Espen Edvardsen / 08.01.2022

Olav Mikkelborg har strålende form på stallhestene. Er The Baron en vinner i V75-innledningen. Foto. Eirik Stenhaug NR

Årets første V75 står foran oss på Jarlsberg denne lørdagen, og Vinnerbongen er på plass. Vi har jobbet knallhard i arkivet mot denne løpsdagen og byr på en herlig banker i runden, som i skrivende stund ikke er favoritt. Denne skal vi virkelig ta oss betalt på i denne V75-omgangen! 

Espen Edvardsen / 30.12.2021

Årets siste tipspakke ligger ute for salg!

Årets siste tipspakke ligger for salg. Multijackpot tipspakken som inkluderer tips til de tre neste V75-omgangene. Bjerke travbane i kveld, Halmstad med multijackpot i morgen og Bollnäs sin V75 lørdag. Alt dette kan du få for KUN 299 kroner! 

Espen Edvardsen / 23.12.2021

Julebonanza starter i kveld på Halmstad travbane

Fjorårets julebonanza tipspakke var svært populær. Vinnerbongen har lagt ut samme tipspakke dette året. Denne tipspakken tar for seg alle V75-omganger igjennom hele julen. Hele (8) V75 omganger skal vurderes, og her kan du som kunde sikre deg tips til alle sammen. Tilbudet gjelder kun torsdag (23) desember! 

Espen Edvardsen / 17.12.2021

Vinnerbongen byr på superpris på weekend-pakke denne helgen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr vi på superpris på weekendpakke med tips. Du betaler KUN for lørdagstipsene, men får fredag og søndag tips med på kjøpet. Det er herlige menyer gjennom hele helgen, og Bjerke løpene på lørdag ser utrolig spennende. Vi har funnet en solid banker i omgangen, som vi mener skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon! 

Espen Edvardsen / 30.11.2021

Olav Mikkelborg sitter opp bak The Baron i V75-2 på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Det har gitt solide utbetalinger de siste dagene i Norge, og vi ser ikke bort fra at det blir høy utbetaling også i kveld på Bjerke. Vi drar opp to høyoddsere i vårt tipsbrev, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Den ene ga et voldsomt inntrykk i kulissene sist, og i kveld skal vi prøve å ta oss kraftig betalt på denne godbiten! 

Espen Edvardsen / 26.11.2021

Black Friday tilbud på tipspakke denne helgen!

Denne helgen har vi supertilbud på tipspakke helg. Black Friday tilbudet på helgepakken gjelder KUN fredag. Tipspakken tar for seg Jarlsberg jackpot fredag, Leangen lørdag og Momarken sin jackpot runde søndag. 

Espen Edvardsen / 23.11.2021

Magnus Teien Gundersen kan sitte på nøkkelen i V75 innledningen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Nok en herlig V75-omgang på Bjerke står foran oss denne tirsdagskvelden. Det er mange store favoritter i menyen, men Espen har virkelig funnet GULL i løpsarkivet. Denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på i kveldens omgang! 

Espen Edvardsen / 12.11.2021

Axel Jensens Minneløp står foran oss denne lørdagen på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR

Espen Edvardsen har jobbet knallhardt med V75-løpene til Bjerke lørdag. Forrige lørdag serverte vi herlig info på en rekke godbiter på Klosterskogen, og denne lørdagen byr vi på nye delikatesser i vårt tipsbrev til Bjerke. Vi drar blant annet opp en 2 prosenter, som vi setter alene i A-puljen! 

Espen Edvardsen / 29.10.2021

Magnus Teien Gundersen sitter opp bak Cicero T.G. på Jarlsberg lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr Vinnerbongen på supertilbud på tipspakke. Du får denne helgen tips til (TRE) baner for KUN 199 kroner. Tipsene til lørdagen koster til vanlig 249 kroner. Tilbudet gjelder KUN fredag, så vær rask om du vil prøve våre tips denne helgen! 

Espen Edvardsen / 23.10.2021

Thai Brooklyn vant hoppederby på Bjerke. Blir det ny triumf i Oaks? Foto: Stein Larsen Trav365

Momarken travbane byr opp til fest denne lørdagen. Norsk Oaks for de 3-årige kaldblods og varmblods hoppene. Det er også solide forutsetninger i spillet hvor du som spiller kan vinne hele 26 millioner kroner om du er alenevinner. 

Espen Edvardsen / 02.10.2021

Vidar Hop er omgangens nøkkelkusk på Bjekre. Foto: Eirik Stenhaug

En helt eventyrlig V75 runde står foran oss på Bjerke denne lørdagen, og som vi har spådd tidligere i uken kommer ikke vår banker til å bli favoritt i V75-spillet, noe som gjør omgangen ekstra interessant. 

Espen Edvardsen / 12.09.2021

Ble Du Gers vant Oslo Grand Prix tidligere i år. Blir det ny seier i dag? Foto: Eirik Stenhaug

Bjerke travbane sin klasseløpssøndag står foran oss. En fantastisk løpsdag hvor det kryr av herlige løp. Norsk Derby og Norsk Travkriterie (åpen klasse) avgjøres i dag på landets hovedbane med Internasjonal V75.

Espen Edvardsen / 30.08.2021

Bli med på auksjonshest sammen med Vinnerbongen!

Klasseløpsauksjonen nærmer seg med stormskritt og vi har sett oss ut tre hester som ser utrolig spennende ut i katalogen. Vinnerbongens Espen Edvardsen har allerede vært å sett på noen av åringene. Har Espen plukket ut en ny Ferrari B.R.? 

Espen Edvardsen / 28.08.2021

Åsbjørn Tengsareid kvalet inn egentrente Super WInner til Derby i går. Blir det nye triumfer på Klosterskogen i dag? Foto: Eirik Stenhaug NR

Forrige lørdag serverte vi helt enorme vurderinger til Forus. Smedheim Staut var en banker som holdt stikk. Emoji og Gone Dancing var herlige tips-enere som innfridde våre forventninger til fulle. Vi håper å gjenta suksessen denne lørdagen og vi drar frem en rekke godbiter i menyen på Klosterskogen! 

Espen Edvardsen / 21.08.2021

Flemming Jensen gjester Forus denne lørdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Gulljackpot på Forus denne lørdagen. Syverpotten dobles og du som spiller kan vinne hele 16 millioner kroner i V75-spillet om du er alenevinner. Espen har jobbet knallhardt med menyen gjennom uken og byr på en rekke godbiter. Her tror vi det kan gi penger i bøtter og spann. 

Espen Edvardsen / 09.08.2021

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg hadde en strålende uke med seier i svensk Derby med Tangen Bork. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vinnerbongen byr sine kunder på ukespakke med tips til superpris. Du får tips til hele syv baner denne uken for kun 399,- kroner. Tips til en enkelt V75 omgang koster normalt 249,- kroner, så denne uken får du mye for pengene. Best av alt er at det kryr med interessante menyer gjennom hele uken. 

Espen Edvardsen / 17.07.2021

Björn Goop er som alltid aktuell i V75-spillet. Det er han også i dag på Årjäng. Foto: Eirik Stenhaug NR

Helt enorme forutsetninger i spillet på Årjängstravet lørdag. Hele 90 millioner ligger i premiepotten og du kan vinne 50 millioner om du er alenevinner i V75-spillet. Vi har jobbet frem noen voldsomme objekter i runden. Husker du da vi serverte Uza Josselyn, som en delikatessebanker på samme løpsdag for noen år tilbake? 

Espen Edvardsen / 29.05.2021

V75 tipsene er klare til lørdagens løp.

80 millioner kroner ligger i premiepotten og du kan vinne hele 32 millioner om du er alenevinner i V75-spillet på Solvalla i dag. En mektig meny hvor det kryr av interessante spillobjekter. Espen drar opp flere godbiter, og bankeren er av det friske slaget! 

Espen Edvardsen / 15.05.2021

Tangen Bork kommer ut i amerikanervogn for første gang i karrieren. Foto: Eirik Stenhaug NR

Tom Erik Solberg er som alltid aktuell i V75-spillet. Det er han også i dagens runde på Jarlsberg. Tangen Bork blir klar favoritt i sitt løp og Solberg kan fortelle at de skal teste en amerikanervogn på hesten for første gang i dagens løp! 

Espen Edvardsen / 10.05.2021

Olav Mikkelborg har gode kort på hånden i dagens lunsj på Jarlsberg. Foto: Eirik Stenhaug NR.

Vinnerbongen byr denne uken sine kunder på tilbud på ukespakke. Du får tips til hele syv baner for 499 kroner. Espen Edvardsen er allerede i gang med vurderingene til kveldens omgang på Leangen, og vi jobber på spreng for å hjelpe deg som kunde til utbetalingslukene. 

Espen Edvardsen / 05.05.2021

Örjan Kihlström sitter opp bak fjorårets Breeder`s Crown vinner Mister Hercules i kveld på Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug NR

Solvalla og Bergsåker byr på V86-løpene denne onsdagskvelden. En herlig meny med flere utfordrende spilleløp står foran oss. Det er jackpot i spillet der en alenevinner kan stikke av med hele 18 millioner kroner. 

Espen Edvardsen / 04.05.2021

Tom Erik Solberg kusker flere spennende hester i kveld på Jarlsberg. Foto: Eirik Stenhaug NR

Tom Erik Solberg sitter opp bak et par interessante hester innenfor V75-rammen på Jarlsberg travbane i kveld. Han drar frem et herlig objekt, som i skrivende stund er markert på under 10 prosent av innsatsene. Solberg serverer også Vinnerbongen sine kunder et spillforslag til kveldens V75-runde på Jarlsberg.

Espen Edvardsen / 03.04.2021

Frode Hamre har mange spennende stallhester til start lørdag, Foto: Eirik Stenhaug NR

Frode Hamre tar turen til Forus med mange gode stallhester på Lørdag. Legg merke til at det er sen stevnestart på lørdag. V75-spillet må leveres klokken 19.30

Espen Edvardsen / 28.03.2021

Tommy Fløysand tar turen til Bergen denne søndagskvelden med to spennende hester. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bergen travpark byr på løpene denne søndagen og det er en spennende meny som står foran oss. Flere utfordrende spilleløp kan sørge for god utbetaling i V65-spillet denne søndagen. 

Espen Edvardsen / 18.03.2021

Odd Herakles jakter ny triumf på Biri travbane førstkommende lørdag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Denne helgen tilbyr Vinnerbongen sine kunder tipspakke til superpris. Du kan nå kjøpe tips til fire baner for KUN 299 kroner. Denne tipspakken inkluderer også tips til Gulljackpot runden på Biri førstkommende lørdag. 

Espen Edvardsen / 09.02.2021

Vemund Madsen følger spent med på sportrekning til derby finalen i 2020 (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

Det er super jackpot med Bjerkebanen i kveld med 1 million ekstra i syverpotten. Vemund Madsen Drolsum er kommet inn som et friskt pust i norsk travsport de siste årene. I fjor hadde han et fremragende år i sulkysetet med ca 550 000 kr innkjørt på 45 kjørte løp. Nå varsler 98-modellen at han vil kjøre mer travløp og satse fremover. Hvorfor det? Og hva tror han om sjansene bak hestene han kjører i kveld? Hvem er landets beste kusk? Hvem er det beste objektet i V75 på Bjerke i kveld? Han kommer også med klare meninger om løpsutskriving i denne artikkelen. Les mer om Vemund her:

Espen Edvardsen / 30.01.2021

Örjan Kihlström er som alltid aktuell når det er V75 i Sverige. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Eskilstuna byr på en voldsomt spennende V75-omgang denne lørdagen. Hele 72 millioner kroner ligger i den totale premiepotten, og du som spiller kan stikke av med 29 millioner om du er alenevinner. Vi byr på en rekke snadderobjekter i kampen om millionene. 

Espen Edvardsen / 16.01.2021

Frode Hamre er V75-omgangens nøkkelkusk. Hvor mange løp vinner Hamre denne lørdagen? Foto: Eirik Stenhaug NR

Forus travbane byr på lørdagens V75-runde. Vi har jobbet frem et par voldsomt dype hester i runden, som i skrivende stund nesten ikke er rørt i totoen. Bankeren har imponert voldsomt, og vi kan ikke se denne hesten tape fra dagens forutsetninger. 

Espen Edvardsen / 26.12.2020

Vinnerbongen tilbyr tips til hele seks V75-omganger i romjulen

Vinnerbongen tilbyr tips til hele seks V75-omganger i Romjulen. Vi har lagt ned mange timers arbeid i løpsarkivet og har funnet flere snadder objketer i flere av rundene, og vi håper du som kunde kan tjene gode julekroner med våre vurderinger. 

Espen Edvardsen / 07.12.2020

Stall vinnerbongens Goldstiile - nå kan du bli med på andelslag rundt en ny spennende travhest! (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Nå har du sjansen til å bli med på en klasseklatrer! Espen har funnet en spennende løpshest for salg. Hesten har vi fulgt lenge og dette er en hest som har hevdet seg mot de beste hestene i årgangen. Nå kan du bli med på en vinnerhest!

Espen Edvardsen / 20.09.2020

Odd Herakles og Tom Erik Solberg viste nok en gang konkurrentene den herlige Vinnerbongen logoen bakfra (Foto: Eirik Stenhaug, NR)

Det ble en voldsom omgang for våre kunder i Gigapott omgangen i Sverige i går. Tilbakebetalingen ble hele 773 prosent, les mer om suksessen her!

Espen Edvardsen / 19.08.2020

Erik Adielsson kusker en rekke spennende hester i kveld på Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug NR

Jubileumspokalen på Solvalla står foran oss med en herlig Internasjonal V75. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen, og i vårt tipsbrev drar vi frem en rekke godbiter. Blant annet en herlig 2-prosenter, som kommer ut med PANSERBALANSE!

Espen Edvardsen / 11.07.2020

Erik Adielsson sørget for fest i fjor med Uza Josselyn - dukker han opp igjen i år? Foto: Eirik Stenhaug NR

I fjor serverte vi Uza Josselyn som omgangens soleklare banker. Erik Adielsson kjørte resolutt til tet og så seg aldri tilbake. Våre kunder jublet i utbetalingslukene. I år er det jackpot i V75 på samme bane og Vinnerbongen jakter millioner. Du blir vel med på jackpot-festen?

Espen Edvardsen / 13.06.2020

Frode Hamre går en spennende helg i møte. Blir det suksess allerede lørdag?

Oslo Grand Prix helgen står foran oss, og det hele innledes med en fantastisk V75-runde på landets hovedbane. Vi har jobbet frem en rekke snadderobjekter i runden, som i skrivende stund nesten ikke er rørt. Disse har sett bunnsolide ut i det siste og for oss er det merkelig at disse ikke er mer påaktet i spillet. 

Espen Edvardsen / 27.05.2020

Vi har besøkt stall Frode Hamre før elitloppet 2020. Stallen sender ut en masse spennende hester denne weekenden. Vi har hilst på superstjernen Ecurie D, sett hester trene og hatt en prat med både Frode og Atle Hamre. Se hele filmen på Vinnerbongen.no

Espen Edvardsen / 01.05.2020

Øystein Tjomsland er som alltid aktuell på hjemmebanen Sørlandet. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

For en meny vi får servert på Sørlandets travpark denne fredagskvelden. Flere topphester dukker opp, og vi gleder oss stort til omgangen. Vi har jobbet frem noen herlige drag i menyen, som per nå nesten ikke er rørt i totoen. Skulle disse innfri våre forventninger kan det bli fest i lukene! 

Espen Edvardsen / 24.04.2020

Marius Høitomt sender ut noen spennende hester på Biri i kveld (Foto: Geir/Vinnerbongen)

Marius Høitomt har etablert seg som en av landets topptrenere. Vi synes den unge Høitomt får veldig mye ut av det materiellet han disponerer. Stallens flaggskip Madelen L.T.C leverte en svært god årsdebut, og tidligere i uken så vi en råsprek årsdebut av 4. årshoppa Sweet Lins. Kan dette være den nye Madelen L.T.C med nok en hoppederby fra stall Høitomt? Hvordan står det til på stallen? Hva gjør han annerledes nå kontra oppstart som trener i 2017. Han sender ut tre hester på Biri i kveld, og har seierstro på en av dem. Den trener nemlig strålende! Les mer her:

Espen Edvardsen / 21.04.2020

Trond Martinsen etter seier på Åby i fjor

Trond Martinsen er en aktiv hesteeier. Han ble i fjor utnevnt til årets ildsjel i Vestfold regionen. Vi synes dette var meget fortjent. Trond er nemlig en person som virkelig brenner for travsporten. Og det er liten tvil om at det skulle vært mange flere som Trond i det ganske land. Trond oppfattes av oss som positiv, seriøs, utadvendt, engasjert, diplomatisk etc. Han er andelsbestyrer for hele fire hester. I kveld årsdebuterer det som til nå er stjerna i showet, Sweet Lins. 4 års hoppa viste i fjor at hun er blant de beste hoppene i årgangen. Hvordan har opptakten til kveldens løp vært? Hva er målene i år? Hva er det som gjør at Martinsen er så engasjert i travsporten? Hva ville Martinsen gjort, dersom han hadde en lederrolle i travsporten? Han serverer også et frekt objekt til kveldens løp, les mer om det her:

Espen Edvardsen / 21.03.2020

Örjan Kihlström sitter opp bak omgangens største favoritt Coogan i V75-6. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Bergsåker travbane byr på en ekstremt spennende V75-omgang denne lørdagen. Det ligger hele 90 millioner kroner i den totale premiepotten og Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen gjennom hele uken for å gi nettopp deg de beste forutsetninger i spillet. 

Espen Edvardsen / 26.02.2020

Ulf Ohlsson kusker i dagens runde på Østersund travet (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

En meget spennende runde fra Østersund i dag. Flere pausehester kommer ut, og vi kommer til å få med oss varminger og siste nytt. Dette er runden hvor hvor man kan finne en pausehest som ser "klar" ut. Til denne runden har vi blinket oss ut noen spenstige drag. Og våre vurderinger er som følger:

 

Espen Edvardsen / 07.02.2020

Mika Forss kusker vårt solide objekt i dagens V65-runde på Solvalla. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vinnerbongen serverte strålende vurderinger til Solvalla forrige fredag, og vi håper på ny suksess i dagens lunsj. Vi har jobbet frem noen herlige drag i løpene, som vi mener skal ha solide vinnersjanser i sine respektive løp. Best av alt er at mange av disse ikke er favoritter. Her er det bare å ta rygg! 

Espen Edvardsen / 01.02.2020

Örjan Kihlström er manges favoritt til å ta hjem V75-champions. Han sitter opp bak en rekke gode hester i dagens runde. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Espen Edvardsen er allerede på plass på Åbytravet. Vi har innhentet toppinfo på en rekke hester i forkant av dagens V75-omgang. Til dagens runde drar vi frem en rekke godbiter i vårt tipsbrev, så her er det bare å ta rygg! 

Espen Edvardsen / 29.01.2020

Vejio Heiskanen trener en av omgangens klare favoritter, Corleone D.K. i V4-finalen. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

En vidåpen lunsjrunde står foran oss på Åby denne onsdagen. Det har vært vanskelig å finne noe sikkert holdepunkt, men vi prøver å gå tynt i noen av løpene. 

Espen Edvardsen / 21.01.2020

Ulf Ohlsson kusker flere fine hester i lunsjen på Gävle i dag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Gävle byr på en svært interessant lunsj omgang denne tirsdagen, og vi har funnet en rekke godbiter i løpsarkivet. Bankeren er når vi la ut dette tipset markert på kun 4 prosent av innsatsene. Smak på den!

Espen Edvardsen / 14.01.2020

Dag-Sveinung Dalen kusker omgangens største favoritt Vimse Lars. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Storm Teddy innfridde våre forventninger på Leangen i går. Mim`s Little Magic var også et herlig objekt, som vi mente skulle ha toppsjanse i går. I kveld er det Forus som står foran oss og vi lanserer en helfrekk banker, som per nå er MEGET spennende i spillet! 

Espen Edvardsen / 13.01.2020

Bjørn Garberg kusker flere interessante hester på hjemmebanen Leangen i kveld. Hvem vinner han med? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Leangen travbane har vært en innbringende bane for våre kunder de siste ukene. Sist løpsdag kunne det blitt fest om Veronika Bugge hadde fått fritt frem på oppløpet med vårt objekt Bernard. Vi går for topputbetaling i kveld! 

Espen Edvardsen / 10.01.2020

Johan Untersteiner sitter opp bak to klare favoritter på Kalmartravet i dag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Sist det var lunsj-V65 på Kalmar travet ble det fest i lukene for våre kunder. Nye muligheter på samme bane til lunsj i dag og vi byr på en rekke godbiter. Blant annet en 0,7 prosenter som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

Espen Edvardsen / 07.01.2020

Dobbel Jackpot i V64 spillet på Eskilstuna i kveld.

Det ble veldig lettløst på Färjestad i går noe som førte til en dobbel jackpot til kveldens løp på Eskilstuna. Vi har dessverre ikke rukket å lage tips til Skellefteå i dag pga. jobb mot kveldens superspennende jackpotomgang på Sundbyholmstravet!

Espen Edvardsen / 03.01.2020

Örjan Kihlström fikk en flying start på året onsdag. Vi tror han følger opp på Solvalla i dag. (Foto: Geir / Vinnerbongen)

Årets første lunsjomgang fra Sverige. Det er hovedbanen i Sverige, Solvalla som er verdt for løpene og det er mange fine løp under denne fredagen. Vår banker kommer ut direkte i innledningsløpet! 

Espen Edvardsen / 28.12.2019

Blir det Örjan Kihlström sin dag på Rommetravet i dag? Foto: Eirik Stenhaug NR

En helt eventyrlig omgang står foran oss på Romme denne lørdagen. I går serverte vi Denali som hovedbanker i vårt tipsbrev, og vi håper objektene sitter på Romme i kveld. Det er flere objekter, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. 

Espen Edvardsen / 23.12.2019

Per Oleg Midtfjeld tar turen til Karlstad i dag (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

I dag starter julebonazaen for fullt. For vår del i Vinnerbongen betyr dette knallhardt arbeid. Vi kommer ikke til å ta oss mye fri i julen. Vi hadde enorm flyt i går, og startet med å spille inn godt over 800 000 kr på GS75. Vi omsatte for ca. 71 000 kr. Vårt herlige drag I.T Inventor var en bunnsolid vinner. Bonger helt ned i 295 kr per andel, var med å dele gevinst på langt over 100 000 kr, og totalt 6 eksperten lag satt klokkerent! I dag skal vi spille til Færjestad, omgangen er av beste kvalitet spillemessig. Og vi løfter frem noen klare drag!

Espen Edvardsen / 20.12.2019

Johan Untersteiner sitter opp bak noen spennende hester i lunsjen på Jägersro. Foto: Eirik Stenhaug NR

Forrige fredag serverte vi solide vurderinger til løpene på Kalmar. Nye muligheter i dagens lunsj hvor det er V65-spill til Jägersro. Det er flere spennende drag som kommer ut i menyen, som vi skal prøve å ta oss betalt på.

Espen Edvardsen / 19.12.2019

Kristian Malmin kusker vårt holdepunkt i omgangen. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Bjerke travbane byr på lunsj løpene denne torsdagen hvor også svenskene kan delta. Det forventes høy omsetning og vi har funnet noen gode spill i omgangen.

Espen Edvardsen / 17.12.2019

Robert Bergh sitter opp bak flere gode hester på Bergsåker i dag. (Foto: Eddo / Vinnerbongen)

Svenskeformen sitter i og Cry Wolf sørget for en innbringende kveld på Färjestad i går. Nye muligheter til lunsj på Bergsåker i dag hvor vi byr på en superspennende banker.

Espen Edvardsen / 13.12.2019

Joakim Lövgren går en spennende lunsj i møte på Kalmartravet (Foto: Eirik Stenhaug NR)

En fin meny står foran oss denne fredagen. Flere åpne spilleløp kan sørge for solid utbetaling. Det har ikke vært enkelt å finne noe sikkert holdepunkt i omgangen, men det er et par løp som ser oversiktlig ut, som vi tror det går an å løse med få hester.

Espen Edvardsen / 12.12.2019

Roger Walmann trener en vinner? (Foto:Geir/Vinnerbongen)

På tirsdag serverte vi Jamaica Boko (9 %) og i går fikk spillerene gaver i form av Dynamite Hornline (13 %) Tok du rygg? En voldsom flott spilleomgang venter oss på Ørebro denne torsdagen. Det ligger an til å bli veldig fin spillemessig verdi på flere av hestene. Vi tror  Ulf Eriksson sitter opp bak en het bankerkandidat. Skal det endelig være i orden for den toppstammede krabaten etter Maharajah og den steinharde hoppa Riva Del Sole?

Espen Edvardsen / 10.12.2019

Det kan bli mange tøffe oppløpsdueller i dag på Gävletravet. Foto: Geir / Vinnerbongen

Gävle byr på lunsjløpene denne tirsdagen. Flere åpne løp og det kan fort gi bra utbetaling. Vi byr på en banker, som stikker rett til tet og blir der forhåpentligvis til mål er passert.

Espen Edvardsen / 09.12.2019

Jorma Kontio har flere spennende oppsitt på Mantorp denne mandagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Det nærmer seg jul og hva hadde vært bedre enn å starte uken med noen harde pakker. En herlig lunsjmeny står foran oss på Mantorptravet og vi byr på et friskt tredjevalg som banker i omgangen! 

Espen Edvardsen / 06.12.2019

Espen Edvardsen byr på lunsj godbiter til løpene på Rommetravet fredag. Foto: Terje Andersen NR

Per Lennartsson er utvilsomt omgangens nøkkelkusk. Han setter seg opp bak en rekke gode hester i denne lunsjomgangen og vi mener han har gode muligheter til å stikke av med en pinne eller to.

Espen Edvardsen / 03.12.2019

Carl Johan Jepson kusker den klare favoritten Rijin Face i V4-3 på Mantorp. (Foto: Geir / Vinnerbongen)

Eye In The Sky har vært imponerende i to strake seiersløp. 5-åringen til Claes Svensson har gitt et solid inntrykk i seiersløpene, men at han skal være spilt på nærmere 60 prosent av innsatsene synes vi er for mye. Vi har et knallsterkt motbud og går imot storfavoritten!

 

Espen Edvardsen / 01.12.2019

Jorma Kontio sitter opp bak en rekke gode hester på Örebro i dag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Örebro travbane byr på en EKSTRA V75 denne søndagen. Det ligger hele 14 millioner kroner i den totale premiepotten og du som alenevinner kan stikke av med hele 6 millioner kroner. En herlig runde som kan gi bra utbetaling! 

Espen Edvardsen / 29.11.2019

Tom Erik Solberg (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

Tom Erik Solberg er klar for V75 på hans hjemmebane, Klosterskogen Travbane. Det er en herlig V75 runde med superpott. Det vil si 13. Millioner kroner til alenevinner. Flere av løpene er vidåpne, her kan det bli stor utbetaling. Vi har tatt en prat med vår sponsorkusk for å høre hvordan han ser på sine vinnersjanser denne runden. Han kommer med spennende vurderinger på sine oppsitt, og varsler for en hest som er veldig lite spilt. Vi har også bedt Tom Erik om et spillforslag. Les vurderingene her:

Espen Edvardsen / 28.11.2019

Normandie Royal har skiftet trener. (Foto: Geir / Vinnerbongen)

Normandie Royal er av våre beste hopper. Hun ble blant annet toer i det norske hoppederby. Den siste tiden har hun stått i trening hos Jerry Riordan, men nå har hun byttet trener. 

Espen Edvardsen / 26.11.2019

Robert Bergh sitter opp bak vår lunsjbanker på Bergsåker. (Foto: Eddo / Vinnerbongen)

Robert Bergh er tilbake på gamle hjemtrakter i dagens lunsjomgang. Han har flott form på stallhestene og har flere gode vinnersjanser. Dollar Hornline har sett veldig formsterk ut i sine siste starter og vi spekulerer ikke imot i dagens lunsjrunde på Bergsåker.

Espen Edvardsen / 22.11.2019

Steen Juul trener vår banker i omgangen på Halmstad. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

For du som fulgte våre tips på Gävle i går kunne hente bra med penger i utbetalingslukene. Vårt beste objekt Irrawaddy innfridde våre forventninger til fulle og betalte ut hele 9,45 x innsatsen i vinnerspillet. Vårt Dagens Dobbel forslag satt klokkerent i og med vår banker Hazard Boko ledet sitt løp fra start til mål. Dagens Dobbel betalte ut hele 17,43 i odds. Nye muligheter i Halmstad denne fredagen og vi har jobbet frem en dansk banker, som vi mener skal ha solid vinnersjanse uansett posisjon

Espen Edvardsen / 19.11.2019

Timo Nurmos sender ut Bourbon Rain i V4-3 i dag. Kan det være en vinner direkte? Foto: Geir Omholt Vinnerbongen

Mantorp er vert for dagens lunsjtrav og det er en fin meny med flere utfordrende spilleløp. Det kan fort skrelle i et par av løpene som kan sørge for god utbetaling. Vi har jobbet frem et par gode spill, og en hest som normalt skal vinne sitt løp om han presterer opp mot toppnivået sitt.

Glem heller ikke å spill til Solvalla i kveld hvor det er en utrolig fin meny. Flere gode løp står foran oss og vi får blant annet se Lome Brage i (V65-5), som var bunnsolid i comebacket sist. Det er mye å se frem imot utover denne tirsdagen.

Espen Edvardsen / 06.11.2019

Vi har vært på besøk hos Bo Westergaard på Vang hovedgaard like ved Aalborg. Vi har også foretatt et lengre intervju med dansken. Se hele reportasjen her:

Espen Edvardsen / 25.10.2019

Til helgen er det feststevne på Bergen Travpark. Svært fine løp der blant annet Kniksen, Jacob Meland og Nils A. Skjold skal æres. Vinnerbongen kommer til å være ringside i Bergen. Vi skal også være vitne til et svært kvalitetsfullt 3 års løp for de varmblodige traverne i Bergen 3-årings festival. Flere aktuelle trenere og kusker med base på Østlandet tar turen. Vi har derfor tatt en prat med dem, for å høre litt om hvorledes de ser på deres sjanser i helgen. Flere av de tobeinte melder god tro på deres hester. Hør hva Gunnar Austevoll, Vidar Hop, Åsbjørn Tengsareid, Adrian S. Akselsen og Tor Olaf Halle mener om deres hester.

Espen Edvardsen / 23.10.2019

Espen Edvardsen byr på solide objekter på Bjerke i kveld.

Jackpot i V75-spillet på Bjerke denne onsdagskvelden med drøye millionen ekstra i syverpotten. En høyinteressant omgang står foran oss med en rekke utfordrende spilleløp. Vinnerbongen har funnet en klokkeklar banker i omgangen, men det er gode spill objekter på rad og rekke. Vi skal virkelig lukte på jackpotkronene denne onsdagskvelden på Bjerkebanen! 

Espen Edvardsen / 19.09.2019

Vi har vært på hjemmebesøk hos Odd Herakles og Lars O. Romtveit i forkant av helgens V75. Det er gigapott med hele 60 millioner i potten. Hva kan trener Romtveit fortelle om kaldblodskongen, Odd Herakles.  Hvordan har han tatt den lange reisen etter løpet i Finland? Hvordan blir taktikken i helgens løp? 

Espen Edvardsen / 17.08.2019

Magnus Teien Gundersen og Sigbjørn Kolnes går en spennende lørdag i møte. (Foto: Eirik Stenhaug / NR)

Vinnerbongen sitter i solid tipsform om dagen. For du som fulgte våre vurderinger på tirsdag kunne hente bra med penger i lukene. Stjerne Kos, Princess Corner og Troll Ronja var holdepunkt, som alle innfridde våre forventninger til fulle. I tillegg vant objektene Dani`s Princess og L`Amour Bonanza. Da var grunnlaget lagt. Nye muligheter på Bergen i kveld og vi har jobbet frem en rekke delikatesser i spillet. Her er det bare å ta rygg! 

Espen Edvardsen / 15.07.2019

Vinnerbongen har hatt en fantastisk spill uke. Vi håper på nye fremganger denne uken. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vinnerbongen har lagt bak seg en glitrende uke. Til glede for oss selv, men aller mest for våre trofaste kunder. Uken toppet seg med kjempefest i helgen. Lørdag bød vi opp til fest med Uza Josselyn og festen fortsatte med I Kirk og galopp på Jægersro søndag.

Espen Edvardsen / 02.07.2019

Det ligger enormt mye jobb bak enhver hest som kommer til start på Norske travbaner. I dag har vi besøkt en av de største trenerne her til lands, Kjetil Helgestad. Helgestad er en arbeidsmaur, han jobber hardt og leverer gode resultater. For noen år siden kjøpte han seg ny gård. Og har satset steinhardt her. Ny rakbane og treningsfasiliteter er bygget. Helgestad har ambisjoner for fremtiden. Hvordan ser det ut på stallen? Hva er målene fremover? Hva vektlegger han ift å trene hest? Hva sier de ansatte om Helgestad? Hvordan er samarbeidet med stallens førstekusk, Eirik Høitomt?  Har stallen noen vinnere under Jarlsberg helgen?

Espen Edvardsen / 10.06.2019

Andre Henning Stensen kan fort sitte bak en vinner i V65-1 i kveld, eller hva tenker vi? Foto: Eirik Stenhaug NR

Kundene kunne juble etter gårsdagen på Bjerke. Captein Morgan ble servert som omgangens beste objekt og Zalie Gar var en banker som holdt stikk. Vi serverer et par herlige objekter på Leangen i dag og ikke minst en banker, som vi tror står alle dager i uken! 

Espen Edvardsen / 01.06.2019

Eirik Høitomt på Solvalla (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Eirik Høitomt har nettopp lagt bak seg en svært spennende uke. Den godeste Høitomt var med og kjempet oppe i toppen av VM for kusker helt tilslutt. Han endte tilslutt på en 5 plass i sammendraget. Hvordan opplevde Høitomt uken? Hvorfor kjørte han så mye innvendig? Hvordan var opplegget? Eirik forteller også om en kusk han kjørte mot, som ikke var fremmed for å gi de andre kuskene en "bredside". Les mer her:

Espen Edvardsen / 24.05.2019

Eirik Høitomt hadde dette å fortelle på pressekonferansen på Solvalla

Espen Edvardsen / 21.05.2019

Looking Superb er norges håp i årets utgave av Elitloppet (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Elitloppsuken er her og helgen alle travfrelste gleder seg til er rett rundt hjørnet. De fleste skal ta turen til Stockholm denne helgen. Det skal selvfølgelig også Vinnerbongen. Fantastiske travløp hele helgen, som sparkes i gang med lunsjløp fredag, som også er innledningen på årets Verdensmesterkskap for travkuskene. Vi gleder oss stort! 

Espen Edvardsen / 23.04.2019

Vi har virkelig tatt for oss mot slutten av påsken!

Espen Edvardsen / 25.03.2019

Vil du oppleve den amerikanske drømmen og jobbe med topphester? (Foto: Privat)

Travtrener Paul Kelly søker nå etter stallansatte på sin stall i USA. Vil du oppleve den Amerikanske drømmen og jobbe med spennende unghester av topp stamme? Da er dette en spennende mulighet! 

Espen Edvardsen / 22.02.2019

Roli Eld og Odd Herakles kommer ut i samløp. Vi har hørt med Frode Hamre og Adrian Solberg Akselsen hvordan de vurderer V75 sjansene. Hva er målene for 2019? Hvordan ser de på fjoråret? Se video her:

Espen Edvardsen / 12.02.2019

Matchplay S.S slugger seg inn til seier i Jærløpet på Forus fra dødens (Foto: Skjermdump, RD)

Hesten vant et storløp med 100 000 kr i førstepremie i sin siste start. Vi har snakket med den spennende 4 åringens trener, for å finne årsakene til trenerbyttet.

Espen Edvardsen / 01.02.2019

Josefine Eilertsen sammen med Cantabharmony (Foto:RM Foto)

Ukens oppasser kommer fra en svært aktiv travfamilie. I helgen seler hun ut King Royal i V75 på Biri. Ikke nok med det, hun kjører også hesten selv. I 2018 ble hun Norsk Mester for stallansatte blant kuskene. I det slagene feltet var blant annet hennes samboer, Adrian S. Akselsen. Spesielt er det også at hennes søster, Silje Kristin Eilertsen, klarte å vinne NM for stallansatte i 2014. Josefine Eilertsen (25) jobber til daglig for Lars O. Romtveit. Er han en god sjef? Hvordan fungerer samarbeidet med sjefen? Hvilken seier som oppasser husker hun best? Hvilke hester har betydd mest for Josefine? Hvem mener hun er Norges beste kusk? Hvorfor er hun blitt en bedre kusk/rytter for hvert år som er gått? Hun er også klar på hvilken hest hun ville hatt som oppasser, dersom hun kunne velge fritt. Les mer om Josefine her:

Espen Edvardsen / 19.01.2019

Ulsrud Tea jakter ny seier på landets hovedbane. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Bjerke travbane byr på en særdeles spennende Gulljackpot omgang denne lørdagen. Vinnerbongen har spilt inn enorme summer på Bjerke tidligere og blant annet tatt hjem hele V75-potten på drøye 16 millioner tidligere. Denne lørdagen serverer vi noen helt spinnville drag, som per nå er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. Bankeren er heller ikke favoritt i omgangen, noe som gjør at vi gleder oss ekstra til lørdagens løp. Vi håper du blir med oss på festen! 

Espen Edvardsen / 17.01.2019

Vi har besøkt Victoria Park, Wolvega. Vi fikk en rundtur av direktøren der, Ralf Dekker. Finnes det løsninger her for en Norsk bane? Er det produktet vi tilbyr gjestene som kommer til banene godt nok? Vi har laget en film fra rundturen vi fikk med Herr. Dekker.

Espen Edvardsen / 16.01.2019

Erlend Rennesvik får vår fulle tillit bak 9 Jackson Avery i V75-2 på Bjerke i kveld (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Bjerke travbane er som vanlig arrangør når det kommer til onsdagsløpene i Norge. Denne onsdagen er det en fin meny som står foran oss med flere utfordrende spille løp på papiret. Bankeren i omgangen er for oss klokkeklar. Hesten vi lanserer ga et mektig inntrykk sist og vi kan forstå på treneren at dette er en hest de har store forventninger til utover sesongen. Flere av de øvrige løpene ser utrolig spennende ut hvor det er mange hester som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. Her er kveldens vurderinger til løpene på Bjerke travbane.

Espen Edvardsen / 05.01.2019

Erlend Rennesvik er en av omgangens nøkkelkusker. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Klosterskogen står for årets første V75 omgang i Norge. Denne omgangen betalte ut enorme penger i fjor og Vinnerbongen var svært nære å ta hele potten. Vi serverte Love Voice, som en delikatesse og hesten innfridde våre forventninger til fulle. Flere av våre kunder tjente gode penger i lukene etter å ha kjøpt vårt tipsbrev. Vi håper å følge opp suksessen fra i fjor direkte på årets første V75-dag.

Espen Edvardsen / 03.01.2019

Dag Sveinung Dalen sammen med Steinfaks (Foto:Eirik Stenhaug)

Dag Sveinung Dalen imponerer stadig. Han ble i går årets første Bjerke vinner sammen med Kick Off Classic. Vinnerbongen hadde nok en fin dag for våre kunder og innledningen på året kunne knapt blitt bedre. Hovedbankeren på vårt tipsbrev Whisky Voice innfridde våre forventninger til fulle. Hele 3 av 26 bonger som gikk inn med 7 rette, var levert av Vinnerbongen

Espen Edvardsen / 02.01.2019

Olav Mikkelborg blir en nøkkelkusk i kveld. Han sitter bak to favoritter (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

Bjerkebanen innleder 2019 med herlige spilleløp. Vi ser spillverdier i flere av hestene som stiller på startstreken. Olav Mikkelborg sitter bak kveldens største favoritt, Sirikit. Er det en vinner?

Espen Edvardsen / 22.12.2018

Sitter Per Oleg Midtfjeld bak noen vinnere på Drammen Travbane i dag?

V75 Julebonaza innledes på Drammen Travbane i dag. I fjor sikret vi 4 av våre kunder ca. 2,5 millioner kroner i denne omgangen. Vi tilbyr tipsbrev gjennom hele 9 omganger. Det må med andre ord jobbes knallhardt denne julen. Dette kan være en stor fordel for deg som kunde. Vi i Vinnebongen har nemlig ett bredt kontaktnett over hele Norden. Kan det bli julegaver ala lille julaften i fjor?

Espen Edvardsen / 19.12.2018

Tom Erik Solberg kusker storfavoritten Deep Sea Dream i V75 innledningen. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Det ble som vi spådde på Forus i går gode penger og flere av våre beste objekter i omgangen innfridde våre forventninger til fulle. Hovedbankeren G. Jerken vant sitt løp og det beste objekter Neslands Faksen var også meget opplagt for dagen. Nye muligheter på landets hovedbane i kveld og vi byr på en banker, som så rålekker ut forleden. Husk også at vi tilbyr tipspakke med tips til hele fem baner for kun 399,- kroner som begynner i dag på Bjerke og som varer til og med Jarlsberg søndag! 

Espen Edvardsen / 14.12.2018

Goldstile etter seier på Bjerke (Foto:Eirik Stenhaug)

Tom Erik Solberg leder V75 statistikken for 2018. Han vant dette championatet i fjor. Vi har forhørt om oss om morgensdagens sjanser for "lørdagskusken" Solberg. Han forteller også hvorfor han kjører Goldstile til fordel for Always On Time. Tom Erik forteller også at en storløpsvinner han har på stallen, er på gang igjen.

Espen Edvardsen / 12.12.2018

Kjetil Helgestad sammen med Tord Viking (Foto:Eirik Stenhaug, NR

Kjetil Helgestad har virkelig sving på stallen om dagen. Etter en litt famlende vår/sommer leveres det på et høyt nivå om dagen. I kveld sender Kjetil Helgestad ut tre hester i V75 Bonus på Bjerke. Hva kan treneren fortelle? Vi har også hatt en lengre prat med Kjetil. Hvordan ser det ellers ut på stallen? Hva betød tiden i USA for Kjetil? Hva har Steinar Nordengen betydd for travet på Toten? Kjetil merker det er en tøffere hverdag mht å skaffe nye hester. Kjetil avslører også at han ikke er fremmed for å flytte utenlands igjen. Les mer her.

Espen Edvardsen / 12.12.2018

Marius Høitomt fra Jarlsberg i sommer, her i oppvarming sammen med Hage Prinsen (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Marius Høitomt har fått inn en svært god hest på stallen sin. Han har vunnet flere pokalløp, samt V75 løp. Hesten er tidligere kriteriedeltaker. Og galopperte bort en Derbybillett i 2017.

Espen Edvardsen / 10.12.2018

Lorenco jogger inn til seier på Charlottenlund (Foto:Skjermdump, Fast Track Live)

En seiersvant herremann er kjøpt til Norge. Han har vunnet hele 7 løp på 18 starter.

Espen Edvardsen / 07.12.2018

Oddbjørn som intervjuer på Forus (Foto:Rune Eikeland)

Oddbjørn "Nissemann" Rege startet nylig som banemester på Forus Travbane. Rogalendingen har bred erfaring innen travet. Han har også gode historier å fortelle. Hvordan oppstod kallenavnet "Nissemann"? Oddbjørn er kjent for å være en mann som liker å være med "på festen". Hva skjedde, har han lagt opp i festbransjen? Vi har også spurt Rege om hvordan han jobber med banen før løpene tar til, hva er målene som banemester fremover? Hvordan opplevde han tiden han jobbet som Rikstoto reporter? Han kommer med et par gode historier fra denne tiden. Han er også hesteeier, hvordan opplever han dette? Les mer om "Nissemann" her:

Espen Edvardsen / 06.12.2018

Somewifesomewhere (Foto:Richard Aanonsen)

Hun vant løp i går. Etter løpet dro vinnerhesen til ny eier på Sørlandet

Espen Edvardsen / 05.12.2018

Bo Westergaard (Foto:Eirik Stenhaug,NR)

Bo Westergaard har fått en hyperkapabel Norskfødt og Norskeid hest inn på stallen.

Espen Edvardsen / 04.12.2018

Johan og Ida G. Thompson, sammen med Reime Kongen etter seier (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Johan K. Eriksen (24) sender ut to stallhester i lunsjen på Drammen Travbane i dag, Skjetnefaxa og Gianluca B.R. Begge har gode sjanser for å kjempe i toppen. Kringeland Eriksen varsler endringer sko messig på en av dem. Og den andre er behandlet etter siste start. Vi har også spurt den unge treneren hvordan det står til på stallen. Han flyttet nylig til Sørlandets Travpark. Hvor mange hester står der? Hvem utgjør teamet? Hvordan opplevde han at Reime Kongen ble flyttet? Hvordan var tiden etter han kjørte hesten bort i Kriteriekvalifisering?

Espen Edvardsen / 02.12.2018

Marius Høitomt styrer inn til seier (Foto:Eirik Steinhaug, NR)

Marius Høitomt har markert seg som en av landets ypperste trenere. Han er nummer 9 på trenerstall statistikken i 2018. Stallen har kjørt inn over 3. millioner kr og tatt 55 seire til nå i år. Likevel er ikke Høitomt Junior helt fornøyd med sesongen. Han forteller at det er gjort endringer når det gjelder treningsunderlag. Hva er gjort? Hvor delaktig er far Eirik på stallen? Hvordan jobber teamet for å skaffe nye eiere? Hvem utgjør teamet?Hvor imponert er Marius over pappa Eirik som nylig passerte 200 kuskeseire til nå i år? Vi har også spurt hvorfor man skal sette hest i trening til Marius Høitomt. Svaret kom kontant! Marius kjører V65 på Sørlandets Travpark i kveld. Og varsler for en hest han kan vinne med. Les mer her:

Espen Edvardsen / 30.11.2018

Julie og sammen med V75 hesten, Kuven Storm (Foto:Privat)

Ukens oppasser er Julie Schlytter (21). I flere år har hun vært med på stall Heidi Moen. I helgen seler hun Kuven Storm ut i V75 på Klosterskogen travbane. Han er favoritt i spillet etter en sterk seier seier sist. Mange av oss som følger godt med har lagt merke til at Heidi Moen har veldig kjærlighet og omtanke for hestene hun er trener for. At stalljenta hennes, har tatt etter henne på dette området. Er det liten tvil om. Les mer om Julie og Kuven Storm her.

Espen Edvardsen / 21.11.2018

Goldstile etter seieren på lørdag (foto:Eirik Stenhaug/NR)

Frode Hamre har vinnertippet Goldstile i forkant av flere løp. Det er liten tvil om at på stall Hamre har man hatt svært god tro på hesten. "Vi må jo si oss knallfornøyde med hesten på lørdag. Det skulle selvfølgelig bare mangle. Hesten innleder i tredjespor, setter full fart frem og runder frem til dødens. Men jeg var ikke sjokkert over prestasjonen. Hesten har vært bra hele tiden. Og det er bare tilfeldigheter som gjør at han ikke står med 4 strake seire" sier Frode Hamre. Vi har tatt en prat med Frode om planene videre med Goldstile. Hva sier han om hestens oppasser, Synne Nybø? Hvordan er sjansene til stallhesten Maestro i kveld? Les mer om det her.

Espen Edvardsen / 15.11.2018

Azar Karadas er ukens gjestetipper. (Foto: Privat)

Vinnerbongen ringer Azar Karadas (37) like etter V76 løpene på Bjerke onsdag kveld. Azar, har en lang aktiv fotballkarriere. Han har spilt både i utlandet og tre perioder i sportsklubben Brann. I år har Brann og Azar virkelig satt fotavtrykk i tippeligaen, og var lenge med og kjempet om gullet. Azar følger også godt med på trav og er ukens gjestetipper.

Espen Edvardsen / 12.11.2018

Denne uken kan du kjøpe tips til seks baner for kun 499,- kroner!

En herlig spilluke står foran oss med en rekke spennende spillmenyer. Vinnerbongen tilbyr tips til hele seks baner for kun 499,- kroner, som inkluderer blant annet V76 onsdag, Jackpot Axevalla (lunsj) fredag og Internasjonal V75 tips til Bjerke lørdag. 

Espen Edvardsen / 08.11.2018

Tidenes jackpot på Eskilstuna lørdag hvor du kan vinne hele 110 millioner kroner om du er alenevinner!

Tidenes jackpot i V75-spillet på Eskilstuna førstkommende lørdag. Denne lørdagen skal vi spille sammen med svenskene og det er enorme forutsetninger for du som spiller. Hele 70 millioner kroner ligger ekstra i syverpotten og er du alene om å prikke de syv rette vinnerne kan du kamme med deg hele 110 millioner kroner. I den forbindelse tilbyr vi tipspakke til hele fire baner for kun 399,- kroner, som inkluderer tips til Eskilstuna lørdag! 

Espen Edvardsen / 26.10.2018

Madelen Skarsholt (Foto:Privat)

Madelen Skarsholt er født inn i travet. Med en mor og far som brenner for trav, ble dette også en ting som fenget henne. I fjor var 20 åringen ferdig med videregående. Etter kort tid ønsket Geir og Lene Flåten hun skulle begynne i arbeid på deres stall. Madelen takket ja, og det virker ikke som hun angrer på valget. Denne helgen sender Madelen Skarsholt ut Grude Kalle i V75 på Bergen Travpark.

Espen Edvardsen / 19.10.2018

Christina Kjenner sammen med topphoppa, Brenne Rødi (Foto:Privat)

Ukens oppasser forteller oss nok en gang at i travet råder ikke tilfeldigheter. Christina Kjenner (25) har hatt stor suksess som oppasser. I 5 år har hun vært ansatt hos Jan Roar Mjølnerød. Mange av oss husker henne fra seiersintervjuet etter Hoppe Derby seieren med Brenne Rødi i 2015. Ekte følelser ble vist frem fra ungjenta Og hun fikk tydelig frem hvor mye dette betyr for henne. Denne helgen er det V75 på Momarken travbane. Christina sender ut Mjølner Torine i V75 avd. 5. Hvordan trener hoppa om dagen? Hva gjør hoppa så god? Hvordan trener dem hestene på stall Mjølnerød? Hvordan ser fremtiden ut? Les mer om Frøken Kjenner her

Espen Edvardsen / 17.10.2018

Jean-Pierre Dubois sammen med Espen Edvardsen (Foto:Privat)

Frode Hamre får inn hest i trening fra selveste Jean-Pierre Dubois. "Hesten skal til vår filial i Malmø. Den ankommer stallen i morgen. Det skal være et stort talent i følge Dubois. Dubois senior eier også hesten selv, så dette er en tillitserklæring for oss", sier Frode Hamre. Les mer her:

Espen Edvardsen / 06.10.2018

Frode Hamre er som vanlig veldig sentral når det er V75. Det er han også i dag. (Foto: Eddo / Vinnerbongen)

For en omgang på hjemmebanen Sørlandet denne lørdagen og som vi i Vinnerbongen gleder oss. Gjennom hele uken har vi jobbet knallhardt med menyen slik at du som Vinnerbongen kunde kan ha de beste forutsetninger til å kunne hente hjem noen av jackpot kronene. I dagens tipsbrevn kan du hente ut flere snadderobjekter, som per nå er veldig spillbare og til gaveodds. Gled deg! 

Espen Edvardsen / 02.10.2018

Eirik Høitomt vinner mest løp i landet og det kan fort bli flere triumfer i kveld på Momarken. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Momarken travbane byr på en flott spill meny denne tirsdagskvelden. Det ligger 1 million kroner til en alenevinner, og vi har funnet en frekk banker, som vi tror skarpt på i kveldens omgang. Håpet er at vi kan hente hjem noen kroner før helgens Dobbel Jackpot i V75 på hjemmebanen Sørlandet. 

Espen Edvardsen / 27.09.2018

Ivar Asphaug sammen med Jærvsørappen (Foto:Blekkan Trav)

Ukens oppasser er en kar på 56 år. Han har jobbet som stallmann i over 40 år. I hele 36 av disse årene har han vært en fast klippe på stall Jomar Blekkan. Snakk om en lojal medarbeider. Ivar Asphaug er ikke en mann som snakker med store bokstaver. Men han har likevel mye å fortelle. Hva er forskjellen i travet nå kontra 80 tallet? Hvordan opplevde han tiden da Ivar Sånna ikke presterte i Blekkan regi? Hvordan har treningen av hestene utviklet seg? Hva er forskjellen på hestene som individer kontra tidligere? Hvilken hest har betydd mest for han? Hvilken kuskeseier husker han best? Hvordan er sjansene til passhestene i helgen? Ivar avslører også han tar hånd om en 2. åring som viser fint talent. Les mer om Ivar Asphaug her. 

Espen Edvardsen / 22.09.2018

En helt eventyrlig spillomgang står foran oss på Färjestad travbane utenfor Karlstad denne lørdagen. Vinnerbongen har analysene klare for deg.

Gjennom hele uken har vi i Vinnerbongen jobbet knallhardt i løpsarkivene i både inn og utland for å gi deg som kunde de beste forutsetninger på veien mot kronene. Tipsene ligger nå klare for salg og her drar vi frem dypinger, som per nå ikke er rørt i totoen. Vi slår oss sammen med svenskene og omsetningen kommer til å bli enorm. Er du alene om å prikke syv rette stikker du av med hele 60 millioner kroner! 

Espen Edvardsen / 20.09.2018

Lise Marie Rudshagen sammen med Hickothepooh og Roi Du Monde (Foto:Privat)

Ukens oppasser er Lise Marie Rudshagen. Hun er en del av stall Buller`n/Malmin. Den 23 år gamle jenta er allerede godt bevandret innen travet. Hun er til daglig samboer med Ernestas Tijunelis. Sammen tar de hånd om V75 aktuelle Hickothepooh. Hvordan kom Lise Marie inn i travet? Les historien når hun konkurrerte i ponnitrav mot en av landets beste kusker for tiden. Hvordan ser Hickethepooh ut i trening om dagen? Hvorfor er det best at samboer Ernestas ikke seler på Hickethepooh før løp? Hvordan ser en typisk svømmeøkt for hestene på stall Team Buller`n/Malmin ut? Hvilken hest har betydd mest for Lise Marie gjennom alle tider. Les mer Lise Marie her:

Espen Edvardsen / 20.09.2018

Tom Erik Solberg (Foto:Eddo/Vinnerbongen)

Tom Erik Solberg har flere vinnersjanser i dagens lunsjomgang på Bjerke. Vi har tatt en prat med Solberg i forkant løpene. Tom Erik forteller også at auksjonsdyringen Thai Targaryan har fått ny trener.

Espen Edvardsen / 05.09.2018

Vi har vært på besøk hos Øystein Tjomsland i forkant av klasseløpene. Øystein har fremragende resultater år etter år. I år stiller han med en hel armada i klasseløpene. Se reportasje fra Øystein Tjomsland besøket her.

Espen Edvardsen / 22.08.2018

Vilde Orstad sammen med Laser Tile (Foto:Privat)

Ukens oppasser er virker til å være nok ei dedikert jente. Når vi forhørte oss litt om hvem på Stall Buller`n om hvem vi skulle spørre, fikk vi dette svaret: "Hør med Vilde Orstad. Hun fortjener oppmerkomhet, er flink til å jobbe og står på". Vilde Orstad (20) kommer fra ponni og ungdomsmiljøet på Forus. Nettopp dette med ponnitrav virker til å være en gjenganger blant  "ukens oppasser". Man kan spørre seg om hvor mange mellom 18 og 30 år som hadde drevet som oppassere som det ikke var for ponnisatsingen. Det er umulig å svare på. Men vi tror det hadde vært betydelig færre. Vilde sender i kveld ut passhestene Floris Baldwin og Laser Tile. Bli kjent med Vilde og hør hva hun tenker om fremtiden her:

Espen Edvardsen / 16.08.2018

Elisabeth Storetvedt (Foto:Margit Kristiansen)

Vi registerer at det er flere suksessfulle jenter og gutter fra Bergens distriktet. Ei av dem er Elisabeth Storetvedt (22). Jenta er ikke snauere enn at hun har vunnet 3 av 4 kuske NM for damer. Høyt om seg selv snakker hun ikke, og er ganske beskjeden når det gjelder egne meritter. Kanskje ikke det kalle en "typisk Bergenser"! Hvordan ser hun på den kommende travhelgen i Bergen? Hvor mye studerer hun i forkant av løpene? Hvordan fungerer samarbeidet med hennes far, Odd Storetvedt? Hvilken seier husker hun best? Hvem er forbildene? Hva er fremtidsplanene? Møt Elisabeth og les mer om henne her:

Espen Edvardsen / 14.08.2018

Deilige tusenlapper etter gårsdagen

Vinnerbongen er i kanonform om dagen. Det blir brukt mange timer i løpsarkivet for å sikre de beste spillene. At man følger løpene er også svært viktig for å sikre penger. I går var det en toppkusk som sørget for at spillene og tankemønsteret ble endret. Dette førte til at vi spilte inn nesten 600 000 kr på Færjestad. Les mer om hvordan dette foregikk her.

Espen Edvardsen / 12.08.2018

Voje Maren sammen med kusk Lars Anvar Kolle (Foto:Geir/Vinnerbongen)

I dag er det storløp på Dannero. Kriteriestoet skulle avgjøres. Åsajerven datteren Voje Maren stakk av med seieren. 350000 svenske kroner lød seiersjekken på. 

Espen Edvardsen / 10.08.2018

Carina B. Helgesen (Foto: Gry Himle)

Ukens oppasser var ei jente som er svært enkel å få i tale. Liten tvil om at jenta på 22 år fra Nyborg i Bergens området brenner for hesten og arbeidet sitt. Carina Berge Helgesen jobber til daglig hos Frode Hamre. Hun har feiret store fremganger i løpet av den tiden hun har vært endel av dette teamet. Denne helgen sender hun ut Ghazi B.R og Ingbest i V75 på Drammen Travbane. Hva fikk henne til å begynne med trav? Hva er grunnen til hun jobber med trav? Hvem er forbildene? Hva er fremtidsplanene? Hvem er favoritthesten hennes? Les mer om det, og mye mer her.

Espen Edvardsen / 03.08.2018

Vi har vært innom stallen til Marcus Melander. 26 åringen leverer voldsomt her nede i USA. Vi har også snakket med Elise Tillerflaten som jobber hos Melander. Trond Smedshammer og Phatosive får du også hilse på i denne reportasjen. Som om ikke det var nok, har vi også hilst på Atlanta. Atlanta er hoppa som kommer ut i Hambletonian.

Espen Edvardsen / 03.08.2018

Vi har vært på besøk hos Jimmy Takter. En svært gjestfri mann. Vi har hatt et lengre intervju med Jimmy. Thomas Svensen viser oss også frem flere aktuelle hester på stallen.

Espen Edvardsen / 28.07.2018

Åke Svanstedt sammen med 2 åringen Apocalypse (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Vinnerbongen er på plass i USA. Vi kommer til å besøke Åke Svanstedt, Jimmy Takter og endel ulike farmer i løpet av uken. Vi skal gjøre så godt vi kan for å få laget endel videomatriell rundt dette. Vil tro det er flere der hjemme som vil vite litt mer om Amerikansk travsport. Vi har laget et innledningsintervju med Åke Svanstedt. Se dette i denne saken

Espen Edvardsen / 19.07.2018

Stine Birkeland sammen med Øystein Tjomsland og Våler Nikolai (Foto: Jarlsberg Travbane)

Denne ukens oppasser må være en arbeidsgivers drøm. I hele 11 år har Stine Birkeland vært en viktig brikke på stall Øystein Tjomsland. Hun har heller ikke planer om å gi seg med dette. Til helgen byr det blide Sørlandet på herlig sport. Stine vil ha et ord med i laget med sine passhester. Hele seks av dem er i aksjon med dem i løpet av helgen. Les mer om Stine om  hennes passhester, den tøffe sykdomstiden hennes, fremtidplanene, hvorfor 3. årskullet på stallen er så bra, hvilken passhest som har gjort mest inntrykk på henne, og mer her

Espen Edvardsen / 12.07.2018

Oslo Cup og Arnfinn Lunds minneløp står for tur i kveld. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Oslo Cup og Arnfinn Lunds Minneløp står foran oss på Øvrevoll denne torsdagskvelden. En flott spillmeny med mange gode hester på startstreken. Vår galoppekspert Kristian Gimmingsrud har som vanlig jobbet frem noen herlige drag i omgangen! 

Espen Edvardsen / 05.07.2018

Jarlsberg Grand Prix helgen venter oss. Vinnerbongen er på plass i Tønsberg, vi gleder oss stort til helgen. I dag har vi vært på besøk hos stall Hamre. Stallen sender veldig mange hester til start denne helgen. Hva tror de om sjansene? Vi har også filmet den nye potensielle stjernen på stallen, Seven and Seven. Det ser ut som en flymaskin på rakbanen til Hamre.  Vi har også hatt intervjuer med Frode Hamre, Atle Hamre og Adrian S. Akselsen. Se filmen her

Espen Edvardsen / 04.07.2018

Gunnar Austevoll har flere spennende oppsitt i kveldens omgang på Kongsvinger. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Vinnerbongen har tipsformen på topp og tipsene satt klokkerent til lunsj på Øvrevoll. Kongsvinger byr i kveld på sin årlige V76 kjøring og omgangen ser superspennende ut på forhånd!

Espen Edvardsen / 04.07.2018

Solid utbetaling på Øvrevoll i dag? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Galoppekspert Kristian Gimmingsrud byr som vanlig på friske objekter til galopp løpene på Øvrevoll. Han har rangert opp flere lite spilte hester. Disse skal ha gode muligheter i sine respektive løp mener Gimmingsrud! 

Espen Edvardsen / 02.07.2018

Evil Enok M.E. har trukket et perfekt startspor i Ulf Thoresen Grand International søndag (Foto: Karin / Vinnerbongen)

Jarlsberg uken står for tur og det er stor sport på travbanen utenfor tønsberg fra torsdag til mandag. Vi gleder oss stort til søndagen hvor det kryr av toppløp. Ulf Thoresen Grand International og Anders Jahres Pokalløp står i sentrum. 

Espen Edvardsen / 28.06.2018

Storløpsdag på Øvrevoll galopp denne torsdagskvelden. (Foto: Eirik Stengaug NR)

Det er storløp på Øvrevoll denne torsdagskvelden hvor mange av de beste 3-åringene skal konkurrere over 1600 meter. Et løp for gutta og et løp for jentene og apropos jenter, så er det damenes aften på Øvrevoll denne torsdagen! 

Espen Edvardsen / 27.06.2018

Førlands Tor og Per-Eivind Tjordal (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Ukens amatørtrener det man kan kalle en skikkelig "fighter". Per-Eivind Tjordal (72) er tidenes eldste kusk som har vunnet V75 løp. Han er i fra Suldal. Når Tjordal stiller i banen som kusk, hender det at det blir fart i løpene. Han har også grunn til å trykke på gasspedalen. Hestene hans holder nemlig god klasse. Vi har tatt en prat med Tjordal for å høre litt hvordan han trener hestene og hva som driver han

Espen Edvardsen / 22.06.2018

Rofstad Odin og Eirin Sørmo (Foto:Pia-Margrethe Wik)

Ukens oppasser er Eirin Sørmo (20) . Hun er straks ferdig med læretiden sin hos Bjørn Garberg. Hun er arvelig belastet når det gjelder travhest. Hun har nemlig både Kvåle og Sørmo blod i seg. I år har vi sett henne på sermoniplass flere ganger. Først og fremst sammen med passhesten hennes,  seiersmaskinen Rofstad Odin. Til helga er det midtsommertrav på Leangen. Sørmo gleder seg stort, og er klar med passhestene Marco d`Estino og Bakkmo Bosse i V75-7. 

Espen Edvardsen / 20.06.2018

Tom Erik Solberg byr på sine vurderinger opp mot kveldens løp på Bjerke. (Foto: Espen/Vinnerbongen)

Tom Erik Solberg ble mektig imponert av Royal Baby sist på Bjerke. "Har aldri kjent henne bedre" - lyder det bastant fra Solberg! 

Espen Edvardsen / 20.06.2018

Preben Haagensen etter seier med Valla d`Estino (Foto:Hesteguiden.com)

Ukens amatørtrener kan man vel ikke kalles en amatør. På et fåtall hester er merittlisten imponerende. De siste årene har vi sett hester som Valla d`Estino og nå 3. års talentet Rock`n Rolling. Hva er det denne mannen gjør for å få hestene så gode? Vi har tatt en prat med Preben Haagensen (50).

Espen Edvardsen / 19.06.2018

Calina imponerte i Bergen i sin siste start. Hun blir av favorittene til å vinne Champion Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling sammen med Frode Hamre. (Foto: Hesteguiden.com)

Førstkommende mandag er det kvalifiseringer til Champion Jarlsberg Grand Prix. De beste 4-års hoppene skal prøve å kvalifisere seg til finalen som går om drøye 14 dager. 

Espen Edvardsen / 17.06.2018

En glad Einar Nedrebø mot mål (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Kleppe Slauren var gjort til stor favoritt i V65 omgangen på Forus. Men Nyland og Einar Nedrebø ville være med å kjøre om det.

Espen Edvardsen / 16.06.2018

Kristian Malmin med tommel opp etter seier (Foto: Geir/Vinnerbongen)

Kristian Malmin er blitt en av landets ypperste kusker. I dag vendte Rogalendingen tilbake til gamle trakter der han æret selveste Rex Rodney. Og hvilken oppvisning vi fikk se av hesten. Anders L. Wolden stallen viste også muskler i Stavangerløpet. Robin G.T og Zelov sørget nemlig for dobbeltseier til den dyktige Bjerke treneren.

Espen Edvardsen / 14.06.2018

Chapter Seven sønnen er et flott skue (Foto: Thomas Svensen)

Erik Christoffersen har hatt stor suksess som hesteeier. Giveitgasandgo har vært fantastisk i sine starter så langt i år. Nå har Christoffersen kjøpt ny amerikanerimport. Nok en 4 åring av høy klasse ankommer Hamre stallen om få dager. Hesten har bedre meritter som unghest enn Giveitgasandgo. Han har blant annet vunnet William Wellwood memorial som 2 åring. Totalt har han travet 20 løp, hvor 6 av dem har endt med seier. I fjor vant han et New York Sire Stakes på 11,0 og hentet en sjekk på 20000 dollar. Hesten elsker bananer og blir et spennende tilskudd her til lands.

Espen Edvardsen / 13.06.2018

Magnus Teien Gundersen sitter opp bak Frøyu Petter i kveld på Jarlsberg. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Vinnerbongen vil være på plass mannsterke på Jarlsberg denne onsdagskvelden. Det er en meget spennende V76-omgang og denne omgangen må vi bare plass! 

Espen Edvardsen / 11.06.2018

Giveitgasandgo og Erik Adielsson (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Giveitgasandgo er et eventyr for eierne Erik og Rebecca Christoffersen. 4-åringen lekte med konkurrentene og vant i blendende stil på 1.09,9a/1609 meter. Amerikanerimporten er dermed den første hesten som traver under 1.10,0 på Bjerkebanen. 

Espen Edvardsen / 09.06.2018

Peter Ingves kusker en rekke spennende hester i dag på Bjerke (Foto: Eirik Stenhaug NR)

For en fantastisk helg vi står ovenfor på Bjerke travbane. Oslo Grand Prix helg med fantastisk travsport både lørdag og søndag. Tipsene ligger klare for salg og vi kan love en rekke snadderobjekter, som kan sørge for solid utbetaling. Vinnerbongen tok halve potten på Biri i går og formen er på topp! 

Espen Edvardsen / 07.06.2018

Herlig jackpotomgang på Øvrevoll denne torsdagskvelden. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Løpene på Øvrevoll sist torsdag viste seg som antatt vanskelige å finne ut av. Vinnerbongen hadde førstevalg på syvendevalget I.K.C. Kick Back og femtevalget Alfie, men vi klarte dessverre ikke å komme helt til mål på noen av andelslagene. Det gjorde ingen andre heller og derfor Jackpot denne torsdagen. Det ligger hele 319.000 kroner ekstra i sekserpotten til de som klarer alle seks rette! 

Espen Edvardsen / 06.06.2018

Forever Peace blir manges holdepunkt i kveldens V76-omgang på Bjerke. Innfrir han sitt store favorittstempel? (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongen har over lang tid servert delikatesser på et sølvfat på Bjerkebanen. Denne onsdagen kryr det av interessante spill objekter, som du kan lese i våre overskrifter. Tidligere i år har vi servert Nora Noark, Gonagass Rebell, Bossum Faksen og Reallyokay for å nevne noen. Ny suksess i V76-spillet denne onsdagskvelden? 

Espen Edvardsen / 03.06.2018

Joakim Hansen kusker omgangens største favoritt J.T.`s Moneypenny i V65-5 (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongen kommer til å være på plass denne søndagskvelden på hjemmebanen Sørlandet. Vi kommer til å følge varminger med argusøyne i forkant av løpene for i dag er det mange spennende hester, som kommer til start. Vi serverer et objekt, som per nå er markert på under 1 prosent av innsatsene. Dette er et av årets objekt og bare det klaffer litt underveis tror vi supersjokket kan være et faktum! 

Espen Edvardsen / 02.06.2018

Tom Erik Solberg tror han vinner med Photo Lavec (Foto: Eddo / Vinnerbongen)

Føler jeg har flere interessante oppsitt på Bergen i dagens V75-omgang. Dette er min gamle hjemmebane og det er deilig å komme hjem. Tror jeg vinner med et av mine oppsitt i dag - sier Tom Erik Solberg! 

Espen Edvardsen / 31.05.2018

Høy utbetaling på Øvrevoll i kveld? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Ponita var et solid objekt sist løpsdag på Øvrevoll. Denne torsdagen er det en veldig utfordrende omgang, som kan gi veldig høy utbetaling. Vår galoppekspert Kristian Gimmingsrud byr på en rekke spennende drag i omgangen! 

Espen Edvardsen / 31.05.2018

illustrasjonsfoto (Norsk Rikstoto)

Vinnerbongen får mange henvendelser om hvordan tipsbrevene ser ut. Tipsutsendelsene har vist seg å være en god oppskrift for våre kunder, som ønsker å komponere egne spill og ikke minst kunder som ønsker å spille vinner, plass, tvilling, trippel og Dagens Dobbel opp mot hver enkelt omgang. 

Espen Edvardsen / 29.05.2018

Twain Bi blir omgangens største favoritt på Forus i kveld. Er det snakk om en klink vinner? (Foto: Hesteguiden.com)

Snaut 400.000 kroner ligger ekstra i sekserpotten på Forus denne tirsdagen i og med ingen klarte å prikke de seks rette vinnerne på Leangen i går. En meget spennende omgang med en rekke herlige objekter. Vi drar opp flere underspilte hester, som det er solid verdi i denne tirsdagskvelden på Forus travbane utenfor Stavanger. 

Espen Edvardsen / 25.05.2018

Vinnerbongen fortsetter med mottoet "vi er overalt'". Denne helgen er vi naturligvis på Solvalla. Vi har tatt en prat med tre Svenske toppkusker. Hør hva Erik Adielsson. Ulf Ohlsson og Ørjan Kihlstrøm har å si om hestene og helgen.

Espen Edvardsen / 24.05.2018

Tina Storetvedt og Waffle Cone etter seier på Solvalla i fjor (Foto: Solvalla instagramkonto)

Ukens oppasser er Tina Storetvedt. Opprinnelig fra Bergen og datter av travtrener Odd Storetvedt. For 7. år siden valgte hun å forlate Bergen. Veien gikk videre til stall Hamre i Larvik. Ferden har vært en stor suksess. Siden år 2013 har hun hatt passhester denne helgen hvert år. Og til helgen er 7. av passhestene til Storetvedt klare til kamp!

Espen Edvardsen / 23.05.2018

Blir det ny seiersdefilering etter Elitkampen på Søndag for Lannem Silje? (Foto: Eddo / Vinnerbongen)

Lannem Silje skal ut på tur igjen. Tre år etter den bejublende seieren på Solvalla går igjen turen til svenskenes store travstue. Søndag er det klart for ny start i Elitkampen for unikumet. Vinnerbongen har tatt pulsen på Ola M. Skrugstad og kusk Tor Wollebæk i forkant av søndagens løp. Hvordan fant Ola og Tor tonen? Hør også historien om da Ulf Thoresen satt fast med Lannem Svarten!

Espen Edvardsen / 21.05.2018

Carl Johan Jepson, her sammen med Rekord Rune på OGP dagen (Foto:Hesteguiden.com)

Vinnerbongen kommer til komme med jevnlig stoff opp mot helgen på Solvalla. Kusker, trenere, oppassere og eiere ønsker vi å prate med. For oss som følger med på trav har vi mye fokus på kusker. Carl Johan Jepson er en kusk man stadig legger merke til. For noen år siden valgte Jepson og bli "Catchdriver". Pilen har bare pekt en vei. Han vinner flere og flere løp, og kjører inn mer og mer penger til sine kunder. Vinnerbongen har tatt en prat med Jepson for å høre om sjansene til helga. Og hvor mye han gleder seg til helgens begivenhet på Solvalla. 

Espen Edvardsen / 20.05.2018

Eiergjengen og kusk Rennesvik etter seier i Hans Petter Tholfsens minneløp

Stor sport og strålende vær på Jarlsberg travbane. I tillegg fikk vi skinnende hester og kusker i solbriller. Det er travsport på sitt aller beste. 3. åringen Stoletheshow "stjal" showet i Hans Petter Tholfsens minneløp. Mens 3. årige Møller Tor, stakk av med seieren i Jørgen Jahres pokalløp. Blant de to beinte var det også en annen som "stjal" showet, nemlig Frode Hamre. Seier i eliteløpet med Donatomite og seier DNT`s 4 årsløp med Vainqueur R.P er sterk leveranse. 

Espen Edvardsen / 18.05.2018

Hanne Meisingset ved siden av Olav Mikkelborg etter Myhreng Jerker seier på Åby (Foto: Bjørn Martinson)

Ukens oppasser er ei erfaren dame. Hanne Meisingset (36) med i Stall Olav Mikkelborg. Fra Holt gård sendes det ut vinnere etter vinnere. Hanne har rykte på seg for å være utrolig dyktig. Og fra Olav Mikkelborg kommer det gode skussmål. Han sier: Hanne er arbeidsom og pålitelig. Hun er også ei jente som takler alle typer hester, selv de verste bråkmakerne. Hun har også fint lag med unghestene. Om det er en ting som er negativt. Så er hun ikke den flinkeste til å stikke seg frem når passhestene hennes vinner, for å få den rosen hun fortjener!

Espen Edvardsen / 13.05.2018

Intervjuer med Peter Untersteiner, Christoffer Eriksson, Kim Pedersen, Anders Malmrot, Per Oleg Midtfjeld og Jan Olof "Molle" Molin. 

Espen Edvardsen / 12.05.2018

Vinnerbongen har et bredt kontaktnett. Vi føler det er en av våre mange fordeler. Det å snakke med de aktive, være på plass live under løpene. Er noe som gir mange fordeler. I dag har vi vært på Charlottenlund Travbane og innhentet rapporter fra aktuelle danske kusker. Her finner du intervju med blant annet Flemming Jensen, Steen Juul, Jeppe Juel, Ken Ecce og Casper Rabjerg.

Espen Edvardsen / 11.05.2018

Shez Elegant er omgangen største favoritt på Biri, men vi serverer et solid motbud. (Foto: Hesteguiden.com)

Biri travbane innleder denne meget spennende spille helgen. Bjerke travbane byr på solid sport og herlige løp i morgen og ikke minst den meget interessante omgangen på Charlottenlund travbane utenfor København på søndag, men først lanserer vi et solid holdepunkt med herlig spillverdi på Biri i kveld! 

Espen Edvardsen / 08.05.2018

A Sweet Dance i seiersløpet på Åby sist sammen med Johnny Takter. (Foto: Vinnerbongen)

Vinnerbongen byr på gratis V64 og Dagens Dobbel tips til Solvalla denne tirsdagskvelden. Stor sport med Margaretas Tidiga Unghestserie med 300.000 svenske kroner til vinnerne i de respektive løpene. En herlig meny hvor vi byr på en rekke gode spill objekter. 

Espen Edvardsen / 07.05.2018

Er Noir Noir en vinner nok en gang? (Foto: Hesteguiden.com)

Til helga har vi nok en helg med stor sport i vente. I tillegg krydres Bjerke løpene med herlige spilleløp. 

Espen Edvardsen / 02.05.2018

Henry Rorgemoen fornekter seg ikke. I kveld sendte ut 2 årige Custom Colt (Offshore Dream-Kentucky Avenue) i mønstringsløp. Tiden ble 19,3 på 1640 meter voltestart. Eirik Høitomt kjørte 2 åringen som Henry Rorgemoen eier og trener.  Se mønstringsløpet her. Ligger også en link til prøveløpet til blant annet elitehesten Teddy Gutten Støen i denne saken.

Espen Edvardsen / 01.05.2018

Pål Buer sammen med Massive Attack til seier (Foto: Hesteguiden.com)

Pål Buer(46) har etablerert seg som en av landets beste travtrenere. Rogalendingen startet opp i som trener i Norge i 2010, etter 8 år i USA. Buer gjør det stadig bedre. Og vi tror dette er en trener som kommer til å sette mer og mer preg på travbanene, i årene som kommer. Vi har derfor tatt en prat med Pål Buer. Han mener også han har noen gode vinnersjanser på Forus i kveld.

Espen Edvardsen / 29.04.2018

Atle Hamre (Foto:Hesteguiden.com)

Olympiatravet gikk av stabelen på Åby travbane utenfor Göteborg i går. De norske håpene var fjorårsvinneren Lionel og norskeide Giveitgasandgo. Begge de to norske travet heroiske løp og hentet seg fine premier i løpet. Vi lot oss imponere av 4-årige Giveitgasandgo, som eies av Erik og Rebekka Christoffersen. Amerikanerimporten viste at han virkelig kunne spise kirsebær med de gode eldre. Nevnte Christoffersen gråt av glede og kunne fortelle at mye av grunnen til bragden var Atle Hamre. Vi tok derfor en prat med "mannen med gullhjelmen" dagen etter bragden. 

Espen Edvardsen / 27.04.2018

Olympiatravet på Åby står for tur med millioner i potten. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Det ligger enormt med penger i potten på Åby denne lørdagen. Internasjonal V75 omgang og det forventes skyhøy omsetning. Vinnerbongen har jobbet frem en meget spennende banker i omgangen, som vi mener har solid verdi i seg. Her skal vi virkelig inn i lukene og forhåpentligvis hente svenskekronene. 

Espen Edvardsen / 26.04.2018

Tommy Espeland sammen med Elite B.R og kusk Vidar Hop (Foto: Hesteguiden.com)

Ukens oppasser er en kar på 41 år. Vinnerbongen var på besøk hos Stall Marius Høitomt i forbindelse med reportasje. Vi merket oss en litt beskjeden, ydmyk og rolig sørlending ved navn Tommy Espeland, som hadde sjeldent håndlag med hestene og et glødende engasjement. Vinnerbongen har tatt en prat med sørlendingen i forkant av V75 løpene på Åby der han er aktuell som oppasser og leier av Elite B.R. Tommy har også en sterk historie å fortelle oss i dette intervjuet.

Espen Edvardsen / 26.04.2018

Carlos Lopez sitter opp på vårt store objekt i omgangen. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Det ble en positiv start for Vinnerbongens galoppekspert Kristian Gimmingsrud forrige torsdag på Øvrevoll. Vi håper å gjenta suksessen i kveldens omgang. Vi byr på et par herlige drag, som per nå er svært lite spilt. 

Espen Edvardsen / 25.04.2018

American Cheque imponerte voldsomt på Bjerke sist. Blir det ny triumf i kveld? Foto: Hesteguiden.com

Forrige onsdag spilte Vinnerbongen inn nærmere 900.000 kroner på et av våre "Eksperten" andelslag i V76-spillet. Nora Noark var omgangens beste spill for oss da, men fortvil ikke for vi byr på nye herlige drag i kveldens omgang! 

Espen Edvardsen / 24.04.2018

Målgang i går til helenkel seier (Foto: Skjermdump)

I går var det klart for årsdebut for fjorårets Svenske Derby vinner, Cyber Lane. Og hvilken stil det var på Johan Untersteiner traveren.  Seier nummer 17 i start nummer 20, ble av det enkle slaget for Raja Mirchi sønnen. Nå kan det bli duell mot vår egen Ferrari B.R i København den 13. Mai. Vi tror Cyber Lane for tiden er verdens beste vallak.  Listen over de 10 vallakene med mest inntjening gjennom alle tider, finner du i denne saken.  Løpet ser du også her.

Espen Edvardsen / 23.04.2018

Jomar Blekkan er som alltid sentral på hjemmebanen Leangen. (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongen er klar for en ny uke og Leangen travbane utenfor Trondheim innleder uken. Vi serverer en sjokkbanker direkte og denne hesten er per nå ikke på fem på topp i spillet. Den kan bli spilt radikalt opp i løpet av mandagen! 

Espen Edvardsen / 22.04.2018

På Lørdagene legger vi naturlig nok mest vekt på V75`en i Norge. Det er dette som skal være lokmotivet for Norsk travsport. Men det betyr ikke at vi ikke får med oss det som skjer i utlandet. På Umåker var det spesielt to løp vi gledet oss over i går. Nemlig Stig H. Johansson trente Diamanten, og Anders L. Wolden trente Lome Brage. Se løpene i denne saken.

Espen Edvardsen / 21.04.2018

Dag Sveinung Dalen er sentral på Harstad i kveld. (Foto: Hesteguiden.com)

Harstad byr på en veldig spennende jackpot omgang denne lørdagskvelden. De fleste har lagt ned mest arbeid i menyen på Forus, men vi har også jobbet bra med Harstad sin jackpotomgang. Det er ikke mye som skal til før det gir solid utbetaling i kveld! 

Espen Edvardsen / 21.04.2018

Kleppe Slauren blir omgangens største V75 favoritt. Er det snakk om en vinner? (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongen har servert sine kunder kanonobjekter igjennom hele uken. Nora Noark sto først på vår rangering onsdag, og var et åttende valg i spillet! Torsdag serverte vi tredjevalget Bajozzo H.R. som omgangens beste banker og i går var det Tortuga Bi som var omgangens beste holdepunkt. Vi lover nye skarpe vurderinger i dag! 

Espen Edvardsen / 20.04.2018

Hillary B.R. fra Biri i kveld (Skjermdump)

Geir Vegard Gundersen har hatt klare ambisjoner med 3-års hoppa Hillary B.R. I kveld på Biri var det klart for debut og hvilket løp hoppa gjorde. Er det en ny årgangstopp fra stallen til Geir Vegard Gundersen?

Espen Edvardsen / 20.04.2018

Fleetfoot Hanover og Peter Untersteiner etter Bjerke seier (Foto: Hesteguiden.com=

Alf Torfinn Skeie er en mann som satser på travet. I dag fikk Sørlendingen en hyggelig beskjed. Superhoppa og 09.9 traveren Fleetfoot Hanover fikk et hingsteføll. Pappa er Muscle Hill. Vi tok en telefon til Skeie for å høre litt om den nyfødte og livet ellers.

Espen Edvardsen / 20.04.2018

Einar Nedrebø er en friskus i løpsbanen (Foto: Hesteguiden.com)

Einar Nedrebø (37) er en av våre fremste amatørkusker. Han er en friskus i løpsbanen og innehar det man kaller "kjørehender". Vinnerbongen har tatt en prat med Nedrebø i forkant av V75 omgangen på hjemmebanen Forus. Historien om "Æg sleppe aldri", hvordan det er å kjøre mot Østlandskusker, VM for amatører og mye mer får du i saken!

Espen Edvardsen / 19.04.2018

Wido Neuroth er som alltid aktuell på Øvrevoll. (Foto: Eirik Stenhaug)

Vinnerbongens galopp ekspert Kristian Gimmingsrud byr på noen frekke objekter på åpningsdagen. Mange av hestene som blir dratt frem er per nå nesten ikke rørt i totalisatoren. 

Espen Edvardsen / 19.04.2018

I kveld innleder vi sesongen på Øvrevoll galoppbane (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vinnerbongen vil tilby gratis tips til Øvrevoll i kveld og fyldige analyser til løpene av vår galoppekspert Kristian Gimmingsrud. Han kjenner miljøet, banen og flere ryttere bedre enn de fleste. Når galoppsesongen på Øvrevoll går i gang gir det en ekstra vårfølelse !

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Dreamy Queen er vår lunsjbanker i Drammen. Her fra Bjerke lørdag. (Foto: Hesteguiden.com)

Drammen travbane byr på lunsjløpene denne torsdagen. Vi hadde 1 av 3 bonger som gikk inn med syv rette i går på Bjerke. Fire kunder kunne dele over 800.000 kroner. Vi håper flyten fortsetter i dag på Drammen travbane!

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Adrian Solberg Akselsen er formkusken fremfor noen. Vinner han med Mietor i kveld? (Foto: Hesteguiden.com)

Drøye millionen ligger ekstra i syverpotten denne onsdagen. Vinnerbongen har gravd dypt i løpsarkivet for å finne de beste objektene opp mot kveldens omgang. På lørdag serverte vi både Odd Herakles og Sordo, som herlige utgangshester. Nye delikatesser på Bjerke i kveld?

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Spennende galopp løp fra Jägersro i dag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vår galopp ekspert Kristian Gimmingsrud kjenner galoppen bedre enn de fleste. Han gir deg også en innføring i galoppen under fanen "galopp" på forsiden. Onsdag er det lunsjgalopp på Jägersro og Kristian har jobbet grundig med omgangen! 

Espen Edvardsen / 17.04.2018

Gluhwein vant hoppekriteriet i fjor, men var syk i finalen av Oaks. Hun hadde trent godt igjennom hele vinteren og den elegante hoppa som eies av Eystein Berge vant på direkten sammen med Hans Jørgen Eggen i Oaks Bonus! 

Espen Edvardsen / 17.04.2018

Bjørnemyr Tara er en av hestene Kringeland Eriksen sitter opp bak i kveld (Foto:Hesteguiden.com)

Johan Kringeland Eriksen (23) har gjort seg bemerket som travtrener. Stadig ser vi han sender ut vinnere fra stallen. I kveld stiller han til start med egentrente Got You B.R og låneoppsittet Bjørnemyr Tara. Begge er med i oaks bonus på momarken. Hvor 50000 kr venter vinneren i hver avdeling. Løpene inngår i både V65 og V5 spillet.  Vi har tatt en prat med Kringeland Eriksen for å høre hvordan han vurderer sjansene. Kringeland Eriksen tror rett og slett han vinner et av løpene i kveld. Vi har også spurt hvordan stallen og livet ellers ser ut for den unge sørlandstreneren.

Espen Edvardsen / 17.04.2018

Redèn som galopptrener (Foto: Skjermdump fra Atg reportasje)

Daniel Redèn har etablert seg som en av verdens beste travtrenere. Stallen innehar en rekke stjerner. Deriblant norske Lionel som starter på Solvalla. Det er varslet en gjennomkjøring før Olympiatravet på Åby den siste helgen i April for den røde hingsten. Eier Gøran Antonsen kjører Lionel selv også i kveld. Står i spor 3 bak bilen. I Love Paris og Giveitgasandgo (se egen sak med Frode Hamre intervju) som stiller på startstreken i samme løp. Daniel Redèn virker til å være en trener som kjører litt annet opplegg treningsmessig enn andre trenere. I denne reportasjen snakker han om sine to galopp hester.

Espen Edvardsen / 16.04.2018

Ferrari B.R. tar turen til Forus førstkommende lørdag (Foto: Hesteguiden.com)

Forus Travbane arrangerer V75 løpene førstkommende lørdag og etter innmeldingen å bedømme får vi se en superduell innenfor V75 spillet. Per Oleg Midtfjelds Ferrari B.R. mot stall Hamre`s Donatomite i Kjell Håkonsens Minneløp!

Espen Edvardsen / 14.04.2018

Odd Herakeles og trener Lars O. Romtveit (foto: Hesteguiden.com)

Da vi så startlistene til løpene denne Lørdagen. Kunne man slå fast at her var det bare å glede seg. H.M Kongens Pokal ble en skikkelig duell med tre kanongode hester i form av Tekno Eld, Lome Diamant og Valle Ask. Mens i Jacob Meyers Pokalløp fikk vi se en overlegen vinner, Odd Herakeles. Ringreven Lars O. Romtveit sendte med andre ord ut nok en vinner av det store løpet. Flere av vinnerene for dagen hadde også eiere, trenere og oppassere som var knyttet til to hester. 

Espen Edvardsen / 13.04.2018

Catherine`s Chevy rystet det svenske publikummet på Solvalla forrige helg da han stormet rundt banen og klippet med ørene. Han kom i mål på 1.13,1/2140 meter noe som var voldsomt imponerende, så tidlig som i april måned.

Espen Edvardsen / 12.04.2018

Hesteguiden.com

Ingen spillere klarte å prikke de syv rette vinnerne i gårsdagens V76 omgang på Bjerke travbane. Dermed overføres drøye millionen til jackpot på samme bane neste onsdag!

Espen Edvardsen / 09.04.2018

Kriterievinner Valle Ask klar til dyst (Foto: Hesteguiden.com)

Bjerkebanen byr på herlige løp førstkommende Lørdag. Dueller blant de beste i sine klasser i flere av løpene. H.M Kongens Pokal har klart å samle de aller sterkeste 4 åringene blant kaldblodsene. Fjoråres vinner av det norske kriteriet Valle Ask møter den svenske kriterievinneren Tekno Eld. Men det er ikke gitt at en av dem vinner løpet. Bak lurer nemlig hester som Balder Mollyn, Lome Diamant, Delsbofaks og Kos Odin. Jacob Meyers pokalløp byr også på herlig sport. Ulsrud Tea jakter sin åttende strake seier. Og utfordres av pausehesten Odd Herakeles og Lome Brage som avsluttet skarpt i Moe Odins æresløp i påsken. Det er bare å glede seg til Lørdag.

Espen Edvardsen / 06.04.2018

Norsk-Svensk Kaldblodskomite hadde et møte den 27. mars der revidering av avlsplanen var det eneste temaet på agendaen. Det skal bli spennende å se hvilke endringer man kommer opp med etter neste revidering, som er planlagt å tre i kraft 2020.

Espen Edvardsen / 03.04.2018

Daniel Redèn har den norske Derbyvinneren El Diablo B.R. på stallen og den flotte Muscle Hill-sønnen har trent tøtf i vinter. På onsdag var det klart for prøveløp på Solvalla!

Espen Edvardsen / 03.04.2018

Vi har vært på besøk hos stall Høitomt. Her får vi et innblikk i hverdagen hos en av landets yngste og fremadstormende travtrenere. Her får du blant annet dybdeintervju med både far Eirik og sønn Marius. Hva motiverer dem? Hvordan fungerer samarbeidet? Hva slags mål har stallen for 2018? 

Espen Edvardsen / 03.04.2018

Trav Norge har mange flinke folk som trener hestene sine selv. Tor Martin Moe inngår i den kategorien, og er en av de aller fremste kaldblodskarene vi har her i landet. Hestene han trener innehar som regel fartsressurser, styrke og spenst i steget. Det er nok ikke tilfeldig. Vinnerbongen har derfor vært på besøk hos den dyktige trener og oppdretteren denne uka.

Espen Edvardsen / 01.01.2022

Øystein Tjomsland sender til start Grisle Odin G.L. i dagens V75 på Bollnästravet. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bollnäs travbane byr på årets første V75-omgang. Vi spiller sammen med svenskene på årets første dag, og det er en fin meny som står foran oss. Vi har jobbet frem en solid banker i omgangen, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon! 

Espen Edvardsen / 27.12.2021

Troll Solen skal prøve å gi favoritten Todin kamp i (V75-5) på Momarken i kveld. Foto. Eirik Stenhaug NR

Julebonanzaen fortsetter mandag, og endelig er det en norsk bane som er arrangør. Momarken travbane byr på en fantastisk meny denne mandagskvelden, og vi har jobbet frem en rekke godbiter. Bankeren tror vi står alle dager, og det beste objektet i runden er omtrent ikke rørt i totoen. Her jakter vi gull! 

Espen Edvardsen / 18.12.2021

Gulljackpot på Bjerke travbane lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vi har vært alenevinner i V75 på Bjerke tidligere, og om vi treffer på våre objekter i denne runden kan vi lukte på de virkelig store kronene på nytt på samme bane. Vi har funnet en banker, som det lukter svidd av, men objektene vi serverer denne lørdagen kommer garantert til å skape verdi i spillet! 

Espen Edvardsen / 10.12.2021

Kjetil Djøseland sitter opp bak flere spennende hester på hjemmebanen lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr Vinnerbongen nok en gang på tilbud på weekendpakke med tips. Du betaler 299 kroner og får tips til Jarlsberg fredag (V65 og V5), Forus lørdag (V75 og V5) og Biri travbane søndag (V65 og V5). Tilbudet gjelder KUN fredag! 

Espen Edvardsen / 27.11.2021

Åsbjørn Tengsareid er nøkkelkusk i V75-omgangen på Leangen lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Leangen travbane byr på en utfordrende V75 omgang denne lørdagen. Flere vriene spilleløp og det har ikke vært noen enkel oppgave å finne holdepunktet til denne runden. Etter flere timer i løpsarkivet har vi funnet en deilig banker, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. 

Espen Edvardsen / 24.11.2021

Frode Hamre er omgangens nøkkelkusk i V86-spillet på Bjerke og Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug NR

En eventyrlig omgang står foran oss fra Bjerke og Solvalla denne onsdagskvelden. V86 er i våre øyne verdens beste spill og kveldens meny er til å få vann i munnen av. Vi drar frem en rekke godbiter som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. 

Espen Edvardsen / 16.11.2021

Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk på Bjerke travbane. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bjerke travbane byr på en herlig V75 meny denne tirsdagskvelden. Det kryr av fine spilleløp, og vi har jobbet frem en rekke gode objekter, som i våre øyne er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi håper disse innfrir våre forventninger! 

Espen Edvardsen / 08.11.2021

Axel Jensens Minneløp står foran oss på Bjerke førstkommende lørdag. Ecurie D tok seg av løpet i fjor. Foto: Eirik Stenhaug NR

En helt fantastisk spill-uke står foran oss. Superjackpot i V86 onsdag hvor en alenevinner kan vinne hele 30 millioner kroner, og ikke minst Axel Jensen med Internasjonal V75 på Bjerke lørdag. Vinnerbongen har lagt ut ukespakke for salg hvor vi har tips til hele syv baner!

Espen Edvardsen / 26.10.2021

Tom Erik Solberg sitter opp bak omgangens største favoritt på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Herlig V75 runde på Bjerke denne tirsdagskvelden og vår banker i omgangen er i skrivende stund ikke favoritt i spillet. Denne tror vi har solide muligheter uansett posisjon i sitt løp. Vi drar også opp et dønn "sjakkvalg", som er betydelig bedre enn raden. Dette er hesten som kan sende den store sal "sjakk-matt"! 

Espen Edvardsen / 03.10.2021

Kjetil Djøseland tar turen til Sørlandet denne søndagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Kjetil Djøseland tar turen fra Stavanger denne søndagskvelden med to interessante hester innenfor V65-spillet. Blir det en seier eller to med tilbake etter kveldens løp? 

Espen Edvardsen / 15.09.2021

Örjan Kihlström er sentral i kveldens V86-Express runde. Foto: Eirik Stenhaug NR

V86 Express er i våre øyne et av de beste travspillene som er. Hurtigrepiterende løp fra to baner med høy spenning. Denne onsdagen er det Solvalla og Åby som er arrangør og vi drar frem en rekke godbiter i menyen. 

Espen Edvardsen / 06.09.2021

Klasseløpsfinaler på Bjerke travbane denne helgen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Klasseløpshelgen på Bjerke står foran oss med herlig travsport fra landets hovedbane. Vinnerbongen tilbyr sine kunder ukespakke med tips denne uken. Tips til hele syv baner til redusert pris! 

Espen Edvardsen / 30.08.2021

Vinnerbongen byr på tips både til Norge og Sverige denne uken. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vinnerbongen sitter i solid tipsform om dagen. Calypso Coffee var en solid utregningsvinner på Klosterskogen lørdag, som sørget for at flere av Vinnerbongens kunder, som kjøper våre tips fikk fylt opp lommebøkene. Denne uken tilbyr vi tips til både Norge og Sverige. 

Espen Edvardsen / 23.08.2021

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg går en spennende uke i møte. Tangen Bork (bildet) skal kvalifisere seg til Norsk DerbyFoto: Eirik Stenhaug NR

Flere av våre kunder har etterlyst ukespakke. Nå har vi lagt ut ukespakke for salg. Her kan du sikre deg tips til hele syv baner til redusert pris. Vil du benytte deg av tilbudet må du gjøre det innen mandag kveld. 

Espen Edvardsen / 14.08.2021

Björn Goop er som alltid aktuell i V75-spillet. Det er han også i dag på Åby. Foto: Eirik Stenhaug NR

Åby Stora Pris står foran oss på Åbytravet denne lørdagen. Herlige spilleløp og fantastisk sport står foran oss. Flere norske tar turen over grensen og vi gleder oss stort til det som komme skal. Sist det var Internasjonal V75 ble det luketømming i spillet for Vinnerbongen sine kunder. Blir det gjentagelse i dag? 

Espen Edvardsen / 18.07.2021

Strong Pepper innfridde som vår hovedbanker på Årjäng i går og sørget for spillfest våre kunder. Foto: Eirik Stenhaug NR

Det ble en stor dag for Vinnerbongen sine kunder på Årjäng i går. Hovedbankeren vår i omgangen Strong Pepper innfridde våre forventninger til fulle. Dagfinn Aarum kjørte det perfekte løpet og da han angrep ut i oppløpet avgjorde den flotte 5-åringen til Hans Christian Holm direkte. Vinnerbongen kom i mål på tre andelslag og flere av de øvrige lagene fikk en bråte med fem og seks rette. Vi omsatte for 262.965 kroner i V75-spillet og totalt spilte vi inn 3.255.030 kroner.

Espen Edvardsen / 05.06.2021

Ferrari B.R. og Per Oleg Midtrfjeld tar turen med klare ambisjoner denne lørdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Ferrari B.R. imponerte voldsomt på Biri travbane for 14 dager siden. Denne lørdagen tar Per Oleg Midtfjeld med seg Ferrarien sin til Bergen travpark. Blir det ny seier i dag?

Espen Edvardsen / 28.05.2021

Elitloppet en gång om året

Endelig er helgen her. Elitloppshelgen på Solvalla, og det hele brakes løs med en fantastisk lunsjmeny fredag. Espen har jobbet frem en banker som vi mener skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon. Vi lader kanonen og håper på en flying start direkte!

Espen Edvardsen / 11.05.2021

Ulsrud Tea gjester landets hovedbane i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Endelig er Bjerke tilbake på tirsdagene. Første løpsdagen etter Corona-stoppen byr på en rekke herlige løp. Vi har jobbet frem noen solide objekter i omgangen, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi tror på topp utbetaling direkte! 

Espen Edvardsen / 08.05.2021

Eric Raffin tar turen til Åby i dag for å vinne med Delia Du Pommereux i V75-finalen . Foto: Eirik Stenhaug NR

I fjor holdt vi på å gjøre reint bord på Åbytravet på samme løpsdag. Hadde Green Manalishi vunnet finalen ville vi tømt lukene i V75-spillet, men han rotet seg dessverre vekk med galopp. Vi tror på revansje i dag, og Espen har jobbet frem en stålbanker i omgangen!

Espen Edvardsen / 04.05.2021

Eirik Høitomt sitter opp bak omgangens største V75-favoritt Falcon Eye i V75-1. Foto: Eirik Stenhaug NR

En herlig V75-omgang står foran oss denne tirsdaskvelden på Jarlsberg. Espen Edvardsen har jobbet frem SUPERINFO på vår banker i omgangen, som i skrivende stund ikke er favorit. De skal teste nytt utstyr på hesten noe de tror skal slå svært positivt ut. Dette er info du ikke kan gå glipp av før du skal levere spillet ditt i kveld. 

Espen Edvardsen / 24.04.2021

Hjemmetrener Øystein Tjomsland byr på vurderinger før dagens V75. Foto: Eirik Stenhaug NR

Hjemmetrener Øystein Tjomsland går en svært spennende lørdag i møte. Tangen Bork er omgangens største favoritt i V75-spillet på Sørlandet, og Tjomsland har god tro på hesten sin i forkant av dagens løp.

Espen Edvardsen / 28.03.2021

Forus travbane byr på V75 løp påskeaften.

Vinnerbongen tilbyr sine kunder påskebonanza pakke med tips. Det vil si at du som kunde kan kjøpe tipspakke som inkluderer tips til hele 10 baner i påsken. Tilbudet gjelder frem til mandag kveld klokken 20.00

Espen Edvardsen / 20.03.2021

Gulljackpot på Biri travbane lørdag

Vinnerbongen sin gamle hjemmebane Biri står foran oss denne lørdagskvelden. En superspennende meny hvor det kryr av sportslige godbiter. Det er også meget spennende spillmessig og vi drar frem en rekke godbiter i menyen. 

Espen Edvardsen / 20.02.2021

Troll Solen ga Odd Herakles kamp sist. Tar han Laumb fatet i dag? Foto: Eirik Stenhaug NR

Bjerke er en av våre favoritt baner. Vi ble alenevinner i V75 under klasseløpshelgen for noen år tilbake. Vi har også spilt inn flere store gevinster på landets hovedbane. Nå skal vi prøve å hjelpe deg til utbetalingslukene nok en gang. 

Espen Edvardsen / 07.02.2021

Blir det nye seiere til Jeppe Juel denne mandagen? (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

Århus er en "dejligt" bane å spille til. Vi jobber mye med de danske løpene og har jobbet frem noen herlige spill til denne runden fra Danmark. Vi skal spille V4 og dagens dobbel i internasjonal pool. Kan det bli ny luketømming denne mandagen? Vi ser iallfall flere gode spill i runden.

Espen Edvardsen / 18.01.2021

Stall Vinnerbongens Goldstile stiller til start i morgendagens V75 på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug

En herlig spilluke står foran oss. V75 på Bjerke både tirsdag og lørdag hvor det er Gulljackpot i spillet. Glem heller ikke V86-runden fra Solvalla og Åby onsdag hvor det kryr av interessante objekter i omgangen. Vinnerbongen tilbyr ukespakke med tips som inkluderer tips til disse omgangene!

Espen Edvardsen / 02.01.2021

Johan Untersteiner er omgangens nøkkelkusk på Kalmartravet. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Svensk V75 innleder året. Kalmar travbane byr på en spennende V75-runde og Espen Edvardsen har jobbet timevis i løpsarkviet. Vi drar frem en rekke godbiter, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

Espen Edvardsen / 08.12.2020

Magnus Teien Gundersen kusker flere interessante hester i kveldens V75-bonus runde på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR

Herlige løp på Bjerkebanen denne tirsdagen. Det ligger hele 3 millioner ekstra til en alenevinner noe som gjør sitt til at du kan vinne hele 4 millioner om du sitter alene med alle syv rette på din kupong. Vi skal prøve å hjelpe deg på vei i kveld. 

Espen Edvardsen / 17.11.2020

Denne uken spiller vi V75 bonus fra Bjerke tirsdag, og V86 fast på onsdager!

Espen Edvardsen og Vinnerbongen hadde en stor dag på Bjerke lørdag. Objektene suste inn på rekke og rad. Igjennom "Eksperten" omsatte vi for 223.100 kroner, og totalt hentet våre trofaste kunder tilbake 1.569.591 kroner. Fra og med denne uken spiller vi V75 hver tirsdag, og V86 på onsdager noe vi gleder oss stort til. Du blir vel med i lukene? 

Espen Edvardsen / 27.08.2020

Can Lane sørget for solid verdiøkning i går (Foto: Geir/Vinnerbongen)

I går var det første gang norske spillere kunne delta i V86. Vi var på ballen og satte standarden direkte.  Les mer her:

Espen Edvardsen / 15.08.2020

Stall Vinnerbongens Goldstile stiller til start i V75-7 på Forus i dag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Forus byr på en herlig V75-omgang denne lørdagen. Stavangerløpet og Gaute Gudmestads æresløp er hovedoppslagene denne lørdagen, og det er mange gode hester på startstreken. Stall vinnerbongens Goldstile stiller også til start innenfor V75-rammen. Vi gleder oss stort til det som komme skal. 

Espen Edvardsen / 21.06.2020

Örjan Kihlström hadde en fantastisk kveld på Solvalla forleden. Blir det ny fangst på Kalmar i dag? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Kalmartravet byr på en solid jackpotomgang denne søndagen med hele 27 millioner ekstra i syverpotten. En fantastisk spillmeny med en rekke utfordrende spilleløp. Vi har lagt ned mange timer i løpsarkivet og funnet frem til en rekke godbiter.

Espen Edvardsen / 29.05.2020

Elitloppshelgen er her og vi gleder oss enormt til det som komme skal. (Illustrasjonsfoto: Eirik Stenhaug NR)

Endelig er helgen alle har sett frem til her. Elitloppshelgen på Solvalla med fantastisk travsport fredag, lørdag og søndag. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyene gjennom hele uken og serverer en fullspekket tipspakke til helgens løp. Ta rygg på Vinnerbongen gjennom helgen!

Espen Edvardsen / 02.05.2020

Erik Adielsson sitter opp bak mange spennende hester i dag. Hvem vinner han med? Foto: Eirik Stenhaug NR

For en vanvittig meny som står foran oss på Örebro travet denne lørdagen. Vi har jobbet iherdig med menyen gjennom hele uken for å gi deg som kunde de beste forutsetninger i spillet. Hovedbankeren vår i tipsutsendelsen er markert på under 10 prosent av innsatsene. Hold i hatten! 

Espen Edvardsen / 27.04.2020

Daniel Reden har mange spennende hester på stallen. Travstugan.se har tatt en prat med Reden. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Daniel Reden är van med att det tisslas och tasslas mycket kring stallet, och än värre blir det desto närmare vi kommer elitloppshelgen. Stallet har en hel armada högaktuella hästar inför elitloppet, även i år. Vinnerbongen har tillsammans med Travstugan tagit ett snack med stjärntränaren om hästarna. 

Espen Edvardsen / 22.04.2020

Per Oleg Midtfjeld drømmer om Elitloppet (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

I kveld en av de aller mest spennende hestene vi har her til lands til start på Solvalla, det er snakk om verdensrekordholderen, Ferrari B.R. Vi har tatt en prat med trener Per Oleg Midtfjeld. Hvor godt fornøyd var han med å se hesten tilbake for 14 dager siden? Hvordan har hesten sett ut etter løpet? Hva tror han om kveldens løp? Blir det helstengt hodelag i kveldens løp? Vi stilte også spørsmålet "Om Ferrari B.R har tatt ytterligere steg i kveldens løp, og Anders Malmrot kommer med en rosa billett etter løpet, hva svarer Midtfjeld da?

Espen Edvardsen / 20.04.2020

Tom Erik Solberg (Foto: Eddo/Vinnerbongen)

"Kompromissløs, frekk, uredd, gjør trekk som er uforventet, bestemt, får voldsom fart på hestene, storløpskusk" er begrep som passer til Tom Erik Solberg når han setter seg i løpsbanen. I dag er han klar for å kjøre løp på Åby Travbane. Han sitter også opp bak noen hester som skal regnes helt i toppen. Vi har tatt en prat med Tom Erik Solberg. Hvordan ser det ut på forhånd? Og hva er Solbergs planer fremover? Hvordan var helgens banejobb for Odd Herkales? Han var også å kjørte endel hester på stallen til Øystein Tjomsland forrige uke. Kan han avsløre noen nye stjerner? Solberg kommer også med en klar melding når det gjelder premiene i Norske travløp fremover. Les er om det her:

Espen Edvardsen / 07.03.2020

Färjestad travbane byr på en herlig V75 meny denne lørdagen.

Färjestad travbane byr på en helt eventyrlig V75-runde denne lørdagen. Mange norske hester tra turen over grensen denne lørdagen. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen og byr på en rekke snadderobjekter, som kan føre oss på vei mot millionene. 

Espen Edvardsen / 17.02.2020

Arve Sjoner sitter opp bak en rekke spennende hester i kveld på Leangen. Hvor mange seire blir det på Sjoner? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

En meget interessant omgang står foran oss på Leangen denne mandagskvelden og vi drar frem en rekke godbiter. Blant annet en 1-prosenter, som vi rangerer som eneste A-hest i sitt løp. Dette kan være hesten som sender alle "sjakk-matt", men ikke Vinnerbongen! 

Espen Edvardsen / 05.02.2020

Frode Hamre er omgangens nøkkelkusk. Blir det seier på Bjerke travbane i kveld? (Foto. Eirik Stenhaug NR)

Nok en herlig onsdagskveld står foran oss på landets hovedbane Bjerke. I kveld kryr det av spillbare hester innenfor V75-rammen. Bankeren vår i omgangen er per nå ikke favoritt noe som for oss er merkelig. Flere av de andre løpene ser åpne ut og vi tror på solid utbetaling. Du tar vel rygg?

Espen Edvardsen / 31.01.2020

Erik Adielsson går en spennende lunsj i møte på Solvalla fredag

Det ligger en drøy million ekstra i sekserpotten på Solvalla denne fredagen. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i omgangen og tror på solid utbetaling. 

Espen Edvardsen / 22.01.2020

John Østman kusker favoritten Hauan Odin i V4-3 i Skellefteå i dag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Skellefteå innleder denne onsdagen med en herlig lunsj. Vi falt til slutt ned på Berglund Svarta i V4-3, som vårt holdepunkt. Hoppa er i skrivende stund nede som et fjerdevalg i spillet noe som gjør spillet ekstra interessant. 

Espen Edvardsen / 17.01.2020

Kenneth Haugstad sitter opp bak favoritten Ornstein i V65-finalen på Eskilstuna. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Eskilstuna byr på en herlig lunsjomgang denne fredagen. Det hele krydres med en deilig jackpot. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i omgangen, og best av alt er at vår banker i skrivende stund ikke er favoritt. 

Espen Edvardsen / 14.01.2020

Mika Forss kan fort bli nøkkelkusk på Rommetravet denne tirsdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Rommetravet byr på en solid lunsjmeny denne tirsdagen. Fulle felter og høy vanskelighetsgrad på flere av løpene kan gjøre sitt til en meget fin utbetaling. Vi har jobbet frem en rekke godbiter og en banker vi tror skarpt på i dagens runde. 

Espen Edvardsen / 13.01.2020

Färjestad travet innleder uken med en herlig V4 omgang.

Ny spennende uke står foran oss. Färjestad travbane utenfor Karlstad innleder uken med en spennende og utfordrende V4-omgang. Vi har jobbet frem noen godbiter, som vi skal prøve å ta oss betalt på i omgangen!

Espen Edvardsen / 08.01.2020

Ulf Eriksson skal prøve å gjøre livet surt for vår banker Qiao Q.l. (Foto: Geir / Vinnerbongen)

Bergsåker travbane byr på lunsj denne onsdagen. En fin meny med flere fine spilleløp står foran oss. Bankeren kommer ut i en sen avdeling og vi likte inntrykket sist skarpt. I dag skal vi ta oss betalt!

Espen Edvardsen / 05.01.2020

Birger Jørgensen er alltid aktuell (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

En svært spennende omgang i Skive denne mandagen. Flere av løpene er nemlig svært åpne. Det kryr av vinnerkandidater og ikke minst objekter til denne runden. Bankeren taper normalt ikke feilfritt. Han så nemlig helt rå ut i sitt siste løp, og avsluttet i 12 fart med full fart over mål. Her er våre vurderinger.

Espen Edvardsen / 30.12.2019

Åke Svanstedt kusker for Robert Bergh i lunsjen på Åbytravet denne mandagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Åby travet byr på en svært interessant V4-omgang denne mandagen. En rekke fine spilleløp og mange overspilte favoritter. Vi har som vanlig jobbet frem noen solide objekter, som vi skal prøve å ta oss betalt på. 

Espen Edvardsen / 23.12.2019

Espen Edvardsen bydde på festaften på Bollnäs i går. I dag sparker vi i gang Julebonzanzaen. (Foto: Terje Andersen NR)

Julebonanzaen innledes denne mandagskvelden med en herlig V75-runde på Mantorp. Vinnerbongen har jobbet knallhardt med menyen og viste i går at tipsformen er på topp. Det blir servert nye godbiter i kveld og bankeren er per nå ikke favoritt i spillet! 

Espen Edvardsen / 20.12.2019

Det nærmer seg årets julebonanza med millioner av kroner å spille om. Vinnerbongen tilbyr tipspakke til alle omganger!

Julebonanza er en storsatsing i samarbeid mellom ATG og Rikstoto. I år inneholder Julebonanzaen åtte V75-omganger i løpet av årets ni siste dager. Det hele starter opp mandag 23. desember. 

Espen Edvardsen / 19.12.2019

Sponsorkusk Tom Erik Solberg sitter opp bak noen spennende outsidere på Klosterskogen i kveld.

Sist vi tok "kassa" i et V-spill her til lands var nettopp på Klosterskogen travbane. Kan det være dags igjen? Vi serverer nemlig en hest på under 10 % som omgangens beste banker på "kassebanen" Klosterskogen i kveld! 

Espen Edvardsen / 18.12.2019

En fyldig og fin omgang venter oss på Axevalla. Vi tror det blir flere gode spill i denne omgangen, og det ligger an til at noen hester blir alt for lite spilt. I går kveld bygde vi de aller fleste spillene rundt Blownaway. Hesten var en deilig vinner markert på 12 % (4 valg). Her er våre til dagens omgang vurderinger:

Espen Edvardsen / 16.12.2019

John Østman sitter opp bak flere spennende hester på Skellefteå i dagens lunsj. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vi har lagt bak oss en herlig helg og for du som kjøpte vårt tipsbrev i helgen har tjent gode penger i lukene. Flere har allerede slått på tråden noe som er ekstra hyggelig og takket for vurderingene. Skellefteå innleder denne uken med V4-spill og vi har funnet mange godbiter i omgangen!

Espen Edvardsen / 12.12.2019

Hans Christian Holm stiller i Internasjonal kuskematch i Rovaniemi førstkommende lørdag (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Hans Christian Holm skal delta i en Internasjonal kuskematch i Rovaniemi førstkommende lørdag. Han skal kjempe mot toppkuskene Jorma Kontio og Tim Tetrick for å nevne noen! 

Espen Edvardsen / 10.12.2019

Jorma Kontio fører an i kveld også? (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Det er supertirsdag på Solvalla. Herlige løp med god klasse i flere av dem. Jormo Kontio sitter på flere herlige kort, og holder superform i sulkysetet om dagen. Han er kun få seire fra å ta sin seier nummer 11000! Vi tror han er enda nærmere dette etter kveldens løp. Vi trekker også frem noen herlige objekter til omgangen. Les mer her:

Espen Edvardsen / 09.12.2019

Goldstile gjør comeback i løpsbanen førstkommende fredag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Førstkommende fredag er stall Vinnerbongen`s Goldstile tilbake i løpsbanen. Han har hatt en god treningsperiode og på fredag starter han i Odense. 

Espen Edvardsen / 08.12.2019

Herlig spill uke står foran oss. Jackpot på Bjerke onsdag og Gulljackpot på samme bane lørdag!

En herlig uke står foran oss med en rekke spennende spill omganger. Jackpot i V75-Bonus spillet på onsdag og Gulljackpot på Bjerke førstkommende lørdag er noen av godbitene denne uken. I den forbindelse tilbyr vi ukespakke til redusert pris! 

Espen Edvardsen / 05.12.2019

Ulf Eriksson og Magnus Traff er en vinnende duo. Er det klart for ny seier på Bollnæs i dag? (Foto: Geir/Vinnerbongen)

En herlig omgang venter oss på Bollnæs. Vi tror det kan smelle skikkelig i totoen denne torsdagen. Det stiller endel hester på startstreken som blir alt for lite spilt denne runden. Vi mener Ulf Eriksson sitter på noen spennende kort. Les våre tips her:

Espen Edvardsen / 02.12.2019

Robert Bergh sitter opp bak en rekke spennende hester i lunsjen på hjemmebane

Robert Bergh har strålende form på stallhestene om dagen. Han sender til start en svært kapabel traver i lunsjen på hjemmebanen Åby i dag. Vi tror det dreier seg om en bra banker!

Espen Edvardsen / 30.11.2019

Espen Edvardsen byr på en rekke delikatesser til løpene på Klosterskogen denne lørdagen

Klosterskogen travbane byr på en høy interessant omgang denne lørdagen. Nå er tipsene for dagen klare og når vi ser hvordan vår rangering er i forhold til "salen" sin rangering kan det bli voldsom utbetaling om våre tips holder stikk. Spenn fast sikkerhetsbeltet og hold deg fast! 

Espen Edvardsen / 29.11.2019

Björn Goop trener vår lunsjbanker på Axevalla (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Axevalla byr på en svært spennende og ikke minst spill vennlig omgang denne fredagen. En herlig meny med flere utfordrende spilleløp. Vår banker sparer vi til finalen. Bjørn Goop debuterte med Zakk Wise på Åby sist og hesten ga et blendende inntrykk direkte. Vi tror på ny topp innsats i dag.

Espen Edvardsen / 28.11.2019

Conrad Lugauer trener omgangens banker Romero (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Jægersro travbane utenfor Malmö byr på lunsjen denne torsdagen. En fin meny med flere gode hester på startstreken. En hest vi har latt oss imponere stort av er 9 Romero, som kommer ut i V4-finalen.

Espen Edvardsen / 25.11.2019

Ulf Ohlsson sitter opp bak dagens lunsjbanker Adi Gallia i (V4-3) Foto: Eirik Stenhaug NR

Bollnäs travbane innleder denne uken med en fin meny. Det er kun tre løp og løse i og med Adi Gallia kommer ut innenfor V4-rammen. Hoppa har vært ute i knallharde selskap i det siste og går ned mange klasser til dagens løp. Sporet kan være et lite spørsmålstegn, men Ulf Ohlsson pleier som regel å løse brasene.

Espen Edvardsen / 21.11.2019

Gævletravet byr på fine lunsjløp denne torsdagen

Mange har gitt lyd fra seg etter at vi delte våre vurderinger til Mantorp på tirsdag, Derfor fortsetter vi med tips til svenske lunsjomganger. I dag er det Gävle travet som er arrangør for løpene og vi byr på en Hazard banker i omgangen!

Espen Edvardsen / 13.11.2019

Kristian Malmin sitter opp bak omgangens største V75-favoritt, Åsrud Vilja. Er det en klink vinner? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Bjerke travbane byr på fantastiske spill menyer både i kveld (onsdag) og ikke minst på lørdag hvor det er Internasjonal V75 med hele 60 millioner kroner i den totale premiepotten. Vinnerbongen er allerede i full gang med arbeidet og tipsene til kveldens løp er allerede klare. Gled deg til våre analyser! 

Espen Edvardsen / 30.10.2019

Vi har vært på hjemmebesøk hos Glenn Kramer Stenberg. I helgens V75 på Sørlandets Travpark kommer det ut en hest med en svært spesiell historie bak seg, ID. Ownerdestiny. 4 åringen var nemlig døden nær for få måneder siden. Hør hva "Kramer" kan fortelle om hesten før helgens løp, og hvordan veien tilbake i løpsbanen har vært

Espen Edvardsen / 25.10.2019

Tom Erik Solberg er svært aktuell i forkant av helgens V75 runde på Bergen Travpark. Tom Erik har hatt en svært god sesong i sulkysetet. Men fritt for nedturer har det heller ikke vært. Vi har tatt en lengre prat med Tom Erik for å forhøre oss litt om hvordan han har opplevd sesongen. Hvordan fungerer samarbeidet med hans store hesteeier, Nils Munkhaugen? Tidligere i år overtok Solberg kuskeoppgaven bak V75 aktuelle Odd Herakles, til fordel for hans faste kusk Adrian Solberg Akselsen. Det ble en liten storm rundt dette. Hvordan opplevde Tom Erik denne saken? Hva tror Solberg om helgens V75 oppsitt. Se hele intervjuet her:

Espen Edvardsen / 21.09.2019

Unionskampen på Färjestad står foran oss denne lørdagen.

Unionstravet på Färjestad står foran oss denne lørdagen. En herlig V75-runde med flere herlige løp og ikke minst fantastiske forutsetninger i spillet. Vi har jobbet knallhardt med menyen i hele uken for å gi deg de beste forutsetninger i spillet. Vi har objekter du ikke vil gå glipp av. 

Espen Edvardsen / 19.08.2019

Stilfulle Lionel skal prøve seg i V75 omgangen på Bjerke travbane torsdag (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Mange av våre kunder har etterspurt tips til V75 omgangene under Sommerbonanzaen. Espen Edvardsen er allerede i gang med arbeidet og vi tilbyr tips til alle V75 arrangement i hele Sommerbonanzaen. I går lanserte vi Løv Teddy som en frisk utgangshest i vårt tipsbrev og vi kan love deg som kunde mange friske objekter utover hele uken! 

Espen Edvardsen / 25.07.2019

Davicii og Per Anders Gråberg Foto: Eirik Stenhaug (NR)

I går var det galopp på Århus med V5 spill. Vinnerbongen sørget nok en gang for solid gevinst. Hele 2 av 3 bonger som gikk inn, var levert av oss. I denne artikkelen serverer vi tallene for våre galopp spill i norden den siste måneden. Tallene er smått utrolige! Du bør kanskje ta rygg på oss til kveldens Øvrevoll runde?

Espen Edvardsen / 13.07.2019

Tom Erik Solberg har lagt bak seg en strålende uke i sulkysetet. (Foto: Eddo / Vinnerbongen)

Akkurat som Vinnerbongen er også Tom Erik Solberg i vinnerform. 8-5 er formtallene for sponsorkusken til Vinnerbongen. Det er godt å ta med seg nå som turen går videre til Østersund og Derbykvalifiseringer søndag.

Espen Edvardsen / 14.06.2019

Magnus Teien Gundersen er utvilsomt omgangens "nøkkelkusk" på Biri travbane denne fredagskvelden.

Hele 360.000 kroner ligger ekstra i sekserpotten på Biri travbane denne fredagskvelden. Det er en herlig meny som Biri byr på og vi tror på solid utbetaling. Vår banker i omgangen er per nå ikke favoritt og vårt beste objekt er kun nede som et 4-5 valg i spillet. Her jakter vi de virkelig store kronene! 

Espen Edvardsen / 07.06.2019

Vinnerbongens Espen Edvardsen har vært gjest i denne ukes Vinn eller Forsvinn og byr på Rikstoto Direkte opp mot morgendagens V75-omgang på Bjerke travbane. Det er fantastiske forutsetninger i spillet og det kryr av spennende objekter i flere av løpene.

Espen Edvardsen / 24.05.2019

Hvor mye gleder den Amerikanske superkusken seg? Hvordan blir det å kjøre kaldblods?

Espen Edvardsen / 24.05.2019

Erik Adielsson kusker omgangens banker på Solvalla. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Elitloppshelgen sparkes i gang med en herlig lunsjomgang på Solvalla. Vinnerbongen tilbyr sine kunder gratis vurderinger til omgangen og vi håper med det at du kan tjene noen fine kroner i lukene. Erik Adielsson sitter opp bak holdepunktet! 

Espen Edvardsen / 26.04.2019

I morgen er det gigapott på Åby. Hele 70 millioner kr totalpremiepott. En alenevinner kan stikke av med 28 Millioner kr. Vi er på plass i Gøteborg, og har allerede fanget inn endel spennende informasjon. Se intervjuer med flere aktelle trenere og kusker her

Espen Edvardsen / 05.04.2019

Helene Hamre (Foto:Trond Pedersen, Hestegalleriet.no)

Ukens oppasser har en allsidig bakgrunn når det gjelder hest. Ikke bare er hun datter av topptrener og toppkusk, Frode Hamre. Utenom å jobbe for fullt i travstallen til sin egen far, driver Helene Hamre også med sprangridning. Til helgen seler hun ut Calina i Kai Eriksens minneløp. Calina var helt rå i fjor og vant både Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling, Hoppederby og Norgesmesterskapet for hopper. Calina løp inn nesten 1,7 millioner kroner! Hva er målene i år? Hvordan har hun trent i vinter? Hva forventer Helene seg av henne denne helgen? Hvilken seier henger høyest som oppasser? Hvilken hest har betydd mest? Hvem ser Helene Hamre opp til? Hvordan er miljøforskjellene mellom trav og sprangridning? Helene forteller også om en passhest hun sikter mot Norsk Travkriterium i år. Les mer om henne her:

Espen Edvardsen / 28.02.2019

Goldstile i herlig stil (Foto:Eirik Stenhaug, NR)

Vi føler vi må prøve noe nytt når det gjelder Goldstile. Og har derfor valgt å bytte trener, slik at vi får noen nye øyne på Goldstile.

Espen Edvardsen / 22.02.2019

Tom Erik Solberg (Foto:Eddo/Vinnerbongen)

Vår sponsorkusk Tom Erik Solberg er som vanlig aktuell når det er V75 løp. Vi har tatt en prat med Tom Erik for å vurdere sine sjanser i denne V75 omgangen. Han varsler for en hest han tror kan kjempe helt i toppen. Tom Erik kommer ellers med et tipsforslag, og forteller litt om hvordan det står til på stallen. I skrivende stund jobber vi beinhardt med menyen. Denne helgen vil vi by på gratis travtips til V75 omgangen på Bjerke. Tipsene vil ligge klare i på vår hjemmeside i løpet av fredag kveld. I bunnen av denne saken, finner dere også vår banker og et par objekter i denne omgangen.

Espen Edvardsen / 09.02.2019

Pål Buer er som alltid en sentral mann på hjemmebanen Forus. Kan det bli en seier i dag? (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Det var ingen spillere som klarte de syv rette vinnerne på Biri forrige lørdag noe som fører til en solid jackpot på Forus i dag. Drøye 2,5 millioner ligger ekstra i syverpotten noe som gjør at du kan vinne hele 16 millioner om du er alenevinner i V75-spillet i dag på Forus. 

Espen Edvardsen / 25.01.2019

Ane Hammersborg sammen med Dex Dexter (Foto:Privat)

Ukens oppasser er brenner for travsporten og hesten. Hun heter Ane Hammersborg (22) og har snart 10 års fartstid på stallen til Kjetil Helgestad. Hun sier følgende når vi spør henne om hvordan en normaldag ser ut for henne: "Jeg er nok ikke av dem som er flinkest til å dra hjem om kvelden. Jeg har en tendens til å dra hjem etter mange av de andre har dratt hjem. Jeg trives så godt i stallen, at det ikke er vits å dra hjem når jeg kan være der. Hestene gir meg omtrent alt, og det er kanskje det aller viktigste jeg har i livet mitt." Les mer om Ane Hammersborg her: 

Espen Edvardsen / 18.01.2019

Maja Kanstad sammen med den lovende stallhesten, Jackson Avery (Foto:Astrid Marie Årdal)

Ukens oppasser fikk sin første ponni når hun bare var noen måneder gammel. Selv om hun var mye i stallen, tok det sin tid før interessen for hest kom skikkelig. Maja Kanstad (26) opplevde nemlig hester som store skumle dyr. Det var ponnitravet som fikk henne til å gløde for travsporten. Kanstad er utdannet travtrener, men jobber til daglig for Erlend Rennesvik. Foruten at hun er med å ta hånd om trening og stell av hestene på stallen, holder hun også orden på økonomien. Maja har nemlig utdanning fra universitetet innen økonomi og ledelse. Hvordan står det til på stall Rennesvik? Vi har tatt en prat med Maja:

Espen Edvardsen / 16.01.2019

Vi har vært en tur i det store utlandet, denne gangen Nederland og Hugo Langeweg Jr. Han holder til bare en drøy times biltur fra storbyen Amsterdam. Milde vintere og flotte treningsforhold kan stallen så absolutt by på. Hvordan trener de hestene på stallen? Hvordan er treningsunderlaget? Er det noen nye stjerner på stallen? Langeweg har flere hester med Norsk tilknyttning i stallen, deriblant hesten Espen "Shampo" Knutsen er deleier av, Go Without I.D. Hva kan Hugo fortelle om "Shampo" hesten?

Espen Edvardsen / 11.01.2019

3 års hoppa Satri Ø.K sammen med Cecilie Kristiansen (Foto:Privat)

Ukens oppasser er ei jente som flere ganger har trukket tilbake til hesten. Hun har prøvd seg noen ganger i barnehage yrket, men hesten trekker henne tilbake til oppasser jobben. De to siste årene har hun vært med på laget til Team Buller`n og Malmin. Cecilie Kristiansen (27) begynte med hest tidlig. Og bodde heller ikke langt unna Tor-Martin Moe. En periode var hun oppasser for selveste Moe Odin. Hva gjorde Moe Odin så spesiell? Hvem er hennes favorittpasshest? Hva gjør at hun trekker tilbake til oppasser jobben? Hvordan ser en normal dag ut for Cecilie? Les mer om henne her:

Espen Edvardsen / 04.01.2019

Topphesten Cash Okay gjester Klosterskogen for første gang denne helgen. (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

V75 på Klosterskogen i morgen. 13. Millioner ligger i superpotten til alenevinner. Omgangen byr på flere herlige drag. Å ta hele potten er ikke umulig. Her er våre refleksjoner over løpene per nå. I løpet av morgen dagen skal tipsbrevet være klart, og pengene plasseres på hestene. Kan det ble en ny topphelg for Vinnerbongen?

Espen Edvardsen / 02.01.2019

Marius Høitomt og Thai Profit på vei inn til seier

Hesten har tatt 13 seire på 51 starter, og travet 11,1 som raskest. Nå er han tilbake fra ett opphold i Sverige.

Espen Edvardsen / 01.01.2019

Jevn målgang i V75 finalen. Dream Night Palema sikrer våre kunder over 1,3 millioner kr (Foto:Skjermdump, RD)

I går hadde vi nok en flott dag for våre kunder. Totalt spilte vi inn over 1,6 millioner kr. Seks av våre kunder kunne dele over 1,3 millioner kr. Vi legger ut tipsbrevet fra gårsdagen, slik at dere kan se hvordan vi jobber i forkant av løpene. Vil ellers ønske alle kunder et godt nyttår.

Espen Edvardsen / 19.12.2018

Kai Johansen etter storløpstriumf (Foto:Eirik Stenhaug, NR)

Kai Johansen (45) har en lang merittliste. Han har feiret mange triumfer sammen med hester som Yarrah Boko, Smedheim Solan og Gylden Balder. Totalt har han vunnet over 1500 løp som kusk. De siste årene har vært tyngre for Johansen. Helsen har kranglet for den godeste Kai. Han har heller aldri vært redd for å vise følelser. Mange av oss har blitt rørt når vi ser Kai feller tårer etter storløpsseier. Hvordan går det med Johansen som dagen? Hva er målene fremover? Føler han at han er blitt en dårligere kusk? Hvordan ser han på travets fremtid? Kai kommer med klare tanker i dette intervjuet. Han understreker også viktigheten av amatørene i sporten. Når det gjelder TV sendingene.  Mener han også at Svenskene har en finere kultur  når de omtaler hester og folkene i sporten, enn hva som er tilfellet her til lands.  Les mer om Kai Johansen her:

Espen Edvardsen / 18.12.2018

Geir Mikkelsen har flere spennende hester til start på hjemmebanen Forus i kveld. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Forus travbane byr på fine løp denne tirsdagskvelden og vi ser ikke bort fra at juelgavene kommer tidlig i år. Flere underspilte hester stiller på startstreken og bankeren er meget spennende i kveldens omgang. 

Espen Edvardsen / 13.12.2018

Amalie her sammen med Muscleman O. (Foto:Privat)

Ukens oppasser er ei ung lovende jente. I høst tok hun sin første kuskeseier sammen med sin egen Sugar Road. Amalie Ødegård (17) brenner for travhesten, og har tidligere drevet med ponnitrav. Sandefjord jenta går på toppidrettlinjen i Sandefjord med trav som hovedfag. Til daglig er hun fast inventar på stallen til Åsbjørn Tengsareid. Og til helgen seler hun ut passhesten Xante i V75. Hva kan Amalie fortelle oss om hesten? Hvordan er Tengsareid som sjef? Hvilke passhester har hun? Hvordan var det å vinne sitt første travløp? Hvem er forbildet? Hva er fremtidsplanene? Les mer om Amalie her:

Espen Edvardsen / 12.12.2018

Sulkyartisten Jos Verbeeck har en enorm merittliste. Mesterkusken vant Harper Hanovers lopp på Solvalla med Bird Parker som da satte verdensrekord i løpet. Neste år kan vi se Verbeeck tilbake på Solvalla, men da bak Aubrion Du Gers. 

Espen Edvardsen / 11.12.2018

Thomas Svensen sammen med Tactical Landing (Foto:Privat)

Thomas Svensen har vært delaktig i flere kjøp av hester fra USA. Vi har utvilsomt behov for flere løpshester her til lands. Det ble meldt i fagbladet TGN forrige uke, at straffegrunnlaget for USA importer forsvinner fra 1. Januar 2019. Dette kan føre til at flere ser muligheten til å importere en spennende Amerikaner. Vi har derfor forhørt oss med Thomas Svensen om hva man bør være oppmerksom på, når man skal kjøpe hest fra USA. Hvordan foregår denne prosessen? Hva må man regne med å betale? Hvilke suksess hester har Svensen vært delaktig i kjøpsprosessen på? Hvem av USA importene har vært mindre bra kjøp? Hva kan han fortelle om Tactical Landing. Hvordan er forholdet mellom Svensen og Atle Hamre? Les mer her

Espen Edvardsen / 08.12.2018

Valle Ask vinner Norsk Travkriterium i 2017(Foto:Eirik Stenhaug)

Tom Erik Solberg sitter opp bak flere vinnerkandidater i dag. Hvem mener han er den beste vinnersjansen? Han varsler også om en hest han tror han vil sitte i tet med. Hesten er rask ut, hatt en liten pause og er behandlet. "Vinnerbongen kusken" byr også på en spenstig banker i omgangen.

Espen Edvardsen / 07.12.2018

Bjørn Steine sammen med Vertigo Bjørn (Foto: Charlotte Svendsen, Charlottes Travbilder)

I morgen er det V75 på Forus Travbane. "Ukens oppasser" er det man må kalle ung og lovende. Bjørn Steine (20) tok tidligere i år ut fagbrev som lastebilsjåfør. Når det var i boks var det en ting som gjaldt for Norheimsund gutten, nemlig trav. Ferden gikk videre til Pål Buer på Forus Travane. Buer beskriver Bjørn som en positiv, omgjengelig og arbeidssom type.  I helgen er Bjørn Steine aktuell både som kusk og oppasser i V75 løpene. Vi har tatt en prat med han for å høre litt om veien dit han er nå, hva som er fremtidsplanene, hvordan han trives hos Pål Buer etc. Les mer her.

Espen Edvardsen / 06.12.2018

Elite B.R vinner her Johan Widdings minneløp sammen med Geir V. Gundersen (Foto:Eirik Stenhaug, NR)

En av landets bedre norskfødte hester har byttet trener. Vi har snakket med eier vedrørende trenerskiftet.

Espen Edvardsen / 05.12.2018

Svenn Songe før Stakes løp på Saratoga i år (Foto:Privat)

Svenn Songe er en aktiv hesteeier. Han er aktuell som eier av Troll Svenn som starter i V75 Bonus på Bjerke i kveld. Hesten har tatt hele 10 seire i år! Vinnerbongen var med Svenn Songe på tur til USA i år. Vi oppfattet han som en person av hel ved. Rettskaffen, skikkelig, engasjert, sympatisk og snill er inntrykket vi sitter igjen med. Hvordan opplever han det å være eier av travhest? Hva er gledene med det? Når fikk han sin første hest? Hvorfor leverer Kjell Løvdal så gode resultater som trener? Hvorfor er hestens faste rytter, Helene Kolle så god? Hvilken hester frykter han mest før kveldens løp med Troll Svenn? Hva ville Svenn Songe gjort om han fikk styre i Norsk Travsport over en periode?  Les mer om Svenn her:

Espen Edvardsen / 03.12.2018

Nina Stene etter seier med Bring Me Staro på Solvalla (Foto:Privat)

Nina Stene (27) er ei jente som ikke ligger lavt på forhånd. I 2016 endte hun på femteplass på landstatistikken for montèryttere. Etter en tid i Sverige og Frankrike er hun tilbake i Trondheim igjen. Nina har ambisjoner om å kjempe seg tilbake i toppen blant rytterne. I kveld skal hun ri Sea Samedi på Leangen Travbane. Duoen blir favoritter.  Hva kan Nina fortelle oss om hesten? Hva består hverdagen hennes av nå? Hvordan ser målene for fremtiden ut? Nina kommer også med forslag til forbedringer vedrørende lisens systemet for amatør kusker og ryttere. Les mer om jenta fra Trondheim her:

Espen Edvardsen / 01.12.2018

Tom Erik Solberg sammen med Ghazi B.R (Foto: Eirik Stenhaug, NR)

Tom Erik Solberg er klar for V75 på hans hjemmebane Klosterskogen i dag. Tom Erik vurderer sjansene på hestene han kjører. Han serverer oss også omgangens sikreste vinner, en hest han ikke kjører selv. Tom Erik forteller ellers hvordan det står til på stallen, hva han ønsker seg til jul, målene for 2019. Han kommer også med klare meninger vedrørende lunsjtravet. Les mer om det her.

Espen Edvardsen / 22.11.2018

Elisabeth sammen med Neymar (Foto:Privat)

Denne ukens oppasser gjorde et gledelig yrkesvalg (iallfall for travets del) i sommer. Elisabeth Heim Hansen (25) sluttet nemlig i helsefaget til fordel for stall Vegard L. Wolden. Hun stortrives i rollen som oppasser. Samspillet med hesten er det hun setter aller mest pris på i jobben sin. Til helgen seler hun ut passhesten Eros Barsk i V75 på Leangen. Hvordan ser hesten ut for dagen? Hvorfor kommer Vegard L. Wolden til å få suksess som travtrener? Er han like "storkjefta" som han blir oppfattet som? Hvordan ser fremtidsplanene til Elisabeth ut? Les mer om det her.

Espen Edvardsen / 16.11.2018

Marie sammen med passhesten Clint Classic etter seier på Sørlandet (Foto:Privat)

Ukens oppasser er ei Svensk jente. Hun forteller hun er oppvokst på gård. Jenta fikk sin første hest når hun var 5 år. B trenerlisens tok hun gjennom travskolen på Axevalla. I 2017 flyttet hun til Norge og ble med i Team Buller`n & Malmin. Fremgangene har ikke latt vente på seg. I helgen seler hun ut Bad Nite Call Saul og Kick Off Classic. Marie er ei reflektert jente. Og det er kommunikasjonen med dyret hun ser på som det aller beste i sitt arbeid med hesten.  Les mer om Marie Gustafsson her. 

Espen Edvardsen / 14.11.2018

Bjerke travbane byr på en utrolig spennende V76 omgang denne onsdagskvelden. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Det er ikke ofte vi lanserer bankere i vårt tipsbrev, som er markert på under 10 prosent av innsatsene. Når vi laget tipset var han et sjettevalg i spillet og blir garantert ikke favoritt når starten går. Dette kan være hesten som sørger for tidlige julegaver.

Espen Edvardsen / 09.11.2018

V75 aktuelle Can Lane (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Vi har denne uken vært på Sverige tur. Johan og Peter Untersteiner driver hver sine store virksomhet i Halmstad. Nesten 350 hester er under deres vinger. Og det er litt av noen resultater "The Untersteiners" varter opp med. Struktur, orden, vennlighet og ro er noen av nøkkelordene vi sitter igjen med etter å ha fulgt dem store deler av en dag. Vi har også fått dem til å vurdere aktuelle V75 hester fra deres staller oppimot omgangen på Eskilstuna i morgen. De forteller også om tilgangen på hester, spennende unghester, høykrisen vi har hatt. Vi har også sett auksjonsdyringen Ready Tonight (Muscle Hill og Fleetfoot Hanover) vært ute for å trene. Les dette her:

Espen Edvardsen / 02.11.2018

Synne Nybø (Foto:Privat)

Ukens oppasser er ei jente på 19 år. Vi har registert at det kryr av Bergens jenter på stallen til Frode Hamre. Også denne gangen treffer vi en Bergens jente på telefonen. Synne Nybø har bakgrunn fra ponnitravet. Etterhvert fenget travet så mye, at hun vanket mer og mer på stallen til Rolf Tvedt. I sommer valgte hun å flytte til Østlandet og begynne for Hamre på fulltid. Hvilken hester tar hun hånd om? Hva er forskjellene mellom Bergen og Østlandet? Hvorfor leverer Hamre stallen så bra år etter år. Les mer her

Espen Edvardsen / 24.10.2018

Joe Hoo Lee er den beste hesten Lars Fredrik har kjørt (Foto:Julie Kjærmann Jensen)

Lars Fredrik Kolle (20) har hatt en lovende start som kusk. Hele 43 seire på 341 starter har det blitt. Det er en høy seiersprosent for en 20 åring. Ungutten er utdannet innen anleggsbransjen. Men det er trav han vil leve av. Om kort tid er Kolle klar for å kjøre flyttelass. Han setter ferden mot Sverige og er klar for nye eventyr. Men først skal han kjøre en av dagens mest spilte hester i V76 på Bjerke i kveld, Vici Celavie. Vi har tatt en prat med den lovende unggutten.

Espen Edvardsen / 17.10.2018

Ole Fredrik Karlsen har store drømmer. Ole Fredrik kjører i Vinnerbongen drakt og vi er stolte av å være med på laget til Ole Fredrik.  Den ambisiøse gutten som snart er 15 år er godt i gang med sin karriere som ponnikusk. Sammen med sin egen nordslandshest, Felix. Har Ole Fredrik målene klare for 2019. Hvordan ser en hverdag ut for unggutten? Les mer om Ole Fredrik her. 

Espen Edvardsen / 12.10.2018

Andrea Aarekol og Brenne Blissi (Foto:Privat)

Ukens oppasser er ei jente med suksess. Tilfeldigheter tror vi ikke det er rundt hestene hun ivaretar heller. Andrea Aarekol (22) virker ikke bare til å være flink med hest, hun er også svært velformulert. Og man merker raskt at travhester er noe ungjenta brenner for. Hvordan ser hverdagen ut? Hva fikk henne tilbake til hennes tidligere arbeidsgiver, Jens Kristian Brenne? Hvorfor sluttet hun i arbeidet hos Frode Hamre? Hvem mener hun er landets beste kusk? Får vi se henne som kusk igjen? Hva gjør Brenne Blissi så spesiell? Hvordan ser fremtiden til Andrea Aarekol ut? Les mer om det og mye mer her:

Espen Edvardsen / 04.10.2018

Ukens oppasser er ei frisk Sørlands jente. Ida-Helen Mellingen har vært en viktig brikke på stallen til Kari Anne Knutsen i mange år. Til helgen seler hun ut Wayne Brogård. Varmblodshesten som vant flest løp i Norge i 2017.  Hele 14 seire ble det. I år har det blitt 3 seire. Sist var han tilbake som en vinner. Og hesten stiller på sin favorittdistanse til lørdag. Hvordan trener hesten? Og hvordan ser "travlivet" til Ida- Helen ut. Les mer her:

Espen Edvardsen / 01.10.2018

Goldstile koser seg ute (Foto:Synne Nybø)

Stall Vinnerbongen-Goldstile er naturligvis i ekstase etter løpet hesten Goldstile gjorde på onsdag. Hesten vant lett. Vi har tatt en prat med trener Frode Hamre. Hvordan er hesten etter løpet? Hva er planene fremover? Hvordan ser en normal treninguke ut? Hvem trener han sammen med? Les mer her

Espen Edvardsen / 26.09.2018

Hegdal etter seier sammen med Noras Winner (Foto: Sigbjørn Thorvaldsen)

I ca. 12 år har Øyvind Hegdal bodd i USA. Han har tatt flere trener og kuskeseire der over. Nå er han tilbake på Forus, og i går tok han en seier sammen med Norahs Winner. Hvordan har tiden i USA vært? Hvordan var det å komme hjem? Hvordan har utviklingen vært på Forus siden han dro over "dammen"? Blir det aktuelt å begynne som trener igjen? Hva er de største forskjellene mellom Amerikansk og Norsk travsport? Hvem er den beste hesten han har sittet bak i USA (hatt en voldsom sesong i år)? Hvordan minnes han Nevele Cero O? Vi har tatt med prat med Hegdal etter seieren i går. Les dette her:

Espen Edvardsen / 21.09.2018

Vinnerbongen jobber på kontoret før V75 omgangen i morgen. Vi har blant annet ringt Carl Johan Jepson som har hatt voldsomme fremganger som kusk i år. 145 førsteplasser på 966 forsøk er fasiten så langt i 2018. 77 modellen fra Karlstad er klar for helgens V75 runde på hans hjemmebane Færjestad. Jepson sitter opp bak flere spennende hester. Og vi har fått toppkusken til å vurdere sine hester. 

Espen Edvardsen / 20.09.2018

Topphesten er tilbake på Hamre stallen (Foto:Tina Storetvedt)

Frode Hamre har fått inn en hingst han har feiret store fremganger med tidligere. "Hesten ankom stallen i går kveld og ser ut til å være i full løpsform", sier Frode Hamre.

Espen Edvardsen / 13.09.2018

I Am The Tiger sammen med Charlotte (foto:fotobertil.net)

Ukens oppasser kom inn i travet når hun var 12 år. Hun begynte da å oppsøke stallen til Arild Berås. Etterhvert gikk ferden videre til Rogaland. Her gikk hun på videregående skole. Deretter var hun med å sele ut vinnere fra stallen til Lasse Høgemark. De siste 17 årene har hun vært en tro tjener hos Rune Wiig. Til helgen starter hennes egen I Am The Tiger i V75 på Forus Travbane. Vi har tatt en prat med Charlotte Karolin Nærland (37) for å høre om hennes historie innen travet.

Espen Edvardsen / 31.08.2018

Tom Erik Solberg på jakt etter nye storløpstriumfer (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Tom Erik Solberg har lagt en svært bra uke bak seg. Han har kvalifisert flere spennende hester til klasseløpene. Tom Erik forteller om samtlige hester han kvalifiserte denne uken. Vi har også forhørt om litt om hestene han kjører i V75 på Klosterskogen denne helgen. Har han noen vinnere?

Espen Edvardsen / 18.08.2018

Ser konkurrentene denne ryggen nok en gang i dag?

Tom Erik Solberg ble nylig 43 år. Denne uken har han hatt super form i sulkysetet. I dag vender friskusen "hem" til Bergen. Hvordan ser han på sjansene? Synes han selv han burde kjørt mer enn 2 hester i dagens omgang? Føler Tom Erik at en spesiell kjemi med dyr? Hvorfor vinner han med jevne mellomrom med "antivinnere"? Hvilken bane er han trener på i fremtiden? Har han tenkt å gå amok på klasseløpsauksjonen i år? Er sikkerheten i banen godt nok ivaretatt for tiden? Les mer om det og mer her:

Espen Edvardsen / 15.08.2018

Kristian Malmin (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Kristian Malmin har hatt en svært god sesong. Tidligere ble han kalt "lunsjkongen". I år har både han og Team Buller`n snudd kraftig på dette. Stallen har tatt 15 V75 seire på 82 forsøk. I kveld sender de ut en spennende stallhest i V76. Og Kristian varsler interessante endringer til kveldens løp. Vi har også spurt Kristian litt om hverdagen, hvordan det trenes på stallen, hvordan det ser ut for klasseløpene. Les mer her:

Espen Edvardsen / 13.08.2018

Jan Kristian Øverdal og Voje Maren fra Veikle Balder finalen (Foto:Kristine S. Kivle)

Voje Maren viste seg som den beste 3. års hoppa på Dannero i går. 350000 svenske kroner lød seierssjekken på. Vi har tatt en prat med Jan Kristian Øverdal som er tidligere trener, medeier og medoppdretter. Han og hans to brødre Knut Jarle og Harald var på plass for å se løpet live. Hvordan opplevde han dagen i går? Ble det noen feiring? Hvordan er historien bak trenerskiftet fra han selv til Øystein Tjomland? Hvorfor er er Voje Maren så god? Hvor mange timer har Team Øverdal lagt ned i trening med Voje Maren? Hvordan bygger Øverdal opp unghestene? Er det noen nye talenter på gang Les om det og mer her:

Espen Edvardsen / 11.08.2018

Tom Erik Solberg i midten byr på sine vurderinger opp mot dagens løp på Drammen travbane (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Vår sponsorkusk Tom Erik Solberg går en meget spennende lørdag i møte. Flere spennende sjanser og Tom Erik er veldig spent på et par av hestene han kusker innenfor V75-rammen på Drammen travbane denne lørdagen!

Espen Edvardsen / 04.08.2018

Det er Hambletonian dag. Vi skal få se de råeste unghestene i verden. Vinnerbongen har laget en egen tips sending med Thomas Svensen. Thomas har god innsikt. Og har lest seg godt opp til dagens løp. Vi har også spurt Thomas om øvrige ting her nede i USA. Hvem er dagens sikreste vinner? Dagens beste spill? Dagens høyoddser? Vi har også spurt Thomas om twitter bruken hans. Er Thomas så hard som han fremstiller seg selv? Se alt dette her.

Espen Edvardsen / 03.08.2018

Vi har vært innom stallen til Åke Svanstedt. Åke er også en trener som er lett å snakke med. Han stilte velvillig opp på intervju. Ole G. Nielsen som er stallens førstemann, viser oss også frem Hambo hesten Six Pack. Vi har også hilst på Hambletonian Oaks hoppa Plunge Blue Chip. I denne reportasjen får dere også hilse på Thomas Wassberg og Trine Austevoll. Begge jobber hos Svanstedt.

Espen Edvardsen / 28.07.2018

Greenshoe strålte i Babyrace på Meadowlands i dag. (Foto: Geir/Vinnerbongen)

Delevis norskeide Greenshoe luftet seg på Meadowlands i dag. Vinnerbongen var på plass og fulgte Babyracet. Greenshoe så veldig fin ut og kom i mål på 1.55,1 med en voldsom avslutning.

Espen Edvardsen / 26.07.2018

Hillary B.R sammen med Victor Karlsson (Foto:Privat)

Denne ukens oppasser har en imponerende CV. 30 år gamle Victor Karlsson kommer fra Gotland i Sverige. Han ble bitt av travbasillen ganske tidlig. Vi sitter med en følelse av gutten har en stor kunnskap om trening av travhester. Hva er målene til Victor fremover? Hvordan trener passhesten Hillary B.R opp mot Prinsesse Martha Louise Pokalløp for hopper? Hva spiser hun? Hvem ser Victor opp til? Hvorfor leverer Geir Vegard Gundersen stallen så gode resultater? Les mer om Victor og stall Geir Vegard Gundersen her.

Espen Edvardsen / 18.07.2018

Xita Lavec poserer sammen med trener Olav Mikkelborg (Foto: privat)

Etter å ha tapt på målfoto for Karsten Buer i 1970 ga han seg med å kjøre travløp. Tyve år senere ga han seg som trener. Nå er han for alvor blitt en del av travsporten igjen og onsdag tror han på seier på Bjerke travbane! 

Espen Edvardsen / 06.07.2018

Maria T. Widnes og Gaia B.R (Foto:Geir/Vinnerbongen)

Maria T. Widnes er opprinnelig fra Bodø. Hun har alltid hatt en stor interesse for dyr. Hun er svært delaktig på stall Høitomt. I fjor vant passhestene hennes flere storløp. Vi har tatt en prat med Maria i forkant av Jarlsberg Grand Prix helgen. Maria er aktuell med Gaia B.R som starter i Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling. Landschampion Eirik Høitomt er full av gode ord om Frøken Widnes.

Espen Edvardsen / 04.07.2018

Coktail Fortuna vant under elitloppsdagen (Foto:Karin/Vinnerbongen)

Anders Jahres pokalløp er blitt en perle både sport og spillemessig. Flere vinnerkandidater finnes. Coktail Fortuna kommer fra Sverige og Robert Bergh stallen. Sørlandsjenta Susanne Ohme tar hånd om han i det daglige. Hesten kommer med herlig merittliste. Blir nok favoritt i løpet. Coktail Fortuna møter Tom Erik Solberg traveren, Photo Lavec. Torill Clemmensen tar hånd om Photo Lavec. Hva mener oppasserene om sjansene? Vi kan avsløre optimistiske toner fra begge kanter. Vi har tatt en prat med dem.

Espen Edvardsen / 04.07.2018

Kristian Gimmingsrud fikset feriepenger til Vinnerbongen sine kunder på Øvrevoll onsdag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Galoppekspert Kristian Gimmingsrud serverte fantastiske vurderinger til dagens lunsj på Øvrevoll galopp. Kupongforslaget til 560 kroner i V4 suste inn med en gevinst på 10.034 og flere av Vinnerbongen fikk velfortjente feriepenger! 

Espen Edvardsen / 03.07.2018

Tina Storetvedt, her sammen med Waffle Cone (Foto:Solvalla Instragramkonto)

Vi i vinnerbongen vil få frem oppasserene mye mer. I forkant av Jarlsberg helgen vil vi derfor ha en daglig duell mellom to oppassere. Først ut er Normandie Royal sin oppasser, Tina Storetvedt. Hun møter Kamperhaugs Dina og Michelle Johnsrud i Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling på lørdag. Hva mener jentene om sine hester i forkant av løpet?

Espen Edvardsen / 28.06.2018

Jens Kristian Brenne er en trener som gjør det stadig bedre. De siste årene har han markert seg spesielt med Patricia Hastrup og Brenne Blissi. Han er også kjent for å behandle de ansatte godt. Vinnerbongen har vært på besøk hos Team Brenne for å se hva de holder på med på stallen.

Espen Edvardsen / 27.06.2018

Tom Erik Solberg byr på nye vurderinger til Bjerke. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Nok en V76-omgang på landets hovedbane Bjerke står foran oss denne onsdagskvelden. EM-for travkusker arrangeres i Norge og Sverige i år og flere av kveldens V76-løp inngår i EM for travkuskene. Tom Erik Solberg byr på spennende drag!

Espen Edvardsen / 22.06.2018

Tom Erik Solberg har siktet innstilt på gullhjelmen. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Leangen travbane utenfor Trondheim arrangerer sin vane tro Norgesmesterskapet for travtrenere denne helgen og Tom Erik Solberg drar for å vinne gullhjelmen! 

Espen Edvardsen / 21.06.2018

Kristian Gimmingsrud byr på spennende drag i kveldens omgang på Øvrevoll. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Selv om det ikke er jackpot denne gangen, så vil du nok fylle godt opp med feriepenger om du treffer alle 6 riktige i V65-spillet denne torsdagskvelden. Det er to nøkkelhester, som blir tungt betrodd. 

Espen Edvardsen / 20.06.2018

Jens Kristian Brenne og hans datter (Foto:Hesteguiden.com)

Jens Kristian Brenne imponerer stadig. I helga ble det trenerseier med Brenne Blissi på Forus. Brenne har levert svært bra som trener over lang tid. I kveld kommer Brenne stallen ut med en hest som har tatt 3 strake seiere i vinter. Hesten har blitt strøket et par ganger. Er det klart for seier igjen. Vinnerbongen har tatt en prat med Jens Kristian

Espen Edvardsen / 19.06.2018

Noble Tile og Kristian Malmin. Legg merke til sulkyen han går med "om vi spenner for en stallhest med denne sulkyen, da er det noe litt ekstra" har Malmin uttalt tidligere. (Foto:Hesteguiden.com)

Når vi var på hjemmebesøk hos Trond "Buller`n" Andersen og Kristian Malmin, var det spesielt en hest vi fikk voldsomme rapporter på. Hesten heter Noble Tile og er 3 år. Til mandag er det dags for debut på Jarlsberg Travbane.

Espen Edvardsen / 19.06.2018

Fjorårets Derby vinner er tilbake mot jevngamle hester til helgen (Foto:Hesteguiden.com)

En flott V75 omgang venter oss på Leangen til helgen. Hovedattraksjonene er Veikle Balder cup finalen for 4 års kaldblodshopper, Riis bilglass 5 års elite for varmblods, Erik Garbergs minneløp for alle 4 års kaldblods og Trøndelagspoken, Bork Rigels æresløp for kaldblodseliten. Alle de nevnte løpene har en førstepremie på 125 000 kr. Vi har tar en gjennomgang løp for løp hva som venter oss. Vinnerbongen har i flere år vært tilstede på midtsommertravet. Et herlig stevne med en flott ramme rundt. Anbefaler alle å stille på Leangen i helgen. Trønderene vet å varte opp når det er travfest.

Espen Edvardsen / 17.06.2018

Goldstile og Pål Buer (Foto: Geir/Vinnerbongen)

Goldstile er en av de aller mest spennende 4 åringene her til lands. Han vant kriteriekvalifisering i fjor, og ble nummer 5 i finalen. I ettertid er hesten kastrert og operert i fremknærne. I dag var det dags for prøveløp på Forus.

Espen Edvardsen / 15.06.2018

Tord R. Salte (foto: Tord R. Salte sin Facebook profil)

Tord R. Salte (18) begynte tidlig med trav. Han har vært aktiv innen ponnitrav, og kjører nå stor hest. Unggutten har vunnet 2 løp på 9 starter i år. Begge seierene er tatt med Real Salt, som han trener selv. I disse dager starter han opp som lærling hos travtrener Kjetil Djøseland. Salte har utvilsomt mål for fremtiden!

Espen Edvardsen / 13.06.2018

Vinnerbongen har vært innom stallen til Tom Erik Solberg. Tom Erik holder til på Furuheim treningsenter i Skien. Han har en svært spennende stall. Vi har sett litt på forholdene. Solberg vurderer også kveldens sjanser på Jarlsberg travbane. 

Espen Edvardsen / 13.06.2018

Øvrevoll byr på en spennende lunsj onsdag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Lunsjtrav på Øvrevoll denne onsdagen. Vår galopp ekspert Kristian Gimmingsrud byr på flere spennende drag i omgangen! 

Espen Edvardsen / 11.06.2018

Urlo Dei Venti tok en imponerende seier i årets Oslo Grand Prix (Foto: Espen / Vinnerbongen)

Italienske Urlo Dei Venti imponerte voldsomt på Bjerke i går. Enrico Belleis femåring stakk rett til tet og siden så han seg aldri tilbake i Oslo Grand Prix. 

Espen Edvardsen / 08.06.2018

Her ser dere Eirin sammen med Tekno Jerken

Eirin B. Vinvand (29) er ei jente som virkelig brenner for travsporten. Hun er nylig utdannet siviløkonom. Hester begynte hun med tidlig. Og siden 2014 har hun studert på BI i Oslo. Utenom studiene har hun tilbragt mange timer i stallen til Anders L. Wolden. Nylig flyttet hun hjem til Sørlandet for å vende tilbake jobben hun hadde permisjon fra. Nå er hun på vei tilbake til Oslo i ny jobb. Hovedårsaken til dette var at savnet etter Oslo og hestene ble for stort. I helgen er hun aktuell med hele 4. passhester til start under Oslo Grand Prix helgen.

Espen Edvardsen / 06.06.2018

Photo Lavec imponerte i helgens seiersløp. (Foto: Hesteguiden.com)

Photo Lavec vant Ove Wassberg`s Æresløp på lørdag og innfridde mine forventninger. Løpet gikk ikke helt som jeg hadde planlagt, men hesten avsluttet forrykende da luken kom ut i oppløpet. Har noen spennende oppsitt i dagene som kommer og jeg vil gi mine følgere info på hestene jeg kusker! 

Espen Edvardsen / 04.06.2018

Crackajack blir omgangens største favoritt på Leangen i kveld. (Foto: Hesteguiden.com)

Det var ingen som klarte å prikke de seks rette vinnerne på Leangen forrige uke. Det er en ny utfordrende omgang i kveld med flere vanskelige spilleløp. Vi har funnet et par gode objekter, som kan gi solid avkastning. 

Espen Edvardsen / 02.06.2018

Legger Professor Ø.K. på til sin femte strake seier? (Foto: Karin / Vinnerbongen)

Vinnerbongen har jobbet iherdig med dagens V75 meny. Bergen travpark byr på en sportslig fin meny med en rekke spennende hester på startstreken. Bankeren tror vi ikke taper sitt løp og vi byr på et objekt, som per nå er markert på 4 prosent av innsatsene. Denne er helt bortglemt av spillerne! 

Espen Edvardsen / 01.06.2018

Michelle Johnsrud sammen med Kamperhaugs Dina

Michelle Johnsrud er stalljente på deltid hos Momarken trener, Per Oleg Midtfjeld. Michelle begynte med hest tidlig. Hun er arvelig belastet gjennom en travinteressert familie. I morgen stiller passhesten hennes, Kamperhaugs Dina til start på Bergen Travpark. Vi har tatt en prat med Michelle for å høre hvordan det står til med både henne og hesten.

Espen Edvardsen / 31.05.2018

Eigelands Rebecca blir klar favoritt på Klosterskogen i kveld. Er det snakk om vinneren? (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongen serverte objekter som perler på en snor på Bjerke i går og flere av våre faste kunder har allerde gitt lyd fra seg. Nye herlige objekter blir servert i kveld og bankeren er i øyeblikket ikke favoritt, noe som for oss er veldig spesielt etter innsatsen forleden.

Espen Edvardsen / 30.05.2018

Royal Muscle jakter karrierens andre seier på Bjerke i kveld. (Foto: Hesteguiden.com)

Herlige forutsetninger på Bjerke travbane denne onsdagen hvor det ligger snaue millionen ekstra i potten. En herlig meny hvor vi serverer en rekke herlige drag. Blant annet en 9 prosenter, som vi mener skal ha solide sjanser i sitt løp. Bankeren taper ikke sitt løp og dette er en traver vi virkelig gleder oss til å se i kvelden.

Espen Edvardsen / 26.05.2018

Ulf Ohlsson har mange interessante hester å kuske i dagens V75 omgang på Solvalla. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Elitloppslørdagen står for tur og det er V75 med jackpot. Hele 20 millioner ekstra i syverpotten og fantastiske spilleløp. Vinnerbongen byr på en solid banker og et par objekter, som det virkelig lukter svidd av. 

Espen Edvardsen / 24.05.2018

Olli Koivunen sjokket publikumet på Solvalla med Ratu Royale. Blir det seier for Koivunen på Solvalla til lunsj fredag? (Foto: Hesteguiden.com)

Endelig er helgen her. Høydepunktet for oss travelskere står for tur og det innledes med en meget spennende og interessant lunsjomgang. Det kommer hester fra flere land noe som gjør omgangen ekstra spennende. Bankeren i omgangen mener vi skal ha en topp vinnersjanse i sitt løp også byr vi på et objekt, som vi tror kan gi mellom 5-10 gange pengene og det er en gave! 

Espen Edvardsen / 24.05.2018

Jackpot i V65 spillet på Øvrevoll i kveld. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Ingen klarte å prikke de seks rette vinnerne på Øvrevoll 17 mai. Dette fører til Jackpot i kveld med hele 387.910 kroner ekstra i sekserpotten. Vår galopp ekspert Kristian Gimmingsrud byr på gratis jackpotvurderinger opp mot kveldens omgang! 

Espen Edvardsen / 22.05.2018

Her er kretsen rundt etter seier i Sølvhesten i fjor (Foto:Hesteguiden.com)

Kjell Terje Leire (43) er en mann som har satset hardt på travet. Han kom inn i travet gjennom ponnitravet. I 2014 kjøpte han sine første travhester. På søndag er han klar for Solvalla og Stockholm med egeneid hest. Vi har tatt en prat med Leire. Han er en mann med mange meninger, og legger heller ikke skjul på dem. Til daglig er han forretningsmann som brenner for travhesten. Jeg gleder meg enormt til helgen, sier Leire.

Espen Edvardsen / 20.05.2018

Cokstile sammen med kusk Lars Anvar Kolle og trener Jan Kristian Waaler (Foto: Hesteguiden.com)

Lars Anvar Kolle får sin store guttedrøm i oppfyllelse førstkommende søndag på Solvalla. Han skal nemlig kuske Jan Kristian Waaler trente, Cokstile i årets utgave av Elitloppet. Vinnerbongen har tatt en prat med Kolle! 

Espen Edvardsen / 19.05.2018

Catherine`s Chevy blir klar favoritt til å vinne Hans Petter Tholfsens minneløp. Er det vinneren? (Foto: Hesteguiden.com)

En fantastisk meny står foran oss på Jarlsberg lørdag med topp sport og gode hester på startstreken. Vinnerbongen vil selvfølgelig være på plass for å se alt av varminger og skaffe den nødvendige informasjonen i hesteringen i forkant av innlevering. Vi byr på en herlig banker i omgangen, som vi har klokkertro på. Vi byr også på et solid objekt, som kommer til å sette flere "sjakkmatt", men ikke Vinnerbongen sine bonger! 

Espen Edvardsen / 16.05.2018

Muscle Hustle (Foto: Preben Søvik)

Preben Søvik ser man stadig på Svenske travbaner. Den sympatiske sønnen til travtrener Lars Magne Søvik har aldri vært redd for å prøve nye ting. Han er utdannet travtrener fra Starum. Har bakgrunn fra stortrenere som Trond Smedshammer og Lutfi Kolgjini. De siste tre årene har han vært førstemann hos suksesstrener Robert Bergh. Til søndag vender Preben hjem. Og fra stallen kommer de med kratig skyts. Vi har tatt en prat med Preben, som gleder seg stort til en hjemtur.

Espen Edvardsen / 13.05.2018

Vi har tatt en prat med Per Oleg Midtfjeld før ettermiddagens store løp med Ferrari B.R. Vi mimrer litt fra 2005 seieren med Steinlager. Han vurderer også sjansene til stallhesten, Global Republic. Se intervjuet her.

Espen Edvardsen / 12.05.2018

Blir det ny suksess for Vinnerbongen sine kunder på Bjerke travbane i dag?

Bjerke travbane har vist seg som en særdeles innbringende bane for våre kunder. Flere milliongevinster har det blitt på nettopp Bjerke og høydepunktet var kassa i V75-spillet hvor fire kunder kunne dele hele 16 millioner i fjor. Det kan bli ny suksess i kveld hvor det kryr av interessante spillobjekter! 

Espen Edvardsen / 11.05.2018

Anette Midtlyng sammen med København aktuelle Red Team Rex (Foto: Anette Midtlyng)

Anette Midtlyng er ukens oppasser her på Vinnerbongen. Hun er svært delaktig i stall Kim Pedersen. Den relativt lille stallen sender ut tre hester i finalene på Bjerke på lørdag. Mens på søndag skal Red Team Rex starte i København. Dette er sterk levereanse fra stallen til Kim Pedersen. Vi har tatt en prat med Midtlyng før den store helgen.

Espen Edvardsen / 07.05.2018

Vinnerbongen har tatt en prat med tidligere sportsjef på Solvalla, Tore Fyrand. Fyrand er en mann med mye erfaring. Hvordan vurderer han de norske kandidatende Lionel og Ferrari B.R? Han kommer også med en klart råd til Solvalla sin sportsjef, Anders Malmrot. 

 

Espen Edvardsen / 05.05.2018

Vinnerbongen har vært på hjemmebesøk hos den suksessfulle duoen,Trond Anderssen og Kristian Malmin. Etter besøket har vi en god følelse for at det kan komme en verdensartist fra Ådalen igjen. For et anlegg!

Espen Edvardsen / 02.05.2018

Perfect Spirit og Ørjan Kihlstrøm (Foto:Vinnerbongen.no)

Vinnerbongen tilbyr gratis hestemarked ut Mai måned. På sikt kommer vi til å skreddersy annonser for kunden. Det vil si at det blir muligheter for å lage et godt prospekt. Vi kan tilby filming, bilder, en stammegjennomgang og det du måtte ønske. 

Espen Edvardsen / 30.04.2018

Lannem Silje her fra Leangen under midtsommertravet sammen med sin datter (Foto: Hesteguiden.com)

Superhelg i vente. På Lørdag spiller vi V75 til Sverige nok en gang. Mens på Søndag er svenskene med og spiller V75 mot vårt stevne på Biri. To flotte 4 årsløp for hopper skal kjøres på Biri. Men 4 års hoppene for ha oss unnskyldt. Det kommer nemlig et unikum til start i V75 avdeling 5. Og hoppa heter naturligvis Lannem Silje. 

Espen Edvardsen / 29.04.2018

Kjetil Djøseland viste frem nok et stortalent i Professor Ø.K. på Sørlandet i kveld. (Foto: Karin Hauge)

Kjetil Djøseland har mange gode kaldblodshester i sin varetekt, og i kveld viste han frem et nytt toppemne i 4-årige Professor Ø.K., som tok en råsterk seier i Veikle Balder Cup med 30.000 kroner til vinneren. 

Espen Edvardsen / 27.04.2018

Björn Goop er som alltid aktuell. I kveld sitter han opp bak blant annet Vamp kronos i V64-1. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Drotning Silvias og Konung Gustaf pokalløpskvalifiseringer på Åby denne fredagskvelden med jackpot i spillet. Det ligger hele 935.170 kroner ekstra i sekserpotten og det kryr av spennende objekter i omgangen! 

Espen Edvardsen / 26.04.2018

Ove Wassberg går en spennende kveld i møte på hjemmebane. (Foto: Hesteguiden.com)

En meget interessant meny står foran oss i Bergen denne torsdagskvelden. Bankeren mener vi skal ha en solid vinnersjanse i sitt løp. Hesten ga et enormt inntrykk sist og vi blir overrasket om han taper !

Espen Edvardsen / 25.04.2018

Holte Kongen og Ole Johan Østre (Foto: Hesteguiden.com)

Ole Johan Østre viste frem et herlig treårstalent på Momarken Tirsdag kveld. Holte Kongen bare danset rundt Momarken ovalen. På Solvalla fikk vi se flere flotte vinnere. 3 årige Global Welcome og Erik Adielsson var en av dem. Mens Heavy Sound og Kenneth Haugstad vant The Onions løp. Begge de svenske løpene ser dere i denne artikkelen.

Espen Edvardsen / 24.04.2018

Johan Kringeland Eriksen jakter ny seier med Kringeland Enok (Foto: Hesteguiden.com)

Momarken travbane byr på V65 og V5 spill denne tirsdagen. Få hester i noen av løpene, men løpene er likevel spennende spill messig. Vi har jobbet frem en banker, som vi tror har gode muligheter til å lede sitt løp fra start til mål. 

Espen Edvardsen / 23.04.2018

Giveitgasandgo hjemme på Ulleberg gård (Foto: Tina Storetvedt

Giveitgasandgo er kanskje en av de aller mest spennende hestene som er importert her til lands. Til helgen er Yankee Glide sønnen klar for Olympiatravet. Vinnerbongen har tatt en prat med Thomas Svensen som var svært delaktig i handelen til Norge. Han forteller om historien bak handelen, hvordan hesten var helsemessig, hvordan han har vært i løp og mye mer får du her.

Espen Edvardsen / 22.04.2018

Hans Christian Holm sitter i enorm sulkyform om dagen. Blir det nye triumfer i kveld? (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongens Espen Edvardsen vil være på plass på Jarlsberg travbane denne søndagen for å følge alt som er av varminger på plass. Dette har vist seg å være en suksessfaktor på våre "Eksperten" bonger tidligere. I går serverte vi herlig info på omgangens beste objekt Balaine, som innfridde våre forventninger til fulle. Nye kremobjekter på Jarlsberg i kveld.

Espen Edvardsen / 21.04.2018

Ferrari B.R. er klar for å møte verdenseliten. (Foto: Hesteguiden.com)

Det ble knyttet stor spenning til duellen mellom Donatomite og Ferrari B.R., men noen duell ble det ikke. Ferrari B.R. og Per Oleg Midtfjeld var totalt overlegne i Kjell Håkonsens Minneløp! 

Espen Edvardsen / 21.04.2018

I dag skal Kjell Håkonsen æres på hjemmebanen Forus. (Foto:Hesteguiden.com)

I dag minnes Kjell Håkonsen. En mann som har en stor stjerne i sporten. Denne dokumentaren viser hestekaren framfor noen. Hans lune vesen med lag for hestene. I starten av reportasjen får vi også høre en "elektrisk" Georg Ingve Nilsen da han refererer verdensrekord løpet til Spikeld i år 2000! 

Espen Edvardsen / 20.04.2018

Tom Erik Solberg er lyrisk når han snakker om 3-års hoppa Eldoda (Foto: Hesteguiden.com)

Uken har vært bra for min del. Gode resultater gjennom hele uken og best av alt var prøveløpet til Eldoda i går på Klosterskogen. Tror dette kan være hoppekriterievinneren i år - sier Tom Erik Solberg !

Espen Edvardsen / 20.04.2018

Vi håper og tror på nye oppturer i spillet på Vincennes fredag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vinnerbongen har fått mange meldinger av kunder som tjente en god slant penger etter tirsdagens omgang på Vincennes. Alle hestene som vant løp innenfor V4-spillet var beskrevet her i våre gratis tips! 

Espen Edvardsen / 20.04.2018

Magnus Teien Gundersen kusker omgangens største favoritt Tortuga Bi. Er det en klink vinner? (Foto: Hesteguiden.com)

Bajazzo H.R. serverte vi som omgangens beste banker i går på Klosterskogen. Dessverre ble Hovs Frøya for vanskelig å fange, men vi fikk en bråte med 5-ère. Min gamle hjemmebane Biri står foran oss i kveld og vi serverer flere herlige drag i omgangen! 

Espen Edvardsen / 19.04.2018

Rolf Martin blir stor favoritt i kveld på Klosterskogen. Blir det ny seier? (Foto: Hesteguiden.com)

Vinnerbongen serverte praktfull informasjon på Nora Noark i går på Bjerke. Vi kan love flere herlige drag på Klosterskogen i kveld. Bankeren er per nå ikke favoritt i spillet og vi mener hesten har topp vinnersjanse !

Espen Edvardsen / 19.04.2018

Vinnerbongen slo til på Bjerke i går og spile inn over 900.000 kroner via "Eksperten"

Bjerke travbane er utvilsomt vår favorittbane. I går slo vi til igjen med fullklaff i V76-spillet. Fire Vinnerbongenkunder som kjøpte andel til 2.995 kroner, kunne dele hele 894.667 kroner!

Espen Edvardsen / 19.04.2018

Illustrasjonsfoto, (Foto: Eirik Stenhaug NR)

I dag braker det løs på Øvrevoll galoppbane utenfor Bærum. Mange har nok spørsmål vedrørende galoppen. Vinnerbongen har derfor tenkt å gi deg en innføring i galoppens verden! 

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Lutfi Kolgjini sender til start Cadabes i DD-1 i kveld. (Foto: Hesteguiden.com)

Det er mulig å spille Dagens Dobbel til Solvalla og Åby etter løpene på Bjerke er ferdig. To vidåpne spilleløp og her er det mulig å få solid odds i DD-spillet. Vinnerbongen skal prøve å hjelpe deg til utbetalingsluka! 

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Frode Hamre med klare svar før lørdagens duell (Foto: Hesteguiden.com)

Duellen nærmer seg mellom Ferrari B.R. og Donatomite. Vinnebongen har tatt tempen på trenerne foran det spennende møte på Forus travbane førstkommende lørdag.

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Blir det snøstorm på Solvalla? (Foto: Hesteguiden.com)

Innmeldingslistene til Solvalla førstkommende Tirsdag er klare. Den tidligere storhet The Onion skal æres. Det kommer også noen spennende 3-åringer til start. Aller mest interessant er nok Svante Båth-traveren Global Welcome. Han starter i vår favoritten med 200.000 kroner til vinneren. Hingsten vant 5 av 6 starter som to-åring. Den største seieren kom i Svensk Uppfödningslöpning, der han innkasserte 1,4 millioner SEK. Selv om vi er i slutten av April. Vil nok uansett mange spørre seg "får vi snøstorm på Solvalla"? 

Espen Edvardsen / 17.04.2018

Lionel hadde ikke starten siden galoppen i Prix D`amerique. Det var stilt store forventninger til hesten til Gøran Antonsen på Solvalla i kveld og den billedskjønne hingsten skuffet ikke! 

Espen Edvardsen / 17.04.2018

Vincennes byr på spennende V4 løp i kveld. Foto: Eirik Stenhaug (Rikstoto)

Vinnerbongen har hatt enorm flyt med sine "eksperten" andelslag til Frankrike. Flere "potter" og store gevinster via våre andelslag. Vi serverer våre vurderinger til kveldens V4 løp på Vincennes gratis. Vi har også satt opp et par spill til V4 og Dagens Dobbel. Vil du også prøve et at våre "eksperten" andelslag gjør du det under fanen "Eksperten" !

Espen Edvardsen / 16.04.2018

Donatomite utfordrer Ferrari B.R. i Kjell Håkensens Minneløp lørdag. (Foto: Hesteguiden.com)

Kjell Håkonsens Minneløp blir en pærle av et travløp. Pingus Vang, Donatomite og Ferrari B.R. er klare til dyst! 

Espen Edvardsen / 15.04.2018

Til helgen er det Umåker som byr på svensk V75. Diamanten skapte overskrifter da han ble flyttet fra Robert Bergh til Stig H. Johansson i fjor. Har "Sir Henry" rigget Diamanten til i løpet av vinteren? Og har han en ny topphest for europaeliten? Svenskene og resten av trav norden er naturlig nok spente på årsdebuten.

Espen Edvardsen / 13.04.2018

Stall Hamre sender både Waffle Cone og Giveitgasandgo til Solvalla førstkommende tirsdag. Vi har tatt en telefon til Frode Hamre og begge hestene er klare til dyst!

Espen Edvardsen / 13.04.2018

Tom Erik Solberg er blant landets beste travkusker. Han har også en fremgangsrik stall med mange spennende hester. Nå kan du følge Tom Erik Solberg her på Vinnerbongen.no. 

Espen Edvardsen / 09.04.2018

Vinnerbongen på besøk hos Royal Muscle

April måned er i full gang. Førstkommende Fredag den 13. April kommer det flere spennende treåringer ut i prøveløp på Jarlsberg. Hestene det snakkes litt ekstra om er alltid spennende å følge. Hamre stallen har to svært spennende hester som skal vise litt av hva de kan. Hestene det er snakk om er Gogo Hall (etter Googoo Gaagaa og Valentine Queen) og Royal Muscle (etter Muscle Mass og Madam Lavec)

Espen Edvardsen / 06.04.2018

Foto: Hesteguiden.com

Et av de sikreste vårtegnene er når de gode unghestene kommer i banen. Torsdag 12. April starter Breeders Crown programmet opp. Ørebro er som normalt første bane ut i denne serien. Som går over seks delkvalifiseringer på ulike baner i Sverige. Semifinalene går på Solvalla den 28. Oktober. Mens finalen går på Eskilstuna den 11. November. Vi har norske hester til start allerede i første omgang. 

Espen Edvardsen / 04.04.2018

Foto: Hesteguiden.com

Geir Vegard Gundersen kan ha en ny årgangstopp i 3-års hoppa Hillary B.R., som avla prøveløp på Bjerke i kveld.

Espen Edvardsen / 03.04.2018

Foto: Hesteguiden.com

Kjetil Djøseland har på nytt fått frem en ny flott kaldblodsunghest. 3-årige Smedheim Staut har litt å slekte på, som bror av Smedheim Solan. I kveld viste han seg frem fra sin beste side på hjemmebanen Forus travbane. 

Espen Edvardsen / 03.04.2018

Vi har vært på besøk hos landets ledende travtrener Frode Hamre og hans team på Ulleberg gård utenfor Larvik. Vinnerbongen fulgte hestene og stallen en hel dag. Man kan trygt oppsummere med at vinnere kommer ikke av seg selv i denne bransjen. Vi har også hatt intervjuer av både Frode og Atle Hamre. Vi kan love dere mange artige historier og spennende mål for stallen fremover.