Espen Edvardsen / 21.12.2022

Jokersystemet tok godt for seg på Bjerke i går!

En tidlig julegave ble servert våre kunder i går på Bjerkebanen. Jokersystemet hadde hele 5 av 8 bonger som gikk inn med syv rette i gårsdagens V75-omgang!

Espen Edvardsen / 25.11.2022

Supertilbud på "weekend pakke" med tips denne helgen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr Vinnerbongen på supertilbud på tipspakke. Du betaler for lørdagens (V75) tips, men mottar tips til hele (4) baner! Tipspakken inkluderer tips til Sørlandet fredag, Solvalla/Biri lørdag og Momarken søndag. Alt for 249 kroner! 

Espen Edvardsen / 15.11.2022

Svein Ove Wassberg sitter opp bak en rekke aktuelle hester på hjemmebane i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bergen travpark byr på V75-spill denne tirsdagskvelden. Finaler i Bjørgvinpokalen og Vestlandsløpet står foran oss. Det er flere åpne spilleløp og vi byr på flere godbiter i vårt tipsbrev. 

Espen Edvardsen / 18.10.2022

Herlig V75 omgang på Bjerke i kveld

Bjerke travbane byr på en svært spennende V75 omgang denne tirsdagskvelden. Vi har jobbet frem et solid holdepunkt i omgangen, som i skrivende stund ikke er favoritt. Vi takker og bukker ! 

Espen Edvardsen / 03.10.2022

Supertilbud på ukespakken denne uken!

Denne uken byr vinnerbongen på supertilbud på tipspakke. Du får ukespakken for 299 kroner, men tilbudet gjelder KUN ut mandag 03. oktober. Det kryr av interessante menyer gjennom denne uken. V86 tips til både tirsdag, onsdag og i tillegg V75 tips til Biri lørdag er noen av godbitene du får i vår tipspakke denne uken! 

Espen Edvardsen / 17.09.2022

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg jakter V75 seier i Sverige med Odd Herakles. Foto: Eirik Stenhaug NR

Odd Herakles og Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg jakter ny seier i Unionskapmen på Färjestad denne lørdagen. Han kommer dog ikke til noe dekket bord. Det er enorme penger å spille om denne lørdagen. 90 millioner i premiepotten, og du kan vinne hele 50 millioner kroner om du er alenevinner i V75-spillet lørdag! 

Espen Edvardsen / 07.09.2022

Magnus A. Djuse sitter opp bak en rekke spennende hester i kveldens V86-Express runde. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vi lovet en stålbanker på Bjerke i går, og holdepunktet innfridde våre forventninger til fulle. Jonathan Bank A.B. er en traver vi har likt hele veien, og hesten sto for en råsterk prestasjon på Bjerke i går. Adrian Solberg Akselsen kjørte seg til tet da det gjensto en runde, og siden var det spill mot et mål. Vi byr på en ny stålbanker i kveldens V86-Express og i våre øyne er hesten svært spillbar på sine prosent. 

Espen Edvardsen / 16.07.2022

Kristian Malmin sørger for norsk jubel på Årjäng? Foto: Eirik Stenhaug NR

Våre kunder husker fjoråret godt. Strong Pepper ble lansert som banker, som et fjerdegvalg sammen med Dagfinn Aarum. Han sørget for luketømming i spillet hvor flere av våre kunder hentet enorme penger i lukene. Nye muligheter i år hvor det er jackpot i V75 med hele 8,8 millioner ekstra i potten. 

Espen Edvardsen / 04.06.2022

Kjetil Djøseland tar turen til Bergen for å vinne med Kavaleren i V75-5. Foto: Eirik Stenhaug NR

Nydelig V75 omgang står foran oss i Bergen denne lørdagen. Det kryr av spillbare hester som dukker opp i denne V75-runden. Vi har jobbet frem en rekke underspilte hester, som vi skal prøve å ta oss kraftig betalt på denne lørdagen. 

Espen Edvardsen / 30.05.2022

Sponsorkusk Tom Erik Solberg tok seg av Elitkampen på Solvalla søndag med Odd Herakles. Han jakter ny seire denne uken. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vinnerbongen byr nok en gang på ukespakke med tips. En utrolig spennende uke står foran oss med en rekke herlige menyer. Flott spillmeny på Jarlsberg tirsdag og jackpot omgangen i V86-spillet på Bjerke onsdag kan virkelig gi penger. Glem heller ikke V75-runden i Bergen lørdag hvor det også dukker opp flere spennende hester i programmet. 

Espen Edvardsen / 23.05.2022

Elitloppshelgen står foran oss

I år som i fjor byr vi i Vinnerbongen på en fullspekket tipspakke denne uken. Tips til hele (7) baner, som tar for seg hele Elitloppshelgen på Solvalla. Vi er på plass ringside, og får med oss alt av info før tipsene sendes ut til deg. 

Espen Edvardsen / 12.04.2022

Påskebonanza tipspakken ligger ute for salg.

Vinnerbongen byr denne påsken på supertilbud på tipspakke. Påskebonanza tipspakken ligger ute for salg. Her får du tips til hele (6) baner til redusert pris. Tipspakken tar for seg V75 tips til Gävle, Färjestad, Klosterskogen og Romme søndag. I tillegg får du med tips til Bjerke tirsdag og jackpot tips til V86-omgangen onsdag! Alt dette for kun 399 kroner. 

Espen Edvardsen / 21.02.2022

Superpris på tipspakke uke denne uken!

En helt fantastisk spilluke står foran oss. Jackpot i V86-spillet på onsdag, og ikke minst Super Saturday lørdag med jackpot til både Axevalla og Bergen. Vinnerbongen tilbyr denne uken tipspakke, som tar for seg menyer både i Norge og Sverige. Du får tips til hele (8) baner for KUN 499 kroner!

Espen Edvardsen / 29.01.2022

Årets første V75 står foran oss på Sørlandet lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

En helt enorm V75-meny står foran oss på Sørlandet denne lørdagen, og vi kan love solide objekter i vårt tipsbrev denne lørdagen. Bankeren tror vi er dønn overlegen uansett posisjon, men vi drar som sagt frem noen objekter i denne runden, som virkelig vil skape verdi i V75-spillet. Her er det bare å glede seg!

Espen Edvardsen / 01.01.2022

Øystein Tjomsland sender til start Grisle Odin G.L. i dagens V75 på Bollnästravet. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bollnäs travbane byr på årets første V75-omgang. Vi spiller sammen med svenskene på årets første dag, og det er en fin meny som står foran oss. Vi har jobbet frem en solid banker i omgangen, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon! 

Espen Edvardsen / 27.12.2021

Troll Solen skal prøve å gi favoritten Todin kamp i (V75-5) på Momarken i kveld. Foto. Eirik Stenhaug NR

Julebonanzaen fortsetter mandag, og endelig er det en norsk bane som er arrangør. Momarken travbane byr på en fantastisk meny denne mandagskvelden, og vi har jobbet frem en rekke godbiter. Bankeren tror vi står alle dager, og det beste objektet i runden er omtrent ikke rørt i totoen. Her jakter vi gull! 

Espen Edvardsen / 18.12.2021

Gulljackpot på Bjerke travbane lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vi har vært alenevinner i V75 på Bjerke tidligere, og om vi treffer på våre objekter i denne runden kan vi lukte på de virkelig store kronene på nytt på samme bane. Vi har funnet en banker, som det lukter svidd av, men objektene vi serverer denne lørdagen kommer garantert til å skape verdi i spillet! 

Espen Edvardsen / 10.12.2021

Kjetil Djøseland sitter opp bak flere spennende hester på hjemmebanen lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr Vinnerbongen nok en gang på tilbud på weekendpakke med tips. Du betaler 299 kroner og får tips til Jarlsberg fredag (V65 og V5), Forus lørdag (V75 og V5) og Biri travbane søndag (V65 og V5). Tilbudet gjelder KUN fredag! 

Espen Edvardsen / 27.11.2021

Åsbjørn Tengsareid er nøkkelkusk i V75-omgangen på Leangen lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Leangen travbane byr på en utfordrende V75 omgang denne lørdagen. Flere vriene spilleløp og det har ikke vært noen enkel oppgave å finne holdepunktet til denne runden. Etter flere timer i løpsarkivet har vi funnet en deilig banker, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. 

Espen Edvardsen / 24.11.2021

Frode Hamre er omgangens nøkkelkusk i V86-spillet på Bjerke og Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug NR

En eventyrlig omgang står foran oss fra Bjerke og Solvalla denne onsdagskvelden. V86 er i våre øyne verdens beste spill og kveldens meny er til å få vann i munnen av. Vi drar frem en rekke godbiter som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse i sine respektive løp. 

Espen Edvardsen / 16.11.2021

Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk på Bjerke travbane. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bjerke travbane byr på en herlig V75 meny denne tirsdagskvelden. Det kryr av fine spilleløp, og vi har jobbet frem en rekke gode objekter, som i våre øyne er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi håper disse innfrir våre forventninger! 

Espen Edvardsen / 08.11.2021

Axel Jensens Minneløp står foran oss på Bjerke førstkommende lørdag. Ecurie D tok seg av løpet i fjor. Foto: Eirik Stenhaug NR

En helt fantastisk spill-uke står foran oss. Superjackpot i V86 onsdag hvor en alenevinner kan vinne hele 30 millioner kroner, og ikke minst Axel Jensen med Internasjonal V75 på Bjerke lørdag. Vinnerbongen har lagt ut ukespakke for salg hvor vi har tips til hele syv baner!

Espen Edvardsen / 26.10.2021

Tom Erik Solberg sitter opp bak omgangens største favoritt på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Herlig V75 runde på Bjerke denne tirsdagskvelden og vår banker i omgangen er i skrivende stund ikke favoritt i spillet. Denne tror vi har solide muligheter uansett posisjon i sitt løp. Vi drar også opp et dønn "sjakkvalg", som er betydelig bedre enn raden. Dette er hesten som kan sende den store sal "sjakk-matt"! 

Espen Edvardsen / 03.10.2021

Kjetil Djøseland tar turen til Sørlandet denne søndagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Kjetil Djøseland tar turen fra Stavanger denne søndagskvelden med to interessante hester innenfor V65-spillet. Blir det en seier eller to med tilbake etter kveldens løp? 

Espen Edvardsen / 15.09.2021

Örjan Kihlström er sentral i kveldens V86-Express runde. Foto: Eirik Stenhaug NR

V86 Express er i våre øyne et av de beste travspillene som er. Hurtigrepiterende løp fra to baner med høy spenning. Denne onsdagen er det Solvalla og Åby som er arrangør og vi drar frem en rekke godbiter i menyen. 

Espen Edvardsen / 06.09.2021

Klasseløpsfinaler på Bjerke travbane denne helgen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Klasseløpshelgen på Bjerke står foran oss med herlig travsport fra landets hovedbane. Vinnerbongen tilbyr sine kunder ukespakke med tips denne uken. Tips til hele syv baner til redusert pris! 

Espen Edvardsen / 30.08.2021

Vinnerbongen byr på tips både til Norge og Sverige denne uken. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Vinnerbongen sitter i solid tipsform om dagen. Calypso Coffee var en solid utregningsvinner på Klosterskogen lørdag, som sørget for at flere av Vinnerbongens kunder, som kjøper våre tips fikk fylt opp lommebøkene. Denne uken tilbyr vi tips til både Norge og Sverige. 

Espen Edvardsen / 23.08.2021

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg går en spennende uke i møte. Tangen Bork (bildet) skal kvalifisere seg til Norsk DerbyFoto: Eirik Stenhaug NR

Flere av våre kunder har etterlyst ukespakke. Nå har vi lagt ut ukespakke for salg. Her kan du sikre deg tips til hele syv baner til redusert pris. Vil du benytte deg av tilbudet må du gjøre det innen mandag kveld. 

Espen Edvardsen / 14.08.2021

Björn Goop er som alltid aktuell i V75-spillet. Det er han også i dag på Åby. Foto: Eirik Stenhaug NR

Åby Stora Pris står foran oss på Åbytravet denne lørdagen. Herlige spilleløp og fantastisk sport står foran oss. Flere norske tar turen over grensen og vi gleder oss stort til det som komme skal. Sist det var Internasjonal V75 ble det luketømming i spillet for Vinnerbongen sine kunder. Blir det gjentagelse i dag? 

Espen Edvardsen / 18.07.2021

Strong Pepper innfridde som vår hovedbanker på Årjäng i går og sørget for spillfest våre kunder. Foto: Eirik Stenhaug NR

Det ble en stor dag for Vinnerbongen sine kunder på Årjäng i går. Hovedbankeren vår i omgangen Strong Pepper innfridde våre forventninger til fulle. Dagfinn Aarum kjørte det perfekte løpet og da han angrep ut i oppløpet avgjorde den flotte 5-åringen til Hans Christian Holm direkte. Vinnerbongen kom i mål på tre andelslag og flere av de øvrige lagene fikk en bråte med fem og seks rette. Vi omsatte for 262.965 kroner i V75-spillet og totalt spilte vi inn 3.255.030 kroner.

Espen Edvardsen / 05.06.2021

Ferrari B.R. og Per Oleg Midtrfjeld tar turen med klare ambisjoner denne lørdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Ferrari B.R. imponerte voldsomt på Biri travbane for 14 dager siden. Denne lørdagen tar Per Oleg Midtfjeld med seg Ferrarien sin til Bergen travpark. Blir det ny seier i dag?

Espen Edvardsen / 28.05.2021

Elitloppet en gång om året

Endelig er helgen her. Elitloppshelgen på Solvalla, og det hele brakes løs med en fantastisk lunsjmeny fredag. Espen har jobbet frem en banker som vi mener skal ha en topp vinnersjanse uansett posisjon. Vi lader kanonen og håper på en flying start direkte!

Espen Edvardsen / 11.05.2021

Ulsrud Tea gjester landets hovedbane i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Endelig er Bjerke tilbake på tirsdagene. Første løpsdagen etter Corona-stoppen byr på en rekke herlige løp. Vi har jobbet frem noen solide objekter i omgangen, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi tror på topp utbetaling direkte! 

Espen Edvardsen / 08.05.2021

Eric Raffin tar turen til Åby i dag for å vinne med Delia Du Pommereux i V75-finalen . Foto: Eirik Stenhaug NR

I fjor holdt vi på å gjøre reint bord på Åbytravet på samme løpsdag. Hadde Green Manalishi vunnet finalen ville vi tømt lukene i V75-spillet, men han rotet seg dessverre vekk med galopp. Vi tror på revansje i dag, og Espen har jobbet frem en stålbanker i omgangen!

Espen Edvardsen / 04.05.2021

Eirik Høitomt sitter opp bak omgangens største V75-favoritt Falcon Eye i V75-1. Foto: Eirik Stenhaug NR

En herlig V75-omgang står foran oss denne tirsdaskvelden på Jarlsberg. Espen Edvardsen har jobbet frem SUPERINFO på vår banker i omgangen, som i skrivende stund ikke er favorit. De skal teste nytt utstyr på hesten noe de tror skal slå svært positivt ut. Dette er info du ikke kan gå glipp av før du skal levere spillet ditt i kveld. 

Espen Edvardsen / 24.04.2021

Hjemmetrener Øystein Tjomsland byr på vurderinger før dagens V75. Foto: Eirik Stenhaug NR

Hjemmetrener Øystein Tjomsland går en svært spennende lørdag i møte. Tangen Bork er omgangens største favoritt i V75-spillet på Sørlandet, og Tjomsland har god tro på hesten sin i forkant av dagens løp.

Espen Edvardsen / 28.03.2021

Forus travbane byr på V75 løp påskeaften.

Vinnerbongen tilbyr sine kunder påskebonanza pakke med tips. Det vil si at du som kunde kan kjøpe tipspakke som inkluderer tips til hele 10 baner i påsken. Tilbudet gjelder frem til mandag kveld klokken 20.00

Espen Edvardsen / 20.03.2021

Gulljackpot på Biri travbane lørdag

Vinnerbongen sin gamle hjemmebane Biri står foran oss denne lørdagskvelden. En superspennende meny hvor det kryr av sportslige godbiter. Det er også meget spennende spillmessig og vi drar frem en rekke godbiter i menyen. 

Espen Edvardsen / 20.02.2021

Troll Solen ga Odd Herakles kamp sist. Tar han Laumb fatet i dag? Foto: Eirik Stenhaug NR

Bjerke er en av våre favoritt baner. Vi ble alenevinner i V75 under klasseløpshelgen for noen år tilbake. Vi har også spilt inn flere store gevinster på landets hovedbane. Nå skal vi prøve å hjelpe deg til utbetalingslukene nok en gang. 

Espen Edvardsen / 07.02.2021

Blir det nye seiere til Jeppe Juel denne mandagen? (Foto: Eirik Stenhaug/NR)

Århus er en "dejligt" bane å spille til. Vi jobber mye med de danske løpene og har jobbet frem noen herlige spill til denne runden fra Danmark. Vi skal spille V4 og dagens dobbel i internasjonal pool. Kan det bli ny luketømming denne mandagen? Vi ser iallfall flere gode spill i runden.

Espen Edvardsen / 18.01.2021

Stall Vinnerbongens Goldstile stiller til start i morgendagens V75 på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug

En herlig spilluke står foran oss. V75 på Bjerke både tirsdag og lørdag hvor det er Gulljackpot i spillet. Glem heller ikke V86-runden fra Solvalla og Åby onsdag hvor det kryr av interessante objekter i omgangen. Vinnerbongen tilbyr ukespakke med tips som inkluderer tips til disse omgangene!

Espen Edvardsen / 02.01.2021

Johan Untersteiner er omgangens nøkkelkusk på Kalmartravet. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Svensk V75 innleder året. Kalmar travbane byr på en spennende V75-runde og Espen Edvardsen har jobbet timevis i løpsarkviet. Vi drar frem en rekke godbiter, som i skrivende stund er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. 

Espen Edvardsen / 20.12.2022

Vinnerbongens Espen Edvardsen byr på daglige vurderinger på Jokersystemet.no

For du som savner tips og vurderinger på vår hjemmeside. Kan du nå og i fremtiden finne daglige tips til Norge og Sverige på www.jokersystemet.no

Espen Edvardsen / 19.11.2022

Åsbjørn Tengsareid er omgangens nøkkelkusk på Jarlsberg lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Jarlsberg travbane byr på stor sport denne lørdagen. Stoletheshow blir stor favoritt i Eliteløpet og Kriterietoeren Petho jakter seier i DNT`s Høstfinale. Det er gulljackpot i spillet og herlige forutsetninger. 

Espen Edvardsen / 24.10.2022

Sponsorkusk Tom Erik Solberg sitter opp bak en rekke spennende hester denne uken. Foto: Eirik Stenhaug NR

For en herlig spill uke som står foran oss. V75 på vår hjemmebane Sørlandet til helgen, og det kryr av interessante menyer tidligere i uken. Tipsene sitter som støpt om dagen, og forrige uke traff vi på seks av syv bankere gjennom uken! 

Espen Edvardsen / 04.10.2022

Frode Hamre har voldsomt sving på seiershjulet. Han kusker omgangens største favoritt, Thai Ohio. Foto: Eirik Stenhaug NR

V86-super days fortsetter, og i kveld spiller vi mot Bjerke og Kalmar. Mange store favoritter, men i dag har vi noen gorbiter vi må prøve å ta oss betalt på. Vi har jobbet frem snadder i løpsarkivet og treffer vi på disse kan det virkelig gi bra betalt i kveldens omgang! 

Espen Edvardsen / 20.09.2022

Flemming Jensen sender til start Tycoon Conway Hall i V75-finalen i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Herlig V75-omgang på Bjerke travbane denne tirsdagen. Det ligger ekstra penger i V75-potten noe som gjør omgangens mer interessant spillemessig. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i omgangen, som vi skal prøve å ta oss betalt på i kveld. 

Espen Edvardsen / 08.09.2022

Øystein Tjomsland går en spennende helg i møte. Foto: Eirik Stenhaug NR

Klasseløpshelgen står foran oss, og det kryr av spennende spilleløp. Jackpot i V75-spillet lørdag og Internasjonal V75 på Bjerke søndag med herlige løp på programmet. Vinnerbongen sin tipsform er helt på topp. I går serverte vi banker på Chatty Kronos (3 valg) og Narragansett (2 valg), som begge innfridde våre forventninger til fulle !

Espen Edvardsen / 06.09.2022

Olav Mikkelborg er omgangens nøkkelkusk på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR

Herlig jackpot omgang på Bjerke denne tirsdagskvelden. Vi har jobbet frem et solid holdepunkt i omgangen, som vi mener skal ha topp vinnersjanse uansett posisjon. Hesten står perfekt inne i løpet og vi ser ikke hvem som skal true vår banker i en veldig spennende jackpot-omgang på landets hovedbane. 

Espen Edvardsen / 09.07.2022

Åsbjørn Tengsareid vant Jarlsberg Grand Prix i går. Vinner han med omgangens største favoritt Miss Pepper i dag? Foto: Eirik Stenhaug

Jarlsberg Grand Prix helgen er her, og lørdagens V75 runde er til å få vann i munnen av. En superspennende V75-omgang og det kryr av spillbare hester i omgangen, som er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjanse. Vi drar opp flere godbiter og jakter virkelig store kroner lørdag! 

Espen Edvardsen / 01.06.2022

Goldstile dukker opp innenfor V86-rammen denne onsdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vinnerbongen serverte herlige V86-vurderinger forrige onsdag. Midnight Special var et solid holdepunkt og Gangnam Style K. var vårt beste objekt. Begge innfridde våre forventninger til fulle. Nye muligheter på Bjerke i kveld hvor det ligger en jackpot på drøye 7 millioner ekstra i potten. Vi har jobbet frem en rekke godbiter i kveldens meny. 

Espen Edvardsen / 24.05.2022

Björn Goop tar turen til Bjerke travbane denne tirsdagskvelden. Sitter han opp bak en vinner i (V75-6)? Foto: Eirik Stenhaug NR

Herlige løp på Bjerke travbane denne tirsdagskvelden. Sigve H.R. kommer fra en sterk V75-seier på Forus, og blir klar favoritt i (V75-3) sammen med Eirik Høitomt. Björn Goop tar også turen til Bjerke denne tirsdagen med egentrente Iggy B.R. i (V75-6).

Espen Edvardsen / 12.04.2022

Kristian Malmin sitter opp bak en rekke spennende hester på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Voldsomt spennende V75-runde på Bjerke i kveld hvor det kryr av objekter. Vi har jobbet frem et solid spill innenfor Dagens Dobbel spillet i kveld, og denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på. 

Espen Edvardsen / 25.02.2022

Tom Erik Solberg jakter V75 seire på sin gamle hjemmebane Bergen lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Ta fire, men betal KUN for en! Denne helgen betaler du KUN for lørdagstipsene i Bergen, men få i tillegg tips til Biri fredag, Axevalla lørdag og Momarken søndag. Tilbudet på tipspakken gjelder KUN fredag!

Espen Edvardsen / 01.02.2022

Dynamitt info blir servert til løpene på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

En nydelig V75-runde står foran oss på Bjerke i kveld, og vi har jobbet frem en rekke godbiter i menyen. Vi drar frem en hest på under 1 prosent av innsatsene, som enslig A-hest i et av løpene i kveld. Skulle denne innfri våre forventninger setter vi den store sal "SJAKK-MATT"! 

Espen Edvardsen / 08.01.2022

Olav Mikkelborg har strålende form på stallhestene. Er The Baron en vinner i V75-innledningen. Foto. Eirik Stenhaug NR

Årets første V75 står foran oss på Jarlsberg denne lørdagen, og Vinnerbongen er på plass. Vi har jobbet knallhard i arkivet mot denne løpsdagen og byr på en herlig banker i runden, som i skrivende stund ikke er favoritt. Denne skal vi virkelig ta oss betalt på i denne V75-omgangen! 

Espen Edvardsen / 30.12.2021

Årets siste tipspakke ligger ute for salg!

Årets siste tipspakke ligger for salg. Multijackpot tipspakken som inkluderer tips til de tre neste V75-omgangene. Bjerke travbane i kveld, Halmstad med multijackpot i morgen og Bollnäs sin V75 lørdag. Alt dette kan du få for KUN 299 kroner! 

Espen Edvardsen / 23.12.2021

Julebonanza starter i kveld på Halmstad travbane

Fjorårets julebonanza tipspakke var svært populær. Vinnerbongen har lagt ut samme tipspakke dette året. Denne tipspakken tar for seg alle V75-omganger igjennom hele julen. Hele (8) V75 omganger skal vurderes, og her kan du som kunde sikre deg tips til alle sammen. Tilbudet gjelder kun torsdag (23) desember! 

Espen Edvardsen / 17.12.2021

Vinnerbongen byr på superpris på weekend-pakke denne helgen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr vi på superpris på weekendpakke med tips. Du betaler KUN for lørdagstipsene, men får fredag og søndag tips med på kjøpet. Det er herlige menyer gjennom hele helgen, og Bjerke løpene på lørdag ser utrolig spennende. Vi har funnet en solid banker i omgangen, som vi mener skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon! 

Espen Edvardsen / 30.11.2021

Olav Mikkelborg sitter opp bak The Baron i V75-2 på Bjerke i kveld. Foto: Eirik Stenhaug NR

Det har gitt solide utbetalinger de siste dagene i Norge, og vi ser ikke bort fra at det blir høy utbetaling også i kveld på Bjerke. Vi drar opp to høyoddsere i vårt tipsbrev, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjanse. Den ene ga et voldsomt inntrykk i kulissene sist, og i kveld skal vi prøve å ta oss kraftig betalt på denne godbiten! 

Espen Edvardsen / 26.11.2021

Black Friday tilbud på tipspakke denne helgen!

Denne helgen har vi supertilbud på tipspakke helg. Black Friday tilbudet på helgepakken gjelder KUN fredag. Tipspakken tar for seg Jarlsberg jackpot fredag, Leangen lørdag og Momarken sin jackpot runde søndag. 

Espen Edvardsen / 23.11.2021

Magnus Teien Gundersen kan sitte på nøkkelen i V75 innledningen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Nok en herlig V75-omgang på Bjerke står foran oss denne tirsdagskvelden. Det er mange store favoritter i menyen, men Espen har virkelig funnet GULL i løpsarkivet. Denne godbiten skal vi virkelig prøve å ta oss betalt på i kveldens omgang! 

Espen Edvardsen / 12.11.2021

Axel Jensens Minneløp står foran oss denne lørdagen på Bjerke. Foto: Eirik Stenhaug NR

Espen Edvardsen har jobbet knallhardt med V75-løpene til Bjerke lørdag. Forrige lørdag serverte vi herlig info på en rekke godbiter på Klosterskogen, og denne lørdagen byr vi på nye delikatesser i vårt tipsbrev til Bjerke. Vi drar blant annet opp en 2 prosenter, som vi setter alene i A-puljen! 

Espen Edvardsen / 29.10.2021

Magnus Teien Gundersen sitter opp bak Cicero T.G. på Jarlsberg lørdag. Foto: Eirik Stenhaug NR

Denne helgen byr Vinnerbongen på supertilbud på tipspakke. Du får denne helgen tips til (TRE) baner for KUN 199 kroner. Tipsene til lørdagen koster til vanlig 249 kroner. Tilbudet gjelder KUN fredag, så vær rask om du vil prøve våre tips denne helgen! 

Espen Edvardsen / 23.10.2021

Thai Brooklyn vant hoppederby på Bjerke. Blir det ny triumf i Oaks? Foto: Stein Larsen Trav365

Momarken travbane byr opp til fest denne lørdagen. Norsk Oaks for de 3-årige kaldblods og varmblods hoppene. Det er også solide forutsetninger i spillet hvor du som spiller kan vinne hele 26 millioner kroner om du er alenevinner. 

Espen Edvardsen / 02.10.2021

Vidar Hop er omgangens nøkkelkusk på Bjekre. Foto: Eirik Stenhaug

En helt eventyrlig V75 runde står foran oss på Bjerke denne lørdagen, og som vi har spådd tidligere i uken kommer ikke vår banker til å bli favoritt i V75-spillet, noe som gjør omgangen ekstra interessant. 

Espen Edvardsen / 12.09.2021

Ble Du Gers vant Oslo Grand Prix tidligere i år. Blir det ny seier i dag? Foto: Eirik Stenhaug

Bjerke travbane sin klasseløpssøndag står foran oss. En fantastisk løpsdag hvor det kryr av herlige løp. Norsk Derby og Norsk Travkriterie (åpen klasse) avgjøres i dag på landets hovedbane med Internasjonal V75.

Espen Edvardsen / 30.08.2021

Bli med på auksjonshest sammen med Vinnerbongen!

Klasseløpsauksjonen nærmer seg med stormskritt og vi har sett oss ut tre hester som ser utrolig spennende ut i katalogen. Vinnerbongens Espen Edvardsen har allerede vært å sett på noen av åringene. Har Espen plukket ut en ny Ferrari B.R.? 

Espen Edvardsen / 28.08.2021

Åsbjørn Tengsareid kvalet inn egentrente Super WInner til Derby i går. Blir det nye triumfer på Klosterskogen i dag? Foto: Eirik Stenhaug NR

Forrige lørdag serverte vi helt enorme vurderinger til Forus. Smedheim Staut var en banker som holdt stikk. Emoji og Gone Dancing var herlige tips-enere som innfridde våre forventninger til fulle. Vi håper å gjenta suksessen denne lørdagen og vi drar frem en rekke godbiter i menyen på Klosterskogen! 

Espen Edvardsen / 21.08.2021

Flemming Jensen gjester Forus denne lørdagen. Foto: Eirik Stenhaug NR

Gulljackpot på Forus denne lørdagen. Syverpotten dobles og du som spiller kan vinne hele 16 millioner kroner i V75-spillet om du er alenevinner. Espen har jobbet knallhardt med menyen gjennom uken og byr på en rekke godbiter. Her tror vi det kan gi penger i bøtter og spann. 

Espen Edvardsen / 09.08.2021

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg hadde en strålende uke med seier i svensk Derby med Tangen Bork. Foto: Eirik Stenhaug NR

Vinnerbongen byr sine kunder på ukespakke med tips til superpris. Du får tips til hele syv baner denne uken for kun 399,- kroner. Tips til en enkelt V75 omgang koster normalt 249,- kroner, så denne uken får du mye for pengene. Best av alt er at det kryr med interessante menyer gjennom hele uken. 

Espen Edvardsen / 17.07.2021

Björn Goop er som alltid aktuell i V75-spillet. Det er han også i dag på Årjäng. Foto: Eirik Stenhaug NR

Helt enorme forutsetninger i spillet på Årjängstravet lørdag. Hele 90 millioner ligger i premiepotten og du kan vinne 50 millioner om du er alenevinner i V75-spillet. Vi har jobbet frem noen voldsomme objekter i runden. Husker du da vi serverte Uza Josselyn, som en delikatessebanker på samme løpsdag for noen år tilbake? 

Espen Edvardsen / 29.05.2021

V75 tipsene er klare til lørdagens løp.

80 millioner kroner ligger i premiepotten og du kan vinne hele 32 millioner om du er alenevinner i V75-spillet på Solvalla i dag. En mektig meny hvor det kryr av interessante spillobjekter. Espen drar opp flere godbiter, og bankeren er av det friske slaget! 

Espen Edvardsen / 15.05.2021

Tangen Bork kommer ut i amerikanervogn for første gang i karrieren. Foto: Eirik Stenhaug NR

Tom Erik Solberg er som alltid aktuell i V75-spillet. Det er han også i dagens runde på Jarlsberg. Tangen Bork blir klar favoritt i sitt løp og Solberg kan fortelle at de skal teste en amerikanervogn på hesten for første gang i dagens løp! 

Espen Edvardsen / 10.05.2021

Olav Mikkelborg har gode kort på hånden i dagens lunsj på Jarlsberg. Foto: Eirik Stenhaug NR.

Vinnerbongen byr denne uken sine kunder på tilbud på ukespakke. Du får tips til hele syv baner for 499 kroner. Espen Edvardsen er allerede i gang med vurderingene til kveldens omgang på Leangen, og vi jobber på spreng for å hjelpe deg som kunde til utbetalingslukene. 

Espen Edvardsen / 05.05.2021

Örjan Kihlström sitter opp bak fjorårets Breeder`s Crown vinner Mister Hercules i kveld på Solvalla. Foto: Eirik Stenhaug NR

Solvalla og Bergsåker byr på V86-løpene denne onsdagskvelden. En herlig meny med flere utfordrende spilleløp står foran oss. Det er jackpot i spillet der en alenevinner kan stikke av med hele 18 millioner kroner. 

Espen Edvardsen / 04.05.2021

Tom Erik Solberg kusker flere spennende hester i kveld på Jarlsberg. Foto: Eirik Stenhaug NR

Tom Erik Solberg sitter opp bak et par interessante hester innenfor V75-rammen på Jarlsberg travbane i kveld. Han drar frem et herlig objekt, som i skrivende stund er markert på under 10 prosent av innsatsene. Solberg serverer også Vinnerbongen sine kunder et spillforslag til kveldens V75-runde på Jarlsberg.

Espen Edvardsen / 03.04.2021

Frode Hamre har mange spennende stallhester til start lørdag, Foto: Eirik Stenhaug NR

Frode Hamre tar turen til Forus med mange gode stallhester på Lørdag. Legg merke til at det er sen stevnestart på lørdag. V75-spillet må leveres klokken 19.30

Espen Edvardsen / 28.03.2021

Tommy Fløysand tar turen til Bergen denne søndagskvelden med to spennende hester. Foto: Eirik Stenhaug NR

Bergen travpark byr på løpene denne søndagen og det er en spennende meny som står foran oss. Flere utfordrende spilleløp kan sørge for god utbetaling i V65-spillet denne søndagen. 

Espen Edvardsen / 18.03.2021

Odd Herakles jakter ny triumf på Biri travbane førstkommende lørdag. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Denne helgen tilbyr Vinnerbongen sine kunder tipspakke til superpris. Du kan nå kjøpe tips til fire baner for KUN 299 kroner. Denne tipspakken inkluderer også tips til Gulljackpot runden på Biri førstkommende lørdag. 

Espen Edvardsen / 09.02.2021

Vemund Madsen følger spent med på sportrekning til derby finalen i 2020 (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

Det er super jackpot med Bjerkebanen i kveld med 1 million ekstra i syverpotten. Vemund Madsen Drolsum er kommet inn som et friskt pust i norsk travsport de siste årene. I fjor hadde han et fremragende år i sulkysetet med ca 550 000 kr innkjørt på 45 kjørte løp. Nå varsler 98-modellen at han vil kjøre mer travløp og satse fremover. Hvorfor det? Og hva tror han om sjansene bak hestene han kjører i kveld? Hvem er landets beste kusk? Hvem er det beste objektet i V75 på Bjerke i kveld? Han kommer også med klare meninger om løpsutskriving i denne artikkelen. Les mer om Vemund her:

Espen Edvardsen / 30.01.2021

Örjan Kihlström er som alltid aktuell når det er V75 i Sverige. (Foto: Eirik Stenhaug NR)

Eskilstuna byr på en voldsomt spennende V75-omgang denne lørdagen. Hele 72 millioner kroner ligger i den totale premiepotten, og du som spiller kan stikke av med 29 millioner om du er alenevinner. Vi byr på en rekke snadderobjekter i kampen om millionene. 

Espen Edvardsen / 16.01.2021

Frode Hamre er V75-omgangens nøkkelkusk. Hvor mange løp vinner Hamre denne lørdagen? Foto: Eirik Stenhaug NR

Forus travbane byr på lørdagens V75-runde. Vi har jobbet frem et par voldsomt dype hester i runden, som i skrivende stund nesten ikke er rørt i totoen. Bankeren har imponert voldsomt, og vi kan ikke se denne hesten tape fra dagens forutsetninger.