01.06.2022 13:26

V86 jackpot på Bjerke onsdag

Vinnerbongen serverte herlige V86-vurderinger forrige onsdag. Midnight Special var et solid holdepunkt og Gangnam Style K. var vårt beste objekt. Begge innfridde våre forventninger til fulle. Nye muligheter på Bjerke i kveld hvor det ligger en jackpot på drøye 7 millioner ekstra i potten. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i kveldens meny. 

Herlig jackpot omgang på Bjerke onsdag!

 

Det var ingen som kom til mål i V86-spillet forrige onsdag. Det gjør sitt til at det ligger drøye 7 millioner kroner ekstra i åtterpotten denne onsdagskvelden på Bjerke travbane. En utrolig spennende V86-omgang står foran oss og det kryr av underspilte hester i runden. 

 

(Herlig V86-omgang fra Bjerke denne onsdagskvelden.)

 

Forrige onsdag dro vi frem Midnight Special (4-valg) og Gangnam Style K. (6-valg) som herlige utgangshester i vårt tipsbrev. 

 

Dette var infoen du fikk på Midnight Special og Gangnam Syle K. 

 

V86-1:

Vi innleder med en sprek banker direkte. Denne er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse, og når prosenten er som den er i skrivende stund må vi prøve å ta oss betalt på denne godbiten i kveld. Helena Burman har hele tiden skrytt veldig av 5 Midnight Special, og hesten har virkelig funnet en god form om dagen. Thomas Uhrberg har et veldig godt tak på denne hesten, og innsatsene i de to siste startene har vært av beste merke. Nest sist på Jägersro kjørte Uhrberg seg til tet etter snaut 500 meter kjørt, og siden var det full kontroll. Han kom i mål på 14,5/2160 meter noe som var meget bra, og vi skal huske på at han holdt unna for Honor, som vant et løp på Halmstad tidligere denne uken. Han kom aldri inn i løpet på Jägersro sist hvor Hidalgo Heldia vant på en 09-tid, men hvis vi ser opp igjen løpet hadde ikke Midnight Special tur i det løpet. Uhrberg måtte bakke fra start, men avslutningen i kulissene var av beste merke til femteplassen på 1.11,6/1640 meter, og det med fin spenst i målgangen. Han møter overkommelig selskap i kveldens løp, og fra et fint startspor bak bilen tror vi Thomas Uhrberg finner en god posisjon direkte. Hesten trives utmerket på sprint distanse noe han viste i seiersløpet sist, og leverer han i nærheten av det han viste i det løpet i kveld er han mer enn god nok for seier. Vi synes oppgaven ser svært spennende, og når Midnight Special kun er spilt på 13 prosent av innsatsene må vi prøve å ta oss kraftig betalt på denne godbiten. Banker-basta!

A: 5 B: 2-7-3-6 C: 1-10-4-12-11-9-8

 

V86-5:

4 Gagnam Style K. er en tøffing, som trives utmerket godt på lengre distanser. Han har vist at han duger godt i stayerløpene, noe han viste under klasseløpshelgen i fjor hvor han slo selveste Ble Du Gers, som er en topphest i klassen. Han har travet anstendige løp i Danmark i det siste og formen er betydelig bedre enn det raden indikerer. Han kan være litt dum i volten, men kommer han seg feilfritt rundt er han mer enn god nok i et løp som dette. Hesten er i skrivende stund markert på 5,4 prosent av innsatsene noe som er alt for lite i forhold til vinnersjansen i løpet. 1 Immigrant Am er en herlig traver, som duger godt i klassen. Han står spennende til på strek og Robert Bergh har høye tanker om denne hesten. Han gjorde debut for Bergh sist og inntrykket var av beste merke direkte. Han la inn 11,1/siste 800 meter og innsatsen var fult godkjent. Han skal normalt ha gått mye frem med det løpet i kroppen, og til kveldens løp river de av alle fire skoene på hesten noe som skal være en klar fordel. Vi ser ikke bort fra at Immigrant Am kan trave ned på 14-tallet i dette løpet og da blir han ikke enkel å hente inn for tilleggshestene. Dobbelt A-valg. 13 Ferrari Sisu står på langt tillegg noe som aldri er enkelt på raske sommerbaner, men formen til Ferrari Sisu er uviss etter pause. Han la inn underkant av 10 siste runden i seiersløpet på Jägersro sist, og inntrykket i målgangen var av beste merke. Dette er en utrolig god hest, som kommer ut med gode rapporter i ryggen. Klaffer det litt med løpsopplegget og han leverer opp mot sitt beste direkte er han mer enn god nok for en plass i toppen. 11 Pacific Face er en tøffing, som alltid går til mål. Han hadde ikke sjanse i Paralympiatravet sist noe som ble for tøft. Han møter langt billigere selskap i dette løpet, og hesten har vist at han duger godt i klassen. Vi ser ikke bort fra at Lubrano sender framover tidlig i og med Pacific Face flyter på styrken. Skulle han komme frem uten at det koster alt for mye er han mer enn god nok mot kveldens motstand. 12 Guzz Mearas er utvilsomt av de beste hestene i feltet på kapasitet, men stallhestene til Johan Untersteiner har blandet og gitt veldig i prestasjonene i det siste. Guzz Mearas satt fast med krefter for to starter tilbake, og sist slo han på en umotivert galopp. Hesten har sett veldig fin ut i trening siden det siste løpet, og presterer han i nærheten av toppnivået sitt i kveldens løp er han med på målfoto.

A: 4-1 B: 13-11-12 C: 2-10-7-3-6-5-8-9

 

Bjerke travbane onsdag (V86) - jackpot med drøye 7 mill ekstra i potten!

 

(Frode Hamre er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold onsdag: Gode baneforhold

Omgangens nøkkelkusk: Frode Hamre

 

Frode Hamre er som alltid aktuell på norske baner, og det er han også i kveld på Bjerke. Han sitter opp bak storfavoritten, Skate Trix (V86-1), Sik o`clock News (V86-3), Calhoun (V86-4), Blue Spirit (V86-5) og Sofies Case (V86-7). I tillegg trener han den klare favoritten M.S. Star Trotter i (V86-finalen). 

 

Kjøp kveldens V86-vurderinger her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vinnerbongen har jobbet iherdig i løpsakrivet for å gi deg de beste forutsetninger i spillet. Det ble bra klaff forrige onsdag, og vi håper å ta del av jackpotkronene denne onsdagskvelden. Vi håper at våre tips/analyser viser vei mot de virkelig store kronene denne onsdagskvelden! 

 

Her er kveldens V86-overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V86-1: Skate Trix blir stor favoritt i innledningsløpet. Hesten har travet gode løp i lang tid, men vi byr på et VOLDSOMT objekt direkte. Denne godbiten kommer til å gjøre et toppløp i kveld, og innfrir våre forventninger til KANONODDS! 

 

V86-2: De fleste spår en duell mellom Rinde Thorvald og Mio. Er det så enkelt, eller kan det være duket for en tredjehest, som går helt under radaren? Vi har analysen klar! 

 

V86-3: Jackpot B.R. har tapt sportrekningen, men hesten kommer med full form. Bo Westergaard har fin form på stallhestene, og hva kan vi forvente av Jackpot B.R. i kveld? Vi gir deg svaret! 

 

V86-4: Et vidåpent løp mener mange. Vi drar frem et av omgangens beste spill i nettopp dette løpet. Klaffer det litt med løpsopplegget kan det være dønn i orden. Takk for maten! 

 

V86-5: Imperatur Am kommer tilbake etter lang pause, og formen er uviss. Hesten viste solid potensiale i sine to starter i fjor. Er det grønt lys direkte for Imperatur Am eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg tordentale! 

 

V86-6: Thai M. Square kommer med "stolpe" i programmet, og dette er en traver Pål Buer mener kan være god nok for Derby senere i år. Da skal han vel ta ned denne gjengen selv fra spor 12? Eller? 

 

V86-7: Miss Pepper var strålende i seiersløpet på Biri sist, og de fleste tror på reprise i kveldens løp. Er det virkelig så enkelt? Njaaa... Vi drar opp et SUPERSJOKK, som kan sende den store "sal" - SJAKK-MATT! 

 

V86-8: Pengene skal fordeles, og vi drar opp et par underspilte hester i finalen. Vi går imot den klare favoritten, og søker skrell i finalen. Kommer våre objekter kan verdien skyte i været! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag: 

V86: 19.20

V5: 20.26

Dagens Dobbel: 21.26

 

Lykke til med kveldens spill!