16.07.2022 11:02

V75 med superobjekter på Årjäng

Våre kunder husker fjoråret godt. Strong Pepper ble lansert som banker, som et fjerdegvalg sammen med Dagfinn Aarum. Han sørget for luketømming i spillet hvor flere av våre kunder hentet enorme penger i lukene. Nye muligheter i år hvor det er jackpot i V75 med hele 8,8 millioner ekstra i potten. 

Ny V75-fest på Årjäng

 

(Strong Pepper sørget for V75 fest på samme dag i fjor. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Vinnerbongen sine kunder tømte lukene på Årjäng i fjor. Vi serverte Strong Pepper (4.valg), som omgangens banker i fjor, og flere av våre kunder kom til mål med 7-rette i (V75). Utbetalingen i fjor havnet på drøye 800.000 kroner! 

 

Årets omgang er også svært spennende, og vi drar opp den ene godbiten etter den andre. Vi har jobbet frem en hest, som omtrent ikke er rørt i totoen. Det er for oss helt uforståelig i og med hesten avsluttet enormt sist, og inntrykket i målgangen var av beste merke. Kan dette være hesten, som gir oss et stort forsprang til den store "sal"? 

 

Dagens V75 tips til Årjäng kan kjøpes her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

(Örjan Kihlström er omgangens nøkkelkusk på Årjäng. Foto Eirik Stenhaug NR.) 

 

Örjan Kihlström bildet er omgangens nøkkelkusk. Superkusken sitter opp bak en rekke gode hester i dagnes V75-runde fra Årjäng. Blant annet omgangens største favoritt Don Fanucci Zet, som er stor favoritt til å ta seg av Årjängs Stora Sprinterlopp (V75-7). 

 

Her er dagens V75 overskrifter: 

 

V75-1: Oracle Tile imponerte voldsomt i seiersløpet sist på Varig Orkla Arena. Blir det ny seier i dag, eller kan det være duket for skrell direkte? Vi gir deg en herlig analyse! 

 

V75-2: Oioioi, for et HERLIG objekt. Denne godbiten kan faktisk være helt KLINK. Vi prøver oss, og prøver å få et STORT forsprang på "salen". Takk for maten! 

 

V75-3: Kaldblodsoppgjør, og de fleste klør seg i hodet. Vi har kjørt løpet i badekaret, og byr på en herlig analyse. Denne vil du garantert like. Vi skal ikke sløse med kryssene i dette løpet. 

 

V75-4: Et herlig spilleløp, og vi har ståltro på en hest, som har imponert i sine siste starter. Denne hesten kan være helt klar til 5-6 x pengene i totoen. 

 

V75-5: Dagens beste objekt, og denne godbiten går helt under radaren noe som er helt uforståelig. Denne skal vi ta oss kraftig betalt på. 

 

V75-6: Gocciadoro show venter, eller? Nei, vi er ikke sikre på det, og prøver en annen hest i DD-spillet, som vi tror har solide muligheter. 

 

V75-7: Don Fanucci Zet blir omgangens største favoritt, og her er det vel ingen grunn til å gardere opp? Eller hva tenker Vinnerbongen! 

 

Innleveringsfrister Årjäng lørdag. 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.05

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med dagens spill!