i V86-spillet med drøye 7 millioner ekstra i potten)

Torsdag - V65 og V5 tips til Sørlandets travpark

Fredag - V65 og V5 tips til Biri travbane

Lørdag - V75 og V5 tips til Bergen travpark

Søndag - V65 og V5 tips til Momarken travbane

 

PS - Tilbudet på (Ukespakken med tips) gjelder frem til klokken 23.45 mandag 30.05! 

 

Lykke til med ukens spill!