04.10.2022 16:15

Vi går imot kjempefavoritten i kveldens V86

V86-super days fortsetter, og i kveld spiller vi mot Bjerke og Kalmar. Mange store favoritter, men i dag har vi noen gorbiter vi må prøve å ta oss betalt på. Vi har jobbet frem snadder i løpsarkivet og treffer vi på disse kan det virkelig gi bra betalt i kveldens omgang! 

V86 Express fra Bjerke og Kalmar! 

 

(Goldstile kommer ut i kveldens V86-omgang. Foto: Eirik Stenhaug)

 

V86 super days fortsetter i kveld, og Bjerke travbane er arrangør sammen med Kalmar. Fire løp fra begge baner. Vi har jobbet iherdig i løpsarkivet og byr på en rekke godbiter i runden. Vi skal prøve å felle en av omgangens største V86-favoritter. Vi føler det er et solid objekt i dette løpet. Hesten vi skal spille har vist voldsom form, og i kveld er det verdt å prøve i og med prosenten er såpass lokkende. 

 

Vi har ved flere anledninger sett at det ikke er store skrellen som skal til i V86-spillet før det gir voldsomt betalt. Dette kan også være tilfelle i kveldens omgang. 

 

Vil du kjøpe dagens V86-tips følger du denne linken: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Her er kveldens V86-overskrifter: 

 

V86-1: Gentletron er klar favoritt i innledningsløpet. Hva tenker vi om dette løpet mon tro? Vi drar opp et par spennende bud i mot den klare favoritten. Vi ser ikke bort fra at det kan skrelle direkte. 

V86-2: Global Bodyguard er på manges lepper direkte etter pause fra et perfekt startspor. Er det virkelig så enkelt at Peter Ingves leder dette løpet fra start til mål? Nei, vi drar opp et SUPEROBJEKT imot den klare favoritten! 

V86-3: Thai Ohio er omgangens største favoritt fra et perfekt startsporl. Frode Hamre er treffsikker som de fleste, men hva tenker vi om denne favoritten? Er det en klink vinner, eller kan det være duket for et supersjokk? Vi gir deg KLAR tale! 

V86-4: Nok en stor favoritt. 3 Palmyra har fine forutsetninger, og dette er vel spill mot et mål, eller kan det være en favoritt i stor fare? Vi har analysen klar! 

V86-5: Keystone Cash kommer fra et kruttsterkt løp i Danmark. Bo Westergaard tar turen med ambisjoner, men er det en klink vinner? Vi har kjørt løpet i badekaret, og serverer en KRUTTSTERK VINNER. Her skal vi virkelig få et stort forsprang på den store "sal". 

V86-6: Startsiden avgjør mye i dette løpet. Vi har jobbet hardt med startsiden, og tror vi har nøkkelen. Det kan avgjøre dette løpet. Takk for maten! 

V86-7: Park View eller Z. Boko - er det et to hesters oppgjør, eller kan det være duket for et sjokk? Vi har analysen klar! 

V86-8: Pengene skal fordeles i V86-spillet, og her kommer et av omgangens beste objekter ut. Vi bet oss merke i denne hesten sist, og formen er helt på topp. Klaffer det litt med løpsopplegget tror vi det er dønn i orden. Denne godbiten kan sørge for herlig DD-odds! 

 

Innleveringsfrist i V86-spillet: 20.30