07.09.2022 09:25

Superbanker i kveldens V86-Express !

Vi lovet en stålbanker på Bjerke i går, og holdepunktet innfridde våre forventninger til fulle. Jonathan Bank A.B. er en traver vi har likt hele veien, og hesten sto for en råsterk prestasjon på Bjerke i går. Adrian Solberg Akselsen kjørte seg til tet da det gjensto en runde, og siden var det spill mot et mål. Vi byr på en ny stålbanker i kveldens V86-Express og i våre øyne er hesten svært spillbar på sine prosent. 

V86 Express onsdag 07. september - (Solvalla og Åby)

 

(V86 Express fra Solvalla og Åby denne onsdagskvelden)

 

Express V86 er tilbake på onsdagskveldene. Herlig trav underholdning fra to baner som kjører fire løp hver. I kveld kjøres express løpene fra Solvalla og Åby. 

 

I går på Bjerke serverte vi herlig info på The One i (V75-1), som senket den klare favoritten Wishful Order, som sto vanskelig til i spor 12 bak bilen. I tillegg innfridde vårt holdepunkt Jonathan Bank A.B. i (V75-7) sammen med Adrian Solberg Akselsen som kjørte seg til tet da det gjensto en runde. Fra den posisjonen hadde han full kontroll.  

 

Kjøp kveldens V86-Express tips fra Vinnerbongen her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vi byr på flere godbiter i kveldens V86-runde fra Solvalla og Åby. Her er det bare å spenne fast sikkerhetsbeltet for vårt holdepunkt er markert på KUN 10 prosent av innsatsene i V86-spillet noe som for oss er helt uforståelig etter inntrykket hesten leverte forleden. 

 

Det er en herlig meny som står foran oss, og vi har jobbet frem en rekke godbiter i menyen. Da vi skrev våre tips i morgentimene sto vår banker på rundt 10% av innsatsene noe som er latterlig lite i forhold til vinnersjansen i sitt løp. Hesten vi skal spille har varslet superform i sine siste starter og rapportene i forkant av kveldens løp er av beste merke. Vi spiller banker med tanke på inntrykket hesten ga i sitt siste løp. Det lyste form lang vei, og nå er det virkelig dags å ta seg betalt. Denne skal vi ta oss betalt på i alle spilleformer onsdag kveld. 

 

(Ulf Ohlsson tar turen til Åby denne onsdagen for å kuske favorittene Always Face (V86-3) og Honfleur Mearas (V86-7) Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Her er kveldens V86-express overskrifter til Solvalla og Åby: 

 

V86-1: Laradja Vrijthout blir omgangens største V86-favoritt fra drømmespor 1 bak bilen, men hvordan var egentlig inntrykket i seiersløpet sist? Er det en bunnsolid favoritt som bare vinner sitt løp, eller kan det være duket for supersjokk direkte? Vi gir deg svaret! 

 

V86-2: John King Boko tok en sikker seier med kuskekometen Magnus A. Djuse sist på Örebro. Blir det ny seier i kveld, eller er det fare på fære? Vi har kjørt løpet i "lillebanen", og byr på en herlig analyse! 

 

V86-3: Conrad Lugauer blir nok en gang favoritt. Denne gangen med Ares B., som så veldig formsterk ut forleden. Blir det seier i kveldens løp, eller kan det være duket for en hest fra dypet?

 

V86-4: Kun syv hester stiller til start i dette ungdomsløpet. Vi byr på en herlig anlayse. Her skal vi virkelig ta oss betalt! 

 

V86-5: De fleste klør seg i hodet i dette løpet, men her drar vi opp et objekt, som vi virkelig skal prøve å ta oss betalt på i kveld. Klaffer det litt med løpsopplegget kan det være dønn i orden! 

 

V86-6: Vi var selv på Solvalla og bet oss merke i Lukaku Di Quattro sist. Varmingen var strålende, og innsatsen i løpet var også solid som toer bak Kapten Brodde. Blir det full uttelling i kveldens løp? Vi gir deg svaret! 

 

V86-7: Ulf Ohlsson tar turen til Åby denne onsdagskvelden, og det er for å vinne med Honfleur Mearas. Sporet er dog ikke det enkleste på Åby. Hva tenker vi om dette løpet? Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en solid analyse. Denne vil du garantert like. Her skal vi få et stort forsprang på den "store sal".

 

V86-8: V86-kronene skal fordeles og vi sparer godbiten til slutt. Takk for maten - her skal vi stå først i lukene! 

 

Innleveringsfrister Solvalla og Åby onsdag kveld: 

V86: 20.30

V4: 21.15

Dagens Dobbel: 21.40

 

Lykke til med spillet onsdag!