06.09.2022 14:13

Stålbanker i frisk jackpotomgang

Herlig jackpot omgang på Bjerke denne tirsdagskvelden. Vi har jobbet frem et solid holdepunkt i omgangen, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Hesten står perfekt inne i løpet og vi ser ikke hvem som skal true vår banker i en veldig spennende jackpot-omgang på landets hovedbane. 

Toppmeny på Bjerke tirsdag

 

(Olav Mikkelborg sitter opp bak storfavoritten Braaum Brage i V75-3 på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold tirsdag: Gode baneforhold 

Nøkkelkusk: Olav Mikkelborg

 

(Per Oleg Midtfjeld sitter opp bak et par spennende hester i kveldens V75-omgang på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Klasseløpsuken er her og Bjerke travbane står i hovedfokus denne uken. Herlige spilleløp i kveld (tirsdag), og toppløp både fredag, lørdag og søndag med finaler i klasseløpene. I tillegg er det klasseløpsauksjon på lørdag kveld hvor det er mulig å kjøpe en fremtidig stjerne på auksjonen. 

 

Kjøp kveldens V75 tips til Bjerke her: https://vinnerbongen.no/pakke/104 

 

Vi skal fokusere på spill i kveld og det er en herlig meny som står foran oss. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i løpsarkivet, som vi gleder oss til å servere i vårt tipsbrev. Bankeren i omgangen trodde vi skulle bli mye hardere betrodd enn det han er i skrivende stund. Dette er en utrolig god hest i grunnlaget, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. 

 

Her er kveldens V75-overskrifter til Bjerke travbane: 

 

V75-1: 12 Wishful Order blir stor favoritt fra det dårligste startsporet i V75-1 sammen med Cathrine Dahle. Muscle Hill-sønnen sto for en strålende debut for Thor Borg på Åby sist, men er det slik at det er en klink vinner selv fra dette startsporet? Nja, vi er ikke sikre, og byr på et herlig mot-bud til favoritten.

 

V75-2: Jærvinn S.K. tok seg av Rappfot i Bergen sist, og får mye spill på seg i dette monteløpet. Er det en vinner på nytt, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg en herlig analyse av dette løpet.

 

V75-3: Braaum Brage blir blytung favoritt i V75-3 sammen med Olav Mikkelborg. Han er urutinert, og vi spekulerer alltid i disse løpene. Er det fare på fære, eller er det en klink vinner? 

 

V75-4: BOOOOOOOOM - her serverer vi en herlig delikatesse. Trykk kjøp og få panserinfo! 

 

V75-5: Dagens spillenøtt mener mange, eller er det slik at "Emil" lurer alle med Stolt Elmar? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en klar analyse av løpet. 

 

V75-6: Spang Ole blir hardt betrodd fra spor 2 bak bilen. Hva tenker vi om løpet. Er det virkelig så enkelt? Trykk kjøp og få herlig anlayse. 

 

V75-7: Pengene skal fordeles, og vi sparer den beste godbiten til slutt. Jackpotkronene skal ut. 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!