18.10.2022 16:36

Superspennende V75 på Bjerke tirsdag

Bjerke travbane byr på en svært spennende V75 omgang denne tirsdagskvelden. Vi har jobbet frem et solid holdepunkt i omgangen, som i skrivende stund ikke er favoritt. Vi takker og bukker ! 

V75 Bjerke travbane tirsdag 18. oktober

 

(Bjerke travbane byr på en spennende V75-omgang tirsdag) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold tirsdag

Dagens nøkkelkusk: Eirik Høitomt 

 

(Eirik Høitomt vinner løp dag ut og dag inn. Han er omgangens nøkkelkusk på Bjerke tirsdag. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Eirik Høitomt mener vi er omgangens nøkkelkusk. Han sitter opp bak en rekke spennende hester på Bjerke i kveldens omgang. Kadabra Dream (V75-1), Christina K. (V75-2), Jonathan Star (V75-5), Verdals Susi (V75-6) og Ajax Miguan (V75-7). Flere av hestene til Høitomt er hardt betrodd i kveldens omgang, og vi blir ikke det dugg overrasket om han stikker av med en seier eller to etter kveldens løp. 

 

Vil du kjøpe våre tips/vurderinger til Bjerke i kveld gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Vi kan love en rekke godbiter i vårt tipsbrev. Bankeren er ikke favoritt, og dagens beste objekt er helt "bortglemt" av spillerne. Skulle disse innfri våre forventninger kan det bli en herlig aften fra hovedstaden! 

 

Her er kveldens overskrifter til Bjerke travbane: 

 

V75-1: Vi innleder med et herlig objekt direkte. Hesten er omtrent ikke rørt. Ga et voldsomt inntrykk i varmingen forleden, og innsatsen i løpet var også strålende. Vi har en herlig "feeling" for denne godbiten i kveld. Takk for maten! 

V75-2: Mange spillere klør seg i hodet, men det gjør ikke vi. Vårt objekt har vi solid tro på, og her skal vi virkelig ta oss betalt.

V75-3: Åpent monteløp mener mange. Ja, det er flere vinnerkandidater. Vi har kjørt løpet i badekaret og byr på en herlig analyse! 

V75-4: Grisle Tore G.L. er omgangens største favoritt i V75-spillet. Er det virkelig så enkelt at det er en klink vinner? Vi gir deg herlig analyse! 

V75-5: Jonathan Star var omgangens store "skrik" i V86-omgangen på Bjerke sist. Blir det revansje direkte, eller kan det komme et supersjokk? 

V75-6: Wik Viktor blir hardt betrodd på denne sprinten. Hva tenker vi om løpet mon tro? Vi har et herlig spill, som vi skal legge pengene på i DD-spillet!

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet, og dette løpet er kjørt i "lillebanen" - trykk kjøp og få tordentale! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane tirsdag: 

V75: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45