20.09.2022 14:54

Toppobjekter på Bjerke tirsdag

Herlig V75-omgang på Bjerke travbane denne tirsdagen. Det ligger ekstra penger i V75-potten noe som gjør omgangens mer interessant spillemessig. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i omgangen, som vi skal prøve å ta oss betalt på i kveld. 

Vinnerbongen med gullkorn i dagens tipsbrev! 

 

(Espen Edvardsen har jobbet frem snadder i dagens V75-omgang på Bjerke. Foto: Terje Andersen NR) 

 

Herlige forutsetninger i V75-spillet på Bjerke i kveld, og spillemessig ser det interessant ut. Vi har jobbet frem en banker, som vi mener har solid vinnersjanse uansett posisjon. Han er i skrivende stund svært spillbar på de prosentene han står på i øyeblikket. Denne godbiten må vi rett og slett bare ta oss betalt på. 

 

Vi går også imot en av omgangens største favoritter, og at denne hesten er såpass stor favorit kan vi rett og slett ikke forstå. Vi drar frem et SOLID objekt i mot denne favoritten, og vi tror faktisk det kan dreie seg om et frekt holdepunkt i omgangen til herlig prosent. Denne vil du garantert like. 

 

Vil du kjøpe dagens V75-tips til Bjerke gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

(Sponsorkusk Tom Erik Solberg sitter opp bak flere spennende hester i kveldens V75-omgang på Bjerke. Dog er ingen favoritter. Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Her er kveldens V75-overskrifter til løpene på Bjerke: 

 

V75-1: Mange mener dette løpet blir avgjort på startsiden. Vi har kjørt løpet i "lillebanen", og byr på en herlig vinner direkte. Trykk kjøp og få gavene servert! 

 

V75-2: Icarus B.R. blir stor favoritt i dette løpet. Malmin-traveren kan selvfølgelig vinne løpet, men vi byr på et KRUTTSTERKT objekt i mot favoritten. Denne vil du garantert like. 

 

V75-3: Tiras Perla har innledet karrieren med 3 seire av 3 mulige. Hoppa blir stor favoritt, og mange spår at det er "GRØNNE LYKTER" - er det virkelig så enkelt? Vi gir deg brennhet info. 

 

V75-4: Hoppeløp, og mange klør seg ekstra i hodet når de ser i programmet. Det gjør ikke vi, og serverer et av omgangens i særklasse beste spill. TAKK FOR MATEN!

 

V75-5: Spang Ole så uslagbar ut hele veien sist, og inntrykket i målgangen var rått. Blir det ny seier i kveld, eller kan det være duket for sjokk? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-6: Passion Tile kommer tilbake etter en liten pause, og rapportene er gode i forkant av kveldens løp. Hesten blir knallhardt betrodd, men er det virkelig så enkelt at det blir seier direkte etter pause? 

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og Best Ofdream Trio blir favorittspilt. Han står i bakspor, og møter på Flemming Jensens Tycoon Conway Hall. Hvem vinner dette løpet mon tro? Vi har en deilig analyse klar til deg. 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

 

V75: 19.00

V5: 20.06

Dagens Dobbel: 20.45