15.11.2022 14:35

Bergen byr på herlig V75 tirsdag

Bergen travpark byr på V75-spill denne tirsdagskvelden. Finaler i Bjørgvinpokalen og Vestlandsløpet står foran oss. Det er flere åpne spilleløp og vi byr på flere godbiter i vårt tipsbrev. 

Bergen travpark tirsdag 15. november

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Dagens nøkkelkusk: Svein Ove Wassberg 

 

(Svein Ove Wassberg er som alltid aktuell i Bergen. Det er han i aller høyeste grad også i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Svein Ove Wassberg er alltid sentral når det er løp på hjemmebanen Bergen travpark. Det er han også i kveld hvor han sitter opp bak en rekke spennende hester innenfor V75-rammen. 

 

Kjøp dagens V75 tips til Bergen her: https://vinnerbongen.no/pakke/104

 

Her er kveldens V75 overskrifter til Bergen travpark: 

 

V75-1: Kuven Storm er tilbake etter sykdom. Han står perfekt til i springsporet, og Lars Tore Hauge er optimistisk med tanke på sjansene. Er det en klink vinner direkte? 

V75-2: 9 Kvaals Tinn er en 3-åring i rivende utvikling. Hesten har imponert i seiersløpene og blir hardt betrodd i dette løpet. Runder han alt og alle, eller kan det være duket for skrell? 

V75-3: Vulnerable Face debuterte med seier for Gaute Lura sist. Blir det ny seier i kveld? Vi har analysen klar! 

V75-4: Stjernedag imponerte stort i seiersløpet sist hvor han tok ned Nylund fra dødens. Blir det ny triumf i kveld, eller kan det være duket for superskrell? Vi drar opp et ess ut av erme! 

V75-5: Dagens spillenøtt mener mange, men her byr vi på et av omgangens beste objekter. Takk for maten! 

V75-6: Jackpot B.R. vant sprettlett i debuten for Rune Wiig sist i Bergen. Legger han på til to strake? 

V75-7: Jackpotkronene skal fordeles og det er et herlig løp som avslutter V75-spillet. Hush tar den lange turen fra Mysen til Bergen. Blir det seier, eller er det fare på fære? Vi gir deg svaret! 

 

Husk å lever V75-spillet før klokken 19.00 !