19.11.2022 11:41

Enorme objekter på Jarlsberg lørdag

Jarlsberg travbane byr på stor sport denne lørdagen. Stoletheshow blir stor favoritt i Eliteløpet og Kriterietoeren Petho jakter seier i DNT`s Høstfinale. Det er gulljackpot i spillet og herlige forutsetninger. 

V75 Jarlsberg lørdag 19. november

 

(Frode Hamre sitter opp bak omgangens største V75-favoritt, Stoletheshow i V75-5, Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpslengde: 200 meter

Baneforhold: Gode baneforhold lørdag

Nøkkelkusk: Åsbjørn Tengsareid

 

(Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk. Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Åsbjørn Tengsareid er lørdagens nøkkelkusk innenfor V75-spillet på Jarlsberg. Tengsareid kusker en rekke hardt betrodde hester i omgangen. 6 Miss Pepper (V75-2), 4 Petho (V75-3), 3 Heimly Best (V75-4), 12 Charleston Volo (V75-6) og 9 Brenne Banker i (V75-7). 

Alle hestene skal regnes med vinnersjanse i sine respektive løp, og flere av disse hestene er hardt betrodde innenfor V75-rammen lørdag. Hvor mange seire tar mannen i rødt på lørdag? 

 

Mange av hestene som stiller til start i dagens omgang har vært igjennom en lang sesong. Flere har vært i form lenge, og nå er høsten her for alvor. Flere er på vei ut av form, og nye hester finner formtopp på høsten noe som gjør spillet ekstra utfordrende. Vinnerbongen har lagt ned enormt med tid på denne "Gulljackpot" omgangen, og byr på en rekke godbiter i dagens tipsbrev. Bare les dagens overskrifter. 

 

V75-1: 7 Erling blir klar favoritt i innledningsløpet fra sine 40 meter tillegg. Han var god toer bak Bore Mikkel tidligere denne uken, men vi skal huske på at det er tette starter. Er det en favoritt som innfrir, eller kan det være duket for skrell direkte? Vi ser ofte det skjer noe i disse tilleggsløpene. Vi har analysen klar! 

V75-2: 6 Miss Pepper har hatt en fantastisk sesong, og blir hardt betrodd på nytt. Er det en favoritt som innfrir spillernes forventninger, eller kan det være duket for en annen godbit. Her serverer vi panserinfo på vei mot kronene! 

V75-3: 4 Petho ble toer i Kriteriet og blir klar favoritt i DNT`s Høstfinale. Vinner Tengsareid-traveren, eller kan det være duket for superskrell? Vi har kjørt løpet i badekaret! 

V75-4: 3 Heimly Best er utvilsomt mer enn god nok, men han er komplisert og galoppene ligger på lur. Vi drar opp et "ess" ut av erme, og serverer herlig info. Denne vil du garantert like! 

V75-5: 5 Stoletheshow er omgangens i særklasse største favoritt, men Hamre-traveren kommer ikke til "dekket bord" - er det en banker som står for prosenten?

V75-6: 12 Charleston Volo har hatt en helt enorm sesong, og blir favoritt til tross for det vanskligste startsporet. Hva tenker vi om dette løpet mon tro? 

V75-7:  Pengene skal fordeles og her serverer vi dagens i særklasse beste spill. Denne godbiten skal vi prøve å tjene penger på i alle spillformer. Takk for maten! 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Jarlsberg gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Husk å lever V75-spillet før klokken 15.00!