09.07.2022 11:30

Jackpot og superspennende V75 lørdag

Jarlsberg Grand Prix helgen er her, og lørdagens V75 runde er til å få vann i munnen av. En superspennende V75-omgang og det kryr av spillbare hester i omgangen, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi drar opp flere godbiter og jakter virkelig store kroner lørdag! 

V75 Jarlsberg travbane lørdag 09 juli

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold lørdag

Nøkkelkusk: Tom Erik Solberg 

 

Kjøp dagens V75-tips her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

V75 omgang med enormt potensial 

 

Tom Erik Solberg er i våre øyne omgangens nøkkelkusk. Mannen i Vinnerbongen sine farger sitter opp bak en rekke spennende hester i dagens V75-omgang. Han kusker blant annet en av dagens største favoritter, Ard (V75-3) og sitter ellers opp bak flere interessante hester i dagens runde. 

 

Det er jackpot i spillet og det ligger 1,8 millioner ekstra i syverpotten noe som gjør omgangen ekstra interessant. Miss Pepper er i skrivende stund omgangens største favoritt, og de aller fleste tror på "spets och slut" - er det virkelig så enkelt for den storen favoritten? 

 

Her er våre V75-overskrifter lørdag: 

 

V75-1: Åpent hoppeløp innleder V75-runden på Jarlsberg. Vi drar opp et voldsomt objekt direkte. Denne godbiten så helt rå ut forleden, og vi tror på topp vinnersjanse. Hoppa går helt under radaren, og vi skal virkelig ta oss betalt.

 

V75-2: Thai M. Square kommer til Jarlsberg ubeseiret på syv starter. Blir det ny seier i dag, eller kan det være duket for et supersjokk? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en deilig analyse! 

 

V75-3: Startsiden kan bli avgjørende? Vi byr på omgangens beste objekt i dette løpet. Klaffer det bare litt med løpsopplegget skal denne godbiten ha en topp vinnersjanse. 

 

V75-4: Ard blir klar favoritt. De fleste spår tet og slutt. Er det virkelig så enkelt for den klare favoritten?

 

V75-5: Tipsy Bartender VS Muito Obrigada. Blir det en duell, eller kan det være duket for sjokk? Vi byr på en solid analyse i dette løpet. 

 

V75-6: Miss Pepper står vel med tre bein i mål, eller? 

 

V75-7: Millionene skal fordeles i V75-spillet, og vi avslutter med et herlig drag, som vi tror har gode kort på hånda. Inntrykket forleden var solid, og normalt skal det dreie seg om en solid mulighet. 

 

Innleveringsfrister Jarlsberg travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15-00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50