08.09.2022 17:40

Tips til tre dager - betal for en !

Klasseløpshelgen står foran oss, og det kryr av spennende spilleløp. Jackpot i V75-spillet lørdag og Internasjonal V75 på Bjerke søndag med herlige løp på programmet. Vinnerbongen sin tipsform er helt på topp. I går serverte vi banker på Chatty Kronos (3 valg) og Narragansett (2 valg), som begge innfridde våre forventninger til fulle !

Ta tre, men betal for KUN en dag ! 

 

(Espen Edvardsen og Vinnerbongen byr på supertilbud på vår weekend-pakke denne helgen. Foto: Terje Andersen NR)

 

Klasseløpshelgen står foran oss. Bjerke byr på trav både fredag, lørdag og søndag. Klasseløpsfinaler både lørdag og søndag med herlige løp på programmet. I den forbindelse byr Vinnerbongen på suprpris på tipspakke. Du får tips til hele tre dager, men du betaler KUN for lørdagstipsene. Dette tilbudet gjelder frem til og med fredag! 

 

Vil du kjøpe vår tipspakke (weekend) gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/152

 

(Johan Untersteiner innfridde våre forventninger til fulle med Chatty Kronos på Åby onsdag. Lørdag sender han ut Redly`s Dream i hoppederby finalen. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Dette er infoen vi serverte på våre holdepunkt i V86-Express spillet onsdag: 

 

(V86-4)

4 Narragansett kan være en alternativ banker i omgangen. Vi liker denne hesten svært godt og et lite felt trekker kraftig opp på denne hesten i og med han ikke er av de raskeste i startmomentet. Her blir det færre hester å runde noen som er en klar fordel for Lennartsson-traveren. Hesten er sterk og tåler å gjøre en hel del jobb selv underveis. Han prøvde seg i V75 på Bollnäs sist noe som ble for tøft for Maharajah-sønnen. Han var betydelig bedre i seiersløpet på Solvalla 13/07 hvor han avsluttet strålende til knepen seier. Inntrykket i målgangen var av beste merke den dagen. De skal rive av alle fire skoene til dette løpet noe som er en klar fordel for Narragansett, som frir seg betydelig bedre uten sko på beina. Han har trukket et fint startspor og møter helt riktig selskap. Er han i nærheten av det han viste i seiersløpet nest sist skal det være snakk om en veldig god vinnersjanse sånn som vi leser løpet. Alternativ banker i omgangen.

 

(V86-7)

Her kommer vårt holdepunkt i omgangen og vi føler dette er et solid spill. 5 Chatty Kronos har vi jaktet i lengre tid og nå skal vi virkelig ta oss betalt. Hesten har vist flott form og inntrykket i hoppederby kvalifiseringen sist var av beste merke. Hun ble sittende fast med mye krefter igjen i målgangen, og med litt flyt underveis ser vi ikke bort fra at hun hadde kvalifisert seg til finalen. Johan Untersteiner var veldig godt fornøyd med henne i det løpet, og han får fornyet tillit i kveldens løp av Jerry Riordan som trener hoppa. Bold Eagle-datteren kom i mål på 1.12,7/2140 meter, og det med krefter igjen i målgangen. Disse kreftene kommer garantert godt med i kveldens løp. Hun har trent veldig fint i etterkant av det løpet, og motstanden i kveldens løp skremmer ikke. Hun kommer ut skoløs rundt om og med amerikanervogn noe som er helt optimalt på denne hoppa. Hun kan løse bra fra start og vi ser ikke bort fra at Johan Untersteiner kjører seg tidlig til tet, og fra den posisjonen skal det være snakk om en topp vinnersjanse sånn som vi ser det. Hun er i skrivende stund markert på 11 prosent av innsatsene noe som er latterlig lite i forhold til vinnersjansen i løpet. Banker-basta!

 

Vil du benytte deg av vårt helgetilbud på tips - kjøper du tipspakken her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/152