17.09.2022 11:04

Odd Herakles jakter ny seier i Unionskampen

Odd Herakles og Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg jakter ny seier i Unionskapmen på Färjestad denne lørdagen. Han kommer dog ikke til noe dekket bord. Det er enorme penger å spille om denne lørdagen. 90 millioner i premiepotten, og du kan vinne hele 50 millioner kroner om du er alenevinner i V75-spillet lørdag! 

90 millioner i premiepotten lørdag! 

 

(Odd Herakles jakter ny seier i Unionskampen lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Unionstravet er en tradisjon på Färjestad i september. I år ligger det hele 22 millioner ekstra i syverpotten. Dette gjør sitt til at det er 90 millioner i premiepotten, og du som spiller kan vinne 50 millioner om du er alenevinner i V75-spillet på Färjestad lørdag - smak på den ! 

 

Färjestad travbane 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 177 meter

Baneforhold lørdag: Gode baneforhold lørdag

Nøkkelkusk: Örjan Kihlström 

 

(Örjan Kihlström er omgangens nøkkelkusk. Han sitter opp bak omgangens største V75 favoritt, Mister Hercules i (V75-5) Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vinnerbongen sitter i solid tipsform om dagen, og flere av våre trofaste kunder har kommet med herlige tilbakemeldinger på mail noe som er svært gledelig. Forrige onsdag var det mange av våre kunder som kjøpte vårt "tipsbrev", som tjente gode penger i V86-spillet. Narragansett og Chatty Kronos var deilige vinnere, som ingen var favoritter i spillet. Sistnevnte var omgangens holdepunkt, og førstnevnte var omgangens alternative banker den dagen. 

 

Til dagens løp på Färjestad drar vi frem en rekke godbiter i menyen. Omgangens beste objekt står i skrivende stund markert på KUN 4 prosent av innsatsene. Dette er en utrolig god hest i klassen, som vi mener har langt større vinnersjanse enn de prosentene han har på seg i skrivende stund. Denne samt flere herlige drag blir servert i vårt utfyllende tipsbrev til lørdagens V75-omgang på Färjestad. 

 

Vil du kjøpe lørdagens tips til Färjestad gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Husk å lever V75-spillet ditt før klokken 16.20 i dag!! 

 

(Eirik Høitomt sjokkvant med Dyess forrige lørdag på Bjerke. Blir det ny V75-seier med Falcon Eye I (V75-7) i dag? Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Dagens V75-overskrifter til Färjestad travbane: 

 

V75-1: Et herlig spilleløp innleder V75-omgangen på Färjestad. Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en herlig vinner direkte. Trykk kjøp og få tordentale! 

 

V75-2: Her klør mange seg i hodet, men det gjør ikke Vinnerbongen. Her serverer vi et av dagens beste spill, som gjør at vi får et stort forsprang på "den store sal" - TAKK FOR MATEN! 

 

V75-3: Odd Herakles blir manges holdepunkt på lørdag, men hvordan var egentlig inntrykket sist? Er det slik at det bare er å spille en hest og bla om? Vi gir deg ENORM info! 

 

V75-4: Et av omgangens beste spill kommer ut i dette løpet. Denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på i dag på Färjestad. Her jakter vi stort! 

 

V75-5: Mister Hercules blir omgangens største favoritt. Ble lamslått av San Moteur i Jubileumspokalen sist. Blir det revansje i dag, eller er det duket for superskrell? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-6: Oioioi, for et løp. Her har vi et helt rått objekt, som vi tror sterkt på i dagens løp. Denne godbiten runder alt og alle til 20 x pengene? Takk for maten! 

 

V75-7: Falcon Eye er manges norske vinner i omgangen. Er det virkelig så lett at denne bader hjem finalen? NEI - her drar vi fram et RÅTT objekt imot, som virkelig har laddet kanonen. Trykk kjøp og avslutt med en delikatesse! 

 

Innleveringsfrister Färjestad travbane lørdag: 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.03

Dagens Dobbel: 18.20

 

Lykke til med lørdagens spill!