04.06.2022 11:37

Superobjekter blir servert i Bergen

Nydelig V75 omgang står foran oss i Bergen denne lørdagen. Det kryr av spillbare hester som dukker opp i denne V75-runden. Vi har jobbet frem en rekke underspilte hester, som vi skal prøve å ta oss kraftig betalt på denne lørdagen. 

V75 Bergen travpark lørdag 04. juni

 

(Bergen travpark byr på en strålende V75-omgang lørdag)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold lørdag: Gode baneforhold

Omgangens nøkkelkusk: Tom Erik Solberg

 

(Tom Erik Solberg er omgangens "nøkkelkusk" - Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vinnerbongen sin sponsorkusk Tom Erik Solberg hadde en stor helg på Solvalla forrige helg hvor han vant Elitkampen med Odd Herakles med hele 1. million svenske kroner til vinneren. Denne lørdagen er han tilbake på hjemlige trakter hvor han kusker en rekke spennende hester i V75-spillet. 

 

Vi har jobbet iherdig i løpsarkive for å gi deg de beste forutsetninger denne lørdagen. Vi har jobbet frem et "DYNAMITT" objekt i DD-spillet, som vi virkelig skal prøve å ta oss betalt på. Per nå er det ingen "oddser" under 20 x pengene med vårt objekt, så her skal vi virkelig jakte stort. 

 

Vil du kjøpe tipsene til Bergen gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

V75 overskrifter til Bergen travpark lørdag: 

 

V75-1: Ness Tjo Fryd blir favoritt med "vinnerbongen" kusken Tom Erik Solberg. Er det duket for favorittseier direkte i innledningen, eller kan det være duket for et supersjokk direkte? Vi drar opp en helt "bortglemt" ekvipasje, som vi skal prøve å ta oss betalt på i dette løpet. Takk for maten! 

 

V75-2: Jon Snow blir TUNGT betrodd i dette løpet. Han viste panserform sist ved å ta ned Muito Obrigada kort før mål. Er det en "walk in the park", eller kan det være duket for favorittfall? Vi har analysen klar! 

 

V75-3: Idu Bork mot Sigve H.R. - mange ser frem imot en herlig duell mellom to solide hester i grunnlaget. Blir det en duell, eller hva tenker Vinnerbongen? 

 

V75-4: Always On Time har trukket vinnerloddet med innersporet bak bilen. Helgestad-traveren trives utmerket godt i Bergen, og har en god statistikk på nettopp denne banen. Er det grønt lys? Vi har svaret. 

 

V75-5: Oioioi, for et herlig løp. Her har vi jobbet frem snadder, som du garantert vil like. Vil denne analysen hjelpe deg mot de 7-rette i V75-spillet lørdag? 

 

V75-6: Vidåpent mener den "store sal" - vi har kjørt løpet i "badekaret" og byr på en deilig vinner. Denne godbiten setter store deler av "salen" - SJAKK-MATT! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og vi har spart en herlig godbit til slutt. Dette kan være omgangens sikreste vinner, og best av alt. Denne er ikke favoritt engang. BOOM! 

 

Innleveringsfrister Bergen travpark lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med spillet lørdag!