20.12.2022 15:07

Daglige tips og nyheter på Jokersystemet!

For du som savner tips og vurderinger på vår hjemmeside. Kan du nå og i fremtiden finne daglige tips til Norge og Sverige på www.jokersystemet.no

Vinnerbongen i samarbeid med Jokersystemet! 

 

Vinnerbongens Espen Edvardsen har inngått samarbeid med Jokersystemet / TR-media. Foto: Terje Andersen NR

 

Espen Edvardsen og Vinnerbongen har inngått samarbeid med www.jokersystemet.no - her vil du daglig få nyheter, tips og info vedrørende jokersystemet på web fremover. Jokersystemet er verdens mest omfattende og beste verktøy for redusering av spill på trav. Over 7000 fornøyde abonnenter. 

Vinnerbongen har flittig benyttet seg av jokersystemet, og flere av våre trofaste kunder har hatt stor glede av å være med på våre systemspill. Nå og i fremtiden kommer man til å kunne spille jokersystemet på ny web versjon. Les mer om dette på Jokersystemet sin hjemmeside. 

 

Du som har kjøpt vinnerbongen sine andeler via "eksperten" kan nå kjøpe andeler av Espen Edvardsen på "andelstorget" til Norsk Rikstoto. 

 

For å kjøpe deg inn i disse andelene klikker man på denne linken: https://www.rikstoto.no/Andelstorget/Butikker/00736

 

Jokersystemet er verdens mest omfattende og beste verktøy for redusering av spill på trav. 

 

Vi håper du som har fult vinnerbongen sine tips gjennom årene fortsatt skal ha stor glede av mine vurderinger også i fremtiden. Disse kan du lese daglig på https://www.jokersystemet.no/