Tom Erik`s hjørne

Espen Edvardsen / 12.10.2020

Sponsorkusk Tom Erik Solberg har hatt et strålende år i sulkysetet. Nærmere 9 millioner innkjørt på snaut 500 starter er solide tall. På lørdag jakter han nye triumfer på sin gamle hjemmebane Bergen travpark. 

Espen Edvardsen / 07.02.2020

Tom Erik Solberg er svært aktuell i forkant av V75 på Forus Travbane denne lørdagen. Det er superpott med hele 13 millioner til alenevinner, og omgangen er særdeles spennende. Solberg setter seg opp bak kaldblodskongen Odd Herakles som årsdebuterer, der møter han blant annet kaldblodsdronningen Ulsrud Tea. Det er borget for mestermøte! Hva tror Solberg om sjansene? Odd Herakles trenes av Lars O. Romtveit. Dette har vært et samarbeid som har høstet store triumfer. Hvordan fungerer samarbeidet? Hvilken seier husker han best sammen med Romtveit? Hvor import er Solberg av Romtveit? Les mer her:

Espen Edvardsen / 31.10.2018

Tom Erik Solberg fikk seg en skikkelig luftetur under lunsjløpene på Drammen i går. "Rygg og håndledd er det jeg har slitt mest med tidligere. Heldigvis har det gått bra med disse kroppsdelene. I går fikk jeg en smell i høyre arm, høyre skulder og en smell i hodet. Jeg hadde hodepine i går, men føler meg bra i dag. Jeg hovnet også opp litt i ankelen i går når jeg kom hjem. Kunne faktisk ikke gå en periode. Men jeg fikk på meg en ispose i natt og lå men det i flere timer. Nå føler jeg meg klar", sier Tom Erik. Han vurderer også sjansene i kveld og forteller litt om hvordan det står til på stallen.

Espen Edvardsen / 19.05.2018

Hei, Tom Erik her. I dag har vi stor sport i vente på Jarlsberg. Hans Petter Tholfsen skal æres med flotte 3 åringer på startstreken. DNT`s 4 åringsløp ble også et fint løp. Her kommer stallhesten min Ghazi B.R til start. Spor 8 var ikke det vi håpet på, men gleder meg uansett til å komme i gang med han. Photo Lavec er en annen hest fra stallen, han kommer ut i eliteløpet fra spor 1. Vi gleder oss til denne dagen.

Espen Edvardsen / 07.05.2018

Hei alle mine følgere på vinnerbongen. Jeg har noen tanker omkring mandagslunsjene vi har på Bjerke. Svært gledelig at det omsettes for så mye penger fra franskmennene. Men er produktet og hestene vi serverer dem gode nok på lang sikt? Jeg deler mine tanker i denne bloggen.

Espen Edvardsen / 18.04.2018

Tom Erik Solberg er av landets beste kusker og er utrolig pålest på hva som skjer i banen. Solberg vil hver onsdag og lørdag gå igjennom sine oppsitt under "Tom Eriks Hjørne" og samtidig sette opp et spillforslag som du kan kjøpe her på www.vinnerbongen.no

Espen Edvardsen / 15.04.2018

Nye unghester har ankommet stallen på Furuheim. Run To You, Thai Poseidon, N.Y. Envole Moi og Gabriel Barsk ser alle utrolig flotte ut og vi gleder oss veldig til å jobbe med disse individene utover sommeren. 

Espen Edvardsen / 13.04.2018

Vi ser lyst på fremtiden og stallen fylles opp av flotte unghester. Nils Munkhaugen sine 2-åringer har ankommet Furuheim og de ser utrolig flotte ut etter en periode hos Henrik Thompsen. Han har temt, trent og stelt godt med dem. 

Espen Edvardsen / 09.04.2018

Lørdag tok jeg turen til Trondheim og Leangen med Photo Lavec. Hesten er eid av Nils Munkhaugen, som bor i Trønderlag. Dette var noe av grunnen til at vi valgte å starte hesten i Sigbjørn Rishaugs Minneløp.

Espen Edvardsen / 06.04.2018

To seire ble det på Biri fredag. Vinnerhestene var Abby Sisa og Tangen Frida, som begge travet gode løp.

Her kan dere lese Tom Erik Solberg sine tanker om uken som har vært og eventuelle sjansevurderinger om hestene han kusker i løpet av uken/helgen.